Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לדיוטי פרי בכוונה לקנות מגבר לפני כחודש

את הJBL ואת האינפיניטי הם כבר לא מספקים שם

היה שם פאנסוניק שבכלל לא משתווה למגברים הקודמים שהם היו מביאים

יש לי סכום של 200 דולר , הייתי רוצה שתעזרו לי בבחירת מגבר

שיתן לפחות 100RMS לכל ערוץ (4 ערוצים) , במחיר הזה

תודה

פורסם

Civic_EX לך תיקנה מגבר ב 1000 שקל שאתה יכול לקנות מגבר טוב יותר בחצי מחיר .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

pupsik

א-900 ש"ח זה לא חצי של 1k

ב-הפולס אודיו לא ישתווה למגברים (והכוונה טובים)ב1000 ש"ח

לפותח האשכול-המלצות למגבר:

אם תוסיף 200 ש"ח תוכל לקנות את המגבר:

mac audio z4200

lightning audio (לא זוכר את הדגם מהסדרות החדשות)

ועוד כמה

תעשה את ההחלטה שלך(חברות טובות תאמין לי)

אה כן שכחתי להמליץ לך על חברה (זבל)טובה בשם פייל אם אתה מעוניין גם לה יש מגברים:)

פורסם

שלומי אין יותר jbl ב 900 שח רק מעל ה-1000 שח . יש לי שאלה עלייך אתה מציע את המק האודיו אתה שמעתה אותו בכלל ? יש לך ניסיון ברכיבים ?אתה יודע בכלל מה זה איכות ? , "חברה זבל בשם פייל "??! באיזה זכות אתה אומר שהם זבל שמעתה אותם בכלל ? "ב-הפולס אודיו לא ישתווה למגברים (והכוונה טובים)ב1000 ש"ח" שמעתה בכלל את הפולס האודיו ??? אתה לא יודע כלום עדיף שלא תגיב על דברים שאתה לא יודע.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם
שלומי אין יותר jbl ב 900 שח רק מעל ה-1000 שח . יש לי שאלה עלייך אתה מציע את המק האודיו אתה שמעתה אותו בכלל ? יש לך ניסיון ברכיבים ?אתה יודע בכלל מה זה איכות ? , "חברה זבל בשם פייל "??! באיזה זכות אתה אומר שהם זבל שמעתה אותם בכלל ? "ב-הפולס אודיו לא ישתווה למגברים (והכוונה טובים)ב1000 ש"ח" שמעתה בכלל את הפולס האודיו ??? אתה לא יודע כלום עדיף שלא תגיב על דברים שאתה לא יודע.

כן כן,ותאמין לי שיש לי ניסיון עם פייל אחד,וכמה "מתכות"של פולס אודיו ופלטיניום אודיו.

אם לא שמת לב,אני מוכר מגבר של Mac audio ,זה שזה מגבר טיפה ישן-לא אומר שאין לי ניסיון עם הציוד שלהם.

ח"מ אני לא הצעתי JBL ב900ש"ח,הצעתי lightning audio ו mac audio .

פורסם
כן כן,ותאמין לי שיש לי ניסיון עם פייל אחד,וכמה "מתכות"של פולס אודיו ופלטיניום אודיו.

אם לא שמת לב,אני מוכר מגבר של Mac audio ,זה שזה מגבר טיפה ישן-לא אומר שאין לי ניסיון עם הציוד שלהם.

ח"מ אני לא הצעתי JBL ב900ש"ח,הצעתי lightning audio ו mac audio .

זה מתבקש

תפסיק לקשקש.

ולפותח השרשור.

תחפש. אנחנו לא צריכים לעשות לך את כל העבודה.

חיפוש בפורום. היה מעלה לך לפחות 50 שרשורים עם השאלה הזו בדיוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...