Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ששמע או התנסה על הקומפקט רציתי לדעת את האיכויות שלו והאם שווה את המחיר שלו

הקומפוננט הוא של MB Quart PCE-216 סדרת Premium

תודה מראש

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

מישהו אולי יודע ויכול לעזור לי קצת בבקשה?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

פורסם

היו לי MB QUART 216, מהסדרה הכי נמוכה, לא זוכר איזו סדרה זו, אולי הפרימיום.

זה היה לפני כשלוש-4 שנים.

אחרי ששכן שלי הטיף לי שנתיים ש-MBQ זה הרמקול הכי טוב בעולם והוא נוצר בעבודת יד בגרמניה וכו' וכו', שמעתי את שלו ולא כ"כ התרשמתי, אבל בסוף נשברתי וקניתי (הייתי חייב כבר רמקולים, חודשים בלי רדיו באוטו - כמה אפשר?, וקיבלתי מבצע שלא ייאמן עליהם).

מה אני יגיד לך? אותי הם לא הרשימו. הם לא היו מחוברים למגבר ובכ"ז אחד הוופרים התחיל לחרחר אחרי כשנתיים וחצי (האמת היא שחדרה רטיבות לדלת, אז אולי בגלל זה).

בכל מקרה הקונה המאושר של הרכב שלי קיבל אותם במתנה קומפלט (נראה לי הוא אפילו לא יודע מה יש לו שם).

לא מצאתי בהם כל ייחוד או שוני מרמקול פשוט אחר.

אולי ההתקנה הייתה לקוייה, אולי בלי מגבר אין מה לבדוק אותם, בכל מקרה כפי שאמרתי על דעתי האישית בלבד, כיוון שאף אחד אחר לא ענה לך (כדאי שתעשה חיפוש בכל זאת), אני חושב שהם רגילים לחלוטין.

אבל תשמע ותתרשם.

פורסם

mb quart מתאפינים באופי צליל יחודי שיש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא סובלים. הצליל הוא "חד" מאד , פתוח, נקי ו"צעקני" בצלילים הגבוהים.

פורסם
mb quart מתאפינים באופי צליל יחודי שיש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא סובלים. הצליל הוא "חד" מאד , פתוח, נקי ו"צעקני" בצלילים הגבוהים.

:shock::roll::|

נייט .

לא הבנתי מאיפה. כמה . ולמה.

במיוחד היום שזה כבר מזמן לא גרמני...

יש להם צליל חלול.

פורסם

נו באמת- להשוות לדוטק אלו שני רמקולים אחרים לגמרי מורל רך וזה חד.

אני מאוד אהבתי את סדרת הרפרנס שלהם.

ויש לי סאב 10" שלהם מהסדרות הפשוטות שלהם שלמרות שהוא חלש הוא מנגן צלילים שלא שמעתי באף סאב אחר.

בקיצר עניין של טעם, בכל מקרה החברה איכותית ויש לך מה לבדוק.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אוקיי תודה רבה על העזרה חבר'ה

אני אשמח אם יש מישהו שהתנסה על הדגם הנ"ל ספציפית ויידע לפרט לי טיפה יותר

וסליחה על החפירה

פורסם

נייט .

יש להם צליל חלול.

אני מת לדעת מימתי הם לא מיוצרים בגרמניה בו שתף אותנו ?

יש את הליין הכי נמוך של MBQ שמיוצר בסין כול השאר מסדרת הרפרנס ועד סדרת הQ מיוצרים עדיין בגרמניה וכולם עבודת יד

אז אני מבקש לא לרשום מה שלא יודעים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

MBQ מתאפיינים בשני דברים שחוזרים על עצמם לאורך כל הסדרות שלהם - הנבדל בין הסדרות הוא רמת הדיוק והעוצמה.

הדבר הראשון - מידבאס חזק! - גם הבאס מאוד מורגש וגם המיד מאוד דומיננטי.

הדבר השני - טוויטר קטלני - צעקני ברמות לא מובנות בכלל - קשה מאוד לכוון אותם, רק על הגברה אקטיבית מבחינתי וגם זה כשהם לא און אקסיס.

רוב הזמן הטוויטר שלהם הוא בגדר הבלתי נסבל (לפחות מבחינתי) ובסדרות הנמוכות גם המידבאס לא בדיוק הופך את הסט הזה לשווה קניה.

אם התקציב שלך מכוון לסדרות הפשוטות של המותגים - תחשוב על מורל לכוון הצליל החם או פוקל לכוון החד והפתוח, אטון כבר עדיף בהרבה בסדרות הנמוכות שלו על MBQ וכך גם הרץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי הבנתי חבר'ה...תודה רבה על התגובות..

לפי התגובות ששמעתי םה כנראה שאני לא אלך על הסט הזה

פורסם

לפי התגובות ששמעתי כנראה שאני לא אלך על הסט הזה

סתם טיפ כללי:

עדיף שתלך לשמוע ,

אתה יודע לומר מה הצליל שהרמקול מפיק דרך מסך מחשב?

כנראה שלא.

ZZR

פורסם

נייט .

יש להם צליל חלול.

אל תדבר שטויות.

החברה נשארה גרמנית הבעלות של תאגיד מקסוניקס הוא אמריקאי

אבל החברה עדיין גרמנית מרמת ההינדוס פיתוח ועד היצור עם פיקוח במפעלים הלא גרמניים.

והסדרות הגבוהות הפרימיום והQ מיוצרות בגרמניה. ועדיין עבודת יד.

הטוויטר חד וחזק יש כאלה כמו לאנוס שיגידו חזק מידי אני אוהב ככה את הטוויטר שלי.

למשל יש כאלה שאהבו את המורל MT 23 ולי הוא נשמע פשוט יבש.

כי אני חייב את הצוחנות.(זה תלוי בסוגי המוסיקה שאתה שומע , אני אוהב למשל רוק והוא עושה עבודת קודש)

אם אתה אוהב אופי צליל גרמני(NBX HERTZ ריינבו)אתה תאהב

אם אתה אוהב אופי מורלי אז אתה לא תאהב בכלל

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מיד לא טוב בכלל גם בQ

טוויטר שעם ריסון קל יכול להיות מעולה

סך הכל אני ממש לא מבין את הסט הזה, המיד שלו נוראי אין לו בכלל באס והוא לא מפורט

בכלליות סט רע

• תוכן חדש...