Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב טריומף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע לא קונה ניגמר התקציב לחודש הקרוב וגם כי הבעלים לא עונה לטלפון, לפי מה שהבנתי הרבה זמן. הרכב מאוחסן זמן רב ובעל המקום גם לא משיג אותו. מישהו מכיר?

P7080001.jpg

P7080002.jpg

P7080005.jpg

פורסם

אם אתה לא מעוניין אני אשמח לפרטים.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

זה טריומף ספיטפייר שנת 68-69 אחלה רכב

שווא לקנות

ואני מעוניין

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

אני מעוניין ברכב הזה ובגלל שהבעלים לא עונה לטלפונים בכלל יש זמן להמתין לרכב הזה. חוץ מיזה אני בודק לכיוון "סברה" אם יצא לפועל אני אשחרר למעוניינים טל' של הבעלים תמונות של הסברה אולי מחר.

פורסם
אני מעוניין ברכב הזה ובגלל שהבעלים לא עונה לטלפונים בכלל יש זמן להמתין לרכב הזה. חוץ מיזה אני בודק לכיוון "סברה" אם יצא לפועל אני אשחרר למעוניינים טל' של הבעלים תמונות של הסברה אולי מחר.

איפה אתה קונה מכוניות במחסן של ורטיהמר ? :shock::lol:

פורסם

לא. אני טכנאי שמסתובב הרבה שעות בדרכים ופיתחתי מיומנות של נץ לרכבים "ישנים" עדיף ליפניי שיפוץ. חצי גלגל מספיק לי ואז אני בודק איזה רכב זה.מסתכל בחצי עין בחצרות של בתים פרטיים גדולים ששם אפשר לשמור רכב בלי בעיה. חוץ מיזה כל השכנים מכירים את המחלה שלי וכל רכב ישן שהם רואים הם מודיעים לי וכשאני בסביבה אני בודק.

פורסם
זה טריומף ספיטפייר שנת 68-69 אחלה רכב

שווא לקנות

ואני מעוניין

מדובר ב MK2 שיוצרה בשנים 64 עד 67 . שים לב לסוג הידית בדלת והפנס איתות הקדמי בצורת עיגול.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...