Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שאתה מבין גדול, לא נותן לך זכות להסטלבט (או איך שלא כותבים את זה)

1ראש פינה זה בדיוק על הדרך שלי מרחובות לצפת, אז למה לא, אני כנראה לא מליונר כמוך, ויש לי סיפוק לחסוך 10 שקל בתדלוק.

[אני אכן מליונר מכובד בדרך למיליון השלישי, וכנראהששאקנה את הסטרטאפ הבא שלך, אם יש לך זכויות יוצרים, והוצאת עליו פטנט,באם לא ארכוש בכל מקרה, לדעתי אעבור בקרוב את ביל גייטס וורן באפט, בחיסכון של 10 שקלים, בנסיעה מרחובות לצפת.2 נכון, יכול להיות שהם מרמים, אבל איך אפשר לדעת?מה זה משנה, 10 שקלים יש , אחלה סיפוק !

3 נדמה לי שהסיפור היה בירושלים לפני מספר חודשים, שבתחנת דלק של דלק נתנו 4% פחות! וגם נדמה לי שהמחיר היה בלי הנחה משמעותית!

4 אם קראת את הדיון שפתחתי, אז בטח שמת לב שאמרתי שהנורה הפסיקה להידלק מאז שהוספתי תוסף. בערך מהתקופה הזאת התחלתי לתדלק בראש פינה- אז כנראה שהדלק בסדר( מה הקשר לתוסף, להנחה בתדלוק, לאיכות הדלק, ומה הסיבות שהוספת תוסף בדלק מתוסף, ביזבת חיסכון של 10 תדלוקים, ועשרות שקלים שתתבקש להוציא על החלפת מסנן דלק, שבוודאי יסתם בקרוב !)

5מה שכן, אני יכול להודות שבמהלך 11 השנים האחרונות מידי פעם נדלקה מנורת הדלק. עכשיו אני מבין שזה טעות.

אז אתה חושב שהרסתי את משאבת הדלק?( אתה בוודאי לא הארכת את חייה!

אני לא רוצה שינעלו את הדיון הזה כי הוא לא שלי, אבל הייתי חיב להגיב

אוקי אם ינעלו את הדיון אולא, לא אכפת לי, אני בדרך לראש פינה, לחסוך 33 אגורות לליטר, ומשם אני ממשיך לכפר וורדים, להציע לסטף ואיתן ורטהיים, להשקיע בסטרטאפ הבא !

להתראות במיליון הבא!!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה שאתה מבין גדול, לא נותן לך זכות להסטלבט (או איך שלא כותבים את זה)

1ראש פינה זה בדיוק על הדרך שלי מרחובות לצפת, אז למה לא, אני כנראה לא מליונר כמוך, ויש לי סיפוק לחסוך 10 שקל בתדלוק.

[אני אכן מליונר מכובד בדרך למיליון השלישי, וכנראהששאקנה את הסטרטאפ הבא שלך, אם יש לך זכויות יוצרים, והוצאת עליו פטנט,באם לא ארכוש בכל מקרה, לדעתי אעבור בקרוב את ביל גייטס וורן באפט, בחיסכון של 10 שקלים, בנסיעה מרחובות לצפת.2 נכון, יכול להיות שהם מרמים, אבל איך אפשר לדעת?מה זה משנה, 10 שקלים יש , אחלה סיפוק !

3 נדמה לי שהסיפור היה בירושלים לפני מספר חודשים, שבתחנת דלק של דלק נתנו 4% פחות! וגם נדמה לי שהמחיר היה בלי הנחה משמעותית!

4 אם קראת את הדיון שפתחתי, אז בטח שמת לב שאמרתי שהנורה הפסיקה להידלק מאז שהוספתי תוסף. בערך מהתקופה הזאת התחלתי לתדלק בראש פינה- אז כנראה שהדלק בסדר( מה הקשר לתוסף, להנחה בתדלוק, לאיכות הדלק, ומה הסיבות שהוספת תוסף בדלק מתוסף, ביזבת חיסכון של 10 תדלוקים, ועשרות שקלים שתתבקש להוציא על החלפת מסנן דלק, שבוודאי יסתם בקרוב !)

5מה שכן, אני יכול להודות שבמהלך 11 השנים האחרונות מידי פעם נדלקה מנורת הדלק. עכשיו אני מבין שזה טעות.

אז אתה חושב שהרסתי את משאבת הדלק?( אתה בוודאי לא הארכת את חייה!

אני לא רוצה שינעלו את הדיון הזה כי הוא לא שלי, אבל הייתי חיב להגיב

אוקי אם ינעלו את הדיון אולא, לא אכפת לי, אני בדרך לראש פינה, לחסוך 33 אגורות לליטר, ומשם אני ממשיך לכפר וורדים, להציע לסטף ואיתן ורטהיים, להשקיע בסטרטאפ הבא !

להתראות במיליון הבא!!!

בברכה

צביקה

בן אדם סליחה אבל אתה דפוק עם תעודות

בארה"ב אומרים "מי שלא מרים סנט לא שווה סנט"

למה לא הגבת על 3?

הוספתי תוסף כי לא עברתי טסט

ולפני זה הוספתי תוסף כי חשבתי שזה טוב

ולפני זה כי לא שאלתי שאלות כמו עכשיו, אבל זה לא משנה כי אתה רוצה רק להשמיץ אנשים ולא לעזור- נכון?

אז אולי במקום להתעסק עם איגו תפסיק ותנסה לעזור בדיון המתאים, או שאם אין לך מה להגיד תשתוק, כמו שעשית עד עכשיו לפני שהתחלת לטפס עלי בדיון הזה

• תוכן חדש...