Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ג'נט יותר יפה ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אוודי A4 טורבו שנת 98 בצבע כחול.

הראשון הוא רפליקה של ה S4 .

השני 12 צלעות. די דומה למה שיש בתמונה אבל 12

שניהם פחות או יותר אותו מחיר . מידה 17 .

אם יש לכם הצעה נוספת אשמח לקבל.

תודה

replica-s4-021s-sm.jpg

PulseHS.jpg

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

פותח השרשור - השאלה היא מה אתה יותר אוהב.

אתה הרי קונה את זה לאוטו שלך לא לשלנו.

וזה עניין של טעם וריח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הג'אנט השני נראה פשוט יותר.

הראשון נראה מרשים.

וכמו שנכתב - מדובר בטעם שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתי שניהם מכוערים

אלא אם יש למי מהם איזה יתרון במשקל אני חושב שלא הייתי משנה מהגלגל המקורי.

זאת ועוד - בשרשור אחר כתבת שהזמנת כבר לאוטו שלך ג'אנט 17 של S4, כתבת את זה אתמול - אם ככה למה אתה שואל שוב היום? האם הגלגלים לא נקנו? ואם עדיין לא נקנו - לא ברור לי למה במקום אחר בפורום אתה מרשה לעצמך להטריח אנשים לענות לך עם נתונים שאתה מוסר במידע והם לא נכונים?

אלה סתם היו כמה שאלות הבהרה. לטעמי - בכל זאת - יש גלגלים ה-ר-ב-ה יותר יפים בשוק האפטר מרקט, ואלא אם לאיזה מהגלגלים יש יתרון מטורף במשקל אני לא רואה סיבה להחליף גלגלים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תלוי באיכות הרפליקה...

אבל בגדול, היא עדיפה לאודי A4.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבהרה :

לבחור שמתעניין למה אני שואל לגבי ג'נט אחר אם אמרתי שכבר הזמנתי :

אני כבר הזמנתי של ה S4 אבל יקח להם משהו כמו חודש להגיע בגלל זה חשבתי לשים משהו אחר. היום הייתי אצל הסוכן וראיתי כמה דגמים בקטלוג אצלו. וראיתי את הג'נט( 12 SPOKE ) מורכב על A3 .

לבחור שאמר שהרפליקה יותר מתאים יותר לחדשות זה לא כל כך נכון כי זה בא האוריגנל של ה S4 משנת 98 עד 2001 , אותו דגם כמו שיש לי. באוטו שלי יש ג'נט 15 (האוריגנלי) והוא מלא שריטות לכן אני רוצה להחליף אותו

שני הג'נטים אותו מחיר, לכן אני מאוד מתלבט ואני רוצה את דעתכם. אני מאוד מתלבט, כי שניהם בעיניי יפים ואני לא בטוח איזה לקנות. בכל מקרה תודה לכל המגיבים אני רואה שהפידבקים דווקא הולכים לכיוון הרפליקה.

הנה תמונות שהגנט מורכב על האוטו.

s4 org.jpg

s4 spike.jpg

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

בין 2 האופציות,נראה לי שהרפליקה יותר מתאים לרכב.

אבל,כמו שכבר כתבו,בשוק יש ג'אנטים הרבה יותר מיוחדים (אני אישית יותר אוהב ג'נטים עם כמה שפחות צלעות,ברכב שיש בלמי דיסק גם מאחור זה יפה לדעתי לצבוע את הקליפר ואז השילוב עם ג'אנט יותר פתוח ממש יפה).

דוגמא למה שהתכוונתי:

w1875.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...