Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי פיאסטה 88 ( רכב מצויין ופלטפומה נחמדה לשיפורים מכאניים רבים)

בטרם אתחיל בביצוע פרוייקט שיפו מקיף לרכב הייתי מעוניין לשפר את תנוחת הישיבה של הנהג.

המושבים בני 20 , וגם כאשר היו חדשים לא היו מתוחכמים יותר מידי .

לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי גב וכמו כן שמתי לב לכך שתנוחת הישיבה שלי מעט מעוותת ואני נוטה לכוון מרכז הרכב ( חלוקת עומס שריר בגב התחתון לא כונה)

הייתי מעוניין לבקש המלצות למושבים תחליפיים ( לא באקטים) , רצוי מכאניים ולא חשמליים אשר מתוכננים בצורה יותר ארגונומית ואורטיפדית .

כמו כן אשמח למידע כללי לגבי תנוחת ישיבה נכונה ברכב .

בתודה מראש

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

נסה מושבים של פורד פוקוס דור ראשון, אפשר לקנות כאלה מפירוק, הם אינם חשמליים, ולטעמי לפחות הם בין המושבים הטובים ביותר שיצא לי לשבת עליהם...

רק לפני שאתה רץ לרכוש - בדוק כמה מקום יש לך למושבים אחרים.

במידה והרכב לשימוש יומיומי לא הייתי שם באקטים - מדובר במושבים שפשוט "מייצרים" לך זיעה....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יתכן ורפד רכב טוב יוכל לשפר את המושבים הקיימים ברכב.

מושבים מרכב אחר לא תמיד מתאימים בתושבותיהם אל רצפת המכונית ובמסילות ההזזה ואם הם רחבים מדי אז הדלת צד נתקלת בהם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נראה לי מיותר לרפד את המושבים הנוכחיים היות והם באמת ברמה טכנולוגית ירודה ( זאת בלי להתחשב בבלאי של השנים) .

באשר להתאמת תושבות ומסילות , הדבר אינו בעייתי ובר ביצוע תוך התחשבות בפרמטרים של נוחות ,ובטיחות כאחד.

האם קיימים מושבים של אאודי A3 בעלי כוונון ידני?

אשמח להמלצה לכל מושב אחר של רכב בעל מרכב 3 דל' ( אם אפשרות לקיפול המשענת גב )

תודה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

גרג זה לא כלכך פשוט, הכב שלך קטן, לא כל מושב יכנס שם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המושבים של האיביזה טורבו שנתון 04 ומעלה מתקפלים, יחסית קטנים ומאוד תומכים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא בטוח שמושבים של A3 יתאימו אצלך. הרכב שלך לא שופע ב"מרחב פנימי"...

מושבים של פיג'ו 106, למשל, כן יתאימו לך מבחינת המקום. המושבים מאוד נוחים עם תמיכה צידית.

כמובן שתצטרך ללכתץ למסגר שיתאים את המסילות של הרכב שלך.

• תוכן חדש...