Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 55,000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני, עם מקדם פוזה בינוני (תמיד אפשר לשפר), חסכוני ואמין (פחות או יותר).

מבחינת הפוזה אני יכול תמיד לשפר בזול מאוד (אני עוסק בייבוא קיטים ומערכות סטריאו מאיביי).

מבחינת הדלק הרכב חייב להיות חסכוני.

האמינות גם חשובה אבל לא ברמת אלמרה וקורולה כי יש לנו במשפחה מוסך.

חשבתי על HONDA JAZZ שנת 2002 ידנית, רכב מצוין אבל חיפשתי כבר חודשיים ולא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות.

כל הג'אז שיש למכירה הן או שבורות לגמרי, או נמכרות ב8K מעל המחירון (לא שפוי), או שיש להן קילומטראז' של מונית.

הרכב לא צריך לעלות 55 אפשר גם פחות.

תודה!

פורסם

הי,

אם בקטנות עסקינן, סיאט איביזה ספורט 1.4 100 כ"ס לדעתי עונה על הדרישות, מעוצבת, מאובזרת, לא אוכלת יותר מדי וכן יש לה ביצועים נאים. בתקציב זה תוכל למצוא מודל 03 או אפילו 04..

בהצלחה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אופל טיגרה 1999-2000 , 1600 , אמין , די חסכוני (1-12.5 ) , מקדם פוזה גבוה , אם תמצא שמורה (ויש כאלה!) תשרת אותך מאוד יפה .

פורסם

טיוטה יאריס ידנית 1.3 מהשנתונים היותר ישנים 2003 ומטה יש גם את הגירסת ספורט 1.5 קצת יותר יקר2003 ומעלה ,סיאט איביזה ידנית 1.4 כמו שנאמר וההונדה ג'אז 1.4 ידנית 2002 גם תיכנס בתקציב, שלושתם אמינים ,פחות שתיינים מכל 1.6, הבחירה שלי היא ההונדה אין על המנועים שלה בהצלחה!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

מצטרף להמלצה על היאריס t-sport

תמורה מצויינת לכסף ומשלבת הכל מהכל- ביצועים, אבזור, פוזה, סחירות וכו'..

אם כי קטנה ויקרה יותר- התקציב יתאים בלחץ ל2002

עידן

פורסם

עידן,

משנת הדגם 2002 ישנו אקזמפלר אחד שידוע עליו, והוא שימש כרכב הדגמה. הסיכוי למצוא אותו הוא מאוד לא סביר. יתכן וגם ימכר בקרבת המחירון של 2003.

יאריס 2003, כאמור, עולה על התקציב שלך.

היאריס בהחלט עונה על כל הדרישות שלך בהצלחה מרובה, אז אולי שווה למתוח את התקציב בשבילה, אם אפשרי כמובן.

זיו.

פורסם

בהחלט ה-HGT עונה על רוב הדרישות שלך. אמינה, זולה לתחזוקה (ביחס לשאר הספורטיביות, לפחות מהוואג'ינות), וככל הנראה לא תצרוך יותר דלק מהאלמרה המשפחתית שלך.

יש לבדוק את עניין הביטוחים, והאם הרכב עבר טיימינג+החלפת ווריאטור לאחרונה, אחרת זו הוצאה גדולה שבאה בהפתעה.

הרכב נראה נהדר, מעוצב כרכב לצעירים. לדגם 2003 שהגיע באבזור Abarth ישנן תוספות רבות שעוזרות למקדם הפוזה.

יש לציין שבתמורה למחיר זו אחת הקניות הטובות שאפשר לעשות היום. הן נמכרות בהרבה מתחת למחירון, אפילו לאקזמפלר שמור. פשוט כי אנשים מעדיפים קליאו או איביזה.

רכב מאוד מתאים לצעירים. גם יפה וגם יספק לך הנאה מרובה. והכי חשוב - לא יהרוג אותך (לא שאני מזלזל ברמת הנהיגה שלך, איני מכיר אותך). אני בעצמי חשבתי לקנות כזו בעבר.

ד"א, דגמי 2002-2003 הגיעו משום-מה עם יותר כ"ס, אך לא ידוע למה. מומלץ לרדת מ-2001.

ליותר פרטים תבצע חיפוש, דובר על הרכב הזה רבות, ואפשר לחפש גם בפורום פיאט: www.fiatclub.co.il

זיו.

פורסם

מפחד מאמינות?

אם האוטו שמור ואתה שומר עליו אז כל אוטו יהיה אמין.

טיפולים בזמן ובמוסך מורשה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
פיאט לא באה בחשבון... אני מפחד מהאמינות שלה.

כמו שנאמר- אם הרכב שמור אז לא אמורות להיות בעיות מיוחדות כי זה פיאט דווקא, אומנם היפניות נחשבות ליותר אמינות אך פיאט הנ"ל תיתן לך הרבה יותר...

עידן

פורסם

אני בעלים של HGT כבר כחצי שנה ואין לי שום בעיות עם הרכב, מלבד שתיים שהיו כאשר קניתי אותו. נסעתי כבר מעל 10 אלף, ואני מרוצה. אם תחליט ללכת בכיוון אוכל לתת לך עצות :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מנוע: 1747 סמ"ק, 16 שסתומים 4 לכול צילינדר קאמשאפט כפול. 4 צילינדרים בטור.

הספק (מוצהר): 136 כ"ס ב 6300 סל"ד.

מומנט: 16.7 קג"מ ב 4300 סל"ד.

תיבת הילוכים: ידנית 5 הילוכים.

190 ס"מ ? אתה נכנס בנוחות!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...