Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כמה תעלה לי משאבת מים לרכב? אני מבין בינוני+ ברכב... אז מי שרוצה לומר לי איך לעשות את זה, מוזמן. אם אף אחד לא יגיד, אני פשוט אנסה לבד... יש לי מספיק כסף למנוע חדש...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

אני לא מבין, אתה מוכר לנו את האוטו או מנסה לשכנע את עצמך כי הרכישה נהדרת, הרכב שמור כחדש ורק יש לו נזילת מים.

בפורום הטכני אנא התיחסות טכנית בלבד, ולכן אנא תפרט מה הבעייה ולמה אתה רוצה להחליף משאבת מים?

פורסם

אני לא רוצה להחליף משאבה לא כי בא לי פתאום...:wink: אני צריך להחליף משאבה כי הציר שמתחבר לגלגל שמתחת לאלטרנטור, נשבר, והמיסב חופשי מאוד. ישנן נזילות מים ירוקים תחת אותו מיסב, ותחת אותו איזור יש כמות רצינית מאוד של מים ירוקים.

נסעתי איתו היום קילומטר וחצי, והוא התחמם כמו משוגע. רק לפני שעתיים גיליתי שהמיסב רופף, ויש נזילות, בזמן בדיקה שגרתית של שמן-מים.

פורסם
שנית - אם אתה לא יודע איך, אל תיגע בזה!

דעתי שונה.

יש משאבות מים ויש משאבות מים. כשהנעת המשאבה נעשית דרך רצועת הטיימינג אז אני ממליץ בחום שרק מי שיודע בדיוק מה הוא עושה שייגע בזה.

כשהמשאבה מונעת דרך רצועת ההנעה וישנה גישה נוחה - אז זה כבר סיפור אחר לגמרי. פירוק הרצועה, הסרת המשאבה הישנה, התקנת החדשה עם איטום טוב ומילוי נוזל קירור. את זה עשיתי לא פעם וזה ממש לא סיפור - למי שיש קצת כישרון טכני, מעט ידים טובות וראש על הכתפיים.

בהצלחה !

פורסם
דעתי שונה.

יש משאבות מים ויש משאבות מים. כשהנעת המשאבה נעשית דרך רצועת הטיימינג אז אני ממליץ בחום שרק מי שיודע בדיוק מה הוא עושה שייגע בזה.

כשהמשאבה מונעת דרך רצועת ההנעה וישנה גישה נוחה - אז זה כבר סיפור אחר לגמרי. פירוק הרצועה, הסרת המשאבה הישנה, התקנת החדשה עם איטום טוב ומילוי נוזל קירור. את זה עשיתי לא פעם וזה ממש לא סיפור - למי שיש קצת כישרון טכני, מעט ידים טובות וראש על הכתפיים.

בהצלחה !

נו באמת חברה

נסיונות עושים על פיאט אונו או סובארו פשע

דווקא על קורסיקה במוסך זו עבודה לא קלה רק כדי למתוח את הרצועה צריך הרבה נסיון

אם לא המותח יוריד לו אצבע

אם הוא חושב שהוא יכול לבד שיעשה

גם ככה הוא כותב שיש לו מספיק כסף למנוע חדש

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תודה לכל העונים - האוטו הולך לפירוק בע"ה. המנוע עושה המון בעות... תודה על התשובות!

• תוכן חדש...