Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט ICM יוצא לדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחלתי לפרק את הטילון

כמה תמונות לפני הפרוק

אשמח אם למישהו יש איזה שהוא ספר טכני על היצור הזה

תמונה 105.jpg

תמונה 099.jpg

DSC01277.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
ניראה נחמד.

למה צינזרת את הפדלים בתמונה השלישית?

כמה הוא שוקל ואיזה מנוע יש לו?

לגבי המשקל אין לי מושג

נפח מנוע 47 סמק 2 הילוכים מנוע זקס

שאר המכללים תוצרת הארץ .

שנת יצור 63

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לי היה זקס "קרוס" 50CC, אחחח איזה "אופנוע" זה היה... 6 הילוכים ובלם דיסק קידמי בזמן שלדבר הכי מיתקדם כאן היה ER של סוזוקי...

חיפשתי לא מיזמן באינטרנט חומר על היצור הזה ומצאתי את זה...

אולי זה יעזור לך.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי תיקון קטן,ג'ילרה כבר מכרו הרבה לפני(בארץ) דגם עם בלם דיסק קדמי,אם אני לא טועה בשנת 79.

ועל המנוע של הג'ילרה לא צריך לספר יותר מידיי...

על איזה שנה אתה מדבר בדיוק?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
גילי תיקון קטן,ג'ילרה כבר מכרו הרבה לפני(בארץ) דגם עם בלם דיסק קדמי,אם אני לא טועה בשנת 79.

ועל המנוע של הג'ילרה לא צריך לספר יותר מידיי...

על איזה שנה אתה מדבר בדיוק?

נכון, צודק... היתה את הג'ילרה (היו כמה, היו כאילו שהגיע עם נפח 80CC והיה רשום להם אישור מיוחד ל 50CC), היה את הדרבי ואת הפאנטיק (פאנטיק ריידר, איזה חלום רטוב הוא היה).

אני קניתי אותו הרבה אחרי שהגיעו כלים הרבה יותר מיתקדמים ... אני לא זוכר באיזו שנה קניתי אותו, ניראה לי שבסביבות 91-92

הוא היה אז שנת 84....

אגב, האופנוע הזה שכב אצל ההורים שלי בגינה איזה כמה שנים טובות, ואז אחי התחיל לשפץ אותו לבד, בלי ליידע אף אחד מבני הבית כולל אותי.

בערך בגיל 11-12 הוא סיים לתקן אותו להתחיל לירכב עליו לבד, הכל לפי איזה חוש ניסתר, אני בחיים לא לימדתי אותו לירכב על אופנוע. יש בני אדם שפשוט "יש להם את זה".. :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טוב נראה לי זה מתבקש לפתוח שרשור נפרד שיעסוק בזה..

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ולי היה פוך מונזה. הכלי הכי חזק שהיה אז על הכביש כרכב סטנדרטי.

אני זוכר שעל המדרכה רוקנתי לו את האגזוז, החלפתי דיזות בקרבורטור ואפילו שידרגנו ל 80 סמ"ק, הכל על המדרכה מול הבית :-D.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אריה בהצלחה

מקווה שלא יחסרו לך חלקים :wink:

נסה לחפש חומר על samson , היו להם דגמים עם אותו מנוע זקס

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
ניראה נחמד.

למה צינזרת את הפדלים בתמונה השלישית?

כמה הוא שוקל ואיזה מנוע יש לו?

הוא לא רצה שיראו את המספר מנוע.

שיהיה לך בהצלחה בפרויקט

פורסם
נכון, צודק... היתה את הג'ילרה (היו כמה, היו כאילו שהגיע עם נפח 80CC והיה רשום להם אישור מיוחד ל 50CC), היה את הדרבי ואת הפאנטיק (פאנטיק ריידר, איזה חלום רטוב הוא היה).

אני קניתי אותו הרבה אחרי שהגיעו כלים הרבה יותר מיתקדמים ... אני לא זוכר באיזו שנה קניתי אותו, ניראה לי שבסביבות 91-92

הוא היה אז שנת 84....

אגב, האופנוע הזה שכב אצל ההורים שלי בגינה איזה כמה שנים טובות, ואז אחי התחיל לשפץ אותו לבד, בלי ליידע אף אחד מבני הבית כולל אותי.

בערך בגיל 11-12 הוא סיים לתקן אותו להתחיל לירכב עליו לבד, הכל לפי איזה חוש ניסתר, אני בחיים לא לימדתי אותו לירכב על אופנוע. יש בני אדם שפשוט "יש להם את זה".. :roll:

גילי

מצחיק כי לאחרונה חיפשתי את הזקס המהולל שהיה לנו,את הפאנטיק מוטור האדיר שהיה לי באינטרנט אך לא מצאתי את הדגם... אכן הזקס היה זיכרון נעים :)

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תוכן חדש...