Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב הישראלי המכוער

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כברנמאס מהנזקים שעושים לי לרכב, כל פעם משהו אחר, כל פעם במקום אחר, פעם זה בעשרות שקלים ופעם במאות.

אולי זו תסמונת החופש הגדול, ואולי שוב אנשים חסרי חיים.

אתמול בלילה אני חוזר מבילוי בפאב בחיפה, נכנס לרכב מאותת שמאלה לצאת מהחניה, זמזום קצר שנפסק, אין אורות איתות, אין את התקתוק ואין כל זכר לאיתות, אני כבר מתחיל להאשים את הפג'ו שאף פעם לא איכזבה אותי.

יוצא מהרכב ולחרדתי אני מגלה ששתי האיתותים מהכנפים נעקרו ממקומם, מצב ששתי חוטים מבצבצים מהכנף.

מה שגורם לחוסר איתות בכל הרכב, גם בפנסים האחורים והקדמיים, לפחות האיתותי אזהרה עובדים (4 מאותתים).

ושוב עליי לחפש מאותתים כדי שלא אעבור על החוק ואוכל לפנות וגם שידעו זאת שאר הנהגים.

תעזרו לי אני מיואש,איפה משיגים מאותתים כאלו, אני צריך את כל המאותת, לא רק את הפלסטיק, את כולו קומפלט.

מישהו יכול להפנות אותי למקום בחיפה עד עכו?

דחוף דחוף...

תודה על ההקשבה, בתקווה שזה יפסק, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גם לי דפקו את המאותתים הצדדיים בחיפה ליד העבודה, מעצבן, מרתיח ועוד כמו מטומטם הלכתי למוסך המורשה ושילמתי 250 ש"ח כולל עבודה....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאותתים יש בחנויות החלפים או במוסכי היבואן

בכל אופן לא מתאים הגזענות שלך כלפי ישראלים, אולי גם אתה ישראלי אבל זה לא מוריד מהחוסר גזענות שלך כלפי עם ישראל שהינך חושב שהוא מכוער

יתר על כך, אולי היו אלו בכלל ערבים שגנבו לך את האיתותים

לצורך העניין באם המילה ישראלי היתה מוחלפת בערבי אני בטוח שמזמן המנהלים היו עושים לך שמות מהאשכול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אממממ......בדקת את המנעולים\שמשות וכו' לאיתור נסיונות פריצה ?

הקטע של עקירת האיתותים מהכנפיים במטרה לקצר את מערכת האזעקה (שמחוברת בדר"כ לאיתותי הרכב בעת הפעלתה) זו שיטה די ידועה של גנבים ופורצים לניטרול האזעקה,כדי שהיא לא תפריע להם במהלך העבודה.

תנסה לאתר סימנים על הגומיות שמקיפות את השמשות, שריטות ליד חור המנעול בדלתות הקדמיות.

אחרת למען האמת,לא מבין למה לבנאדם באמת לסכן את....את הגוף שלו בעיקר, במידה ויתפס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכל חנות או פירוקיה, סדר גודל של 50 שקל לזוג.

edanj , איזה עבודה בדיוק יש לשלם על הרכבת שתי חתיכות פלסיק שנכנסות בקליק?

עכשיו גם אני יודע שאין עבודה ושאני יכול להשיג את המאותתים בכל חנות חלפים, אבל בגלל שאמרו לי במוסך שזה משהו כמו 95 ש"ח הגעתי, אבל אז נוספו גם "בתי מנורה" ,עבודה (5דקות), מע"מ והופ- הגענו ל255 ש"ח טיבין ותיקלין...

על זה נאמר: "מכל מחראי השכלתי..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אלה היו מאותתים שקופים אז יכול להיות שסתם איזה ילד עקר לך אותם כדי לשים על העונדה שלו.

לחבר שלי הוציאו את האיתותים וגם את הבקליות. מה שמיותר לגמרי כי שברו אותם בזמן שהוציאו אותם.

פורסם
מאותתים יש בחנויות החלפים או במוסכי היבואן

בכל אופן לא מתאים הגזענות שלך כלפי ישראלים, אולי גם אתה ישראלי אבל זה לא מוריד מהחוסר גזענות שלך כלפי עם ישראל שהינך חושב שהוא מכוער

יתר על כך, אולי היו אלו בכלל ערבים שגנבו לך את האיתותים

לצורך העניין באם המילה ישראלי היתה מוחלפת בערבי אני בטוח שמזמן המנהלים היו עושים לך שמות מהאשכול

כל מי שחיי כאן במדינה שנקראת ישראל בין אם הוא ערבי או יהודי הוא ישראלי.

לכן אדם שחיי בישראל הוא ישראלי,ובגלל זה אותו אדם אכן מכוער, ללא קשר לדת מין וגזע.

אלו היו מאותתים שקופים מקורים של הפג'ו, מקווה להשיג היום כאלו.

ניסיון פריצה לא היה,הגומיות והנעולים ללא שריטות או עיקומים, האזעקה כן עובדת,אבל אכן ניהיה קצר ששרף פיוז וגם אין לי תאורה בפנים הרכב.

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

העם הישראלי המכוער איתו (יכול להיות שאנשים ששונאים גזענות עשו לו את זה)

פורסם

אני שמעתי שיש ישראלים די נאים.

יש כאלה שאומרים שדודי בסלר, אבל מה אני מבין בזה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
בוריס, מה אתה נעלב? הוא אמר ישראלי מכוער, זה לאו דווקא מופנה אליך

אני ישראלי ומכוער, אז זה דיי מזכיר אותי ואת אחיי ואת שאר האחים שלהם

שוב, מספיק שהוא היה רושם את המילה ערבי אפילו ערבי יפה אז עריכת אשכולות היתה משתלוללת פה.

פורסם
אני ישראלי ומכוער, אז זה דיי מזכיר אותי ואת אחיי ואת שאר האחים שלהם

שוב, מספיק שהוא היה רושם את המילה ערבי אפילו ערבי יפה אז עריכת אשכולות היתה משתלוללת פה.

אני עם בוריס, לא צריך להשתמש בביטוי הזה בכל הזדמנות זה כבר מתחיל לעצבן.

בתור אחד שמטייל הרבה בחו"ל, אירופאים/ אפריקאים/ אמריקאיים/ אסייתים/ אוסטרלים לא בדיוק אנשים מופלאים, בכל חברה יש את הזבל האנושי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
בוריס, מה אתה נעלב? הוא אמר ישראלי מכוער, זה לאו דווקא מופנה אליך

בוריס , נראה לי הוא מנסה להתחיל איתך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...