Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל התגובות, אני לא רואה אף תגובה שקשורה לבטיחות...

כשאתה נוסע באוטו והחלון סגור לגמרי אתה מנותק מהסביבה!!!

במיוחד כאשר יש מוזיקה, מזגן ומישהו שמבלבל לך את המוח...

כשאני נוהג, מי שיושב לידי או שנותן הוראות לאן לינסוע (אני גרוע בכיוונים) או שותק (מפחד :roll: )

החלון כמעט תמיד פתוח, אפילו טיפה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי תמיד פתוחים כי:

1. אויר של מזגן מרדים אותי וחונק בזמן ממושך.

2.גם ביום שרבי וחם ביותר המזגן יתקשה לקרר ביעילות את הרכב .

3.ביום שרבי וחם ביותר גם אם תפעיל מזגן אתה מאמץ את הרכב יותר והסיכוי להתקע בדרך גודל[בעיקר במנועים קטני נפח או ישנים]

3. דלק רבותי!!!!

4. אל תהיו מפונקי . אם בני ישראל צעדו 40 שנה במדבר אתם יכולים לשבת ולסוע 40 דקות עם חלונות פתוחים.

5. בוקר טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אין מזגן.

וגם לא יהיה !

הרכב שלי נשאר מקורי !

מקורי, מקורי, אבל לא חייב ליהיות תנור על גלגלים- מזגן זה לא שינוי גדול כ"כ. בכל אופן, "שאפו" על אורך הרוח וכושר העמידה, אני לא מסוגל בלי מזגן בקיץ (וסוף- סוף יש מזגן...) אבל אני לא מאלה שידליקו מזגן בכל מחיר- אם נעים בחוץ (בחדשי האביב/סתיו) אני אסע עם חלונות פתוחים.

גילי: מבחינת רעשי דרך וניתוק מהסביבה- אצלי הרעש אותו דבר גם עם חלונות פתוחים וגם עם סגורים :wink: לפחות עד שאכניס קצת בידוד לאוטו.

מבחינת צריכת דלק- עד עכשיו ,הבדיקות שערכתי מצביעות על צריכה של 14 ק"מ לליטר ללא מזגן בנסיעות בינעירוניות. ו"ירידה" לכ 12 ק"מ לליטר בנסיעה עם מזגן.

zak-rs2000 -זה מסביר למה אתה רוצה להיפתר מהמזגן...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אם יש פטנט אחד שאני מצטער שיצא מעולם הרכב זה היה החלון המשולש המתכוונן (כמו שיש בפיאסטה, בפיאט 127, חיפושית ועוד)

אתה פותח את זה ונהנה מהבריזה הצנועה אך נעימה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בעיקרון אני מאד מאד אוהב ומעדיף להיות עם חלון פתוח.אני גם מעשן אז בכלל...אי אפשר לעשן באוטו עם חלון סגור.ובכלל החלון אצלי פתוח גם בחורף ואפילו כשיורד גשם(לא חזק-ורק טיפה לאיוורור).

כמובן שכשממש חם אני מפעיל מזגן,ואז אני מדליק סיגריה,מכבה את המזגן,פותח חלון,מסיים את הסיגרייה,מפעיל מזגן,סוגר חלון...וכך הלאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי כסף למזגן...הרכב גם ככה אוכל (1 ל10 בלי מזגן) אז עם מזגן ? אני אפילו לא רוצה לדעת כמה הוא ישתה...בקיצר בלי מזגן...רק לעיתות חירום.. חוץ מזה היום מחיר הדלק(30.06) עולה ב-8% סעמק...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מכיוון שאני מהפריקים של ללא מזגן, אני חייב לשאול גבי הקטע של גרר:

לאחר בדיקה חוזרת ונשנית גם בקיץ (שבו החלונות תמיד פתוחים עד הסוף) וגם בחורף (שבו הם סגורים לגמרי) שמדובר באותה צריכת דלק בדיוק! איפה כאן נכנס פקטור הגרר? האם זה באמת משפיע על צריכת הדלק?

צביקה

...Carpe Diem

• אחראי פורום
פורסם

אני מודע לכמות הסטיגמות שרצות עליי, גם אלפא סוד וגם חלונות פתוחים לרווחה...אבל,

חם לי!....באמת ,חם! אבל אין מזגן... יהיה/לא יהיה, לא יודע...אבל כשאני נוהג

מאחה"צ ומעלה, כ"כ כיף לי באלפא ואני כ"כ אוהב את הצליל שלה...זה מכפר על הכל

ואני שוכח מהחום מהר מאוד.

אני מניח שיש כמה שיסכימו איתי,לא?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ביום חם אני נוסע רק עם מזגן...

אני חושב שכולם מכירים את הגועל הזה כשאתה נדבק לכיסא עם חלונות פתוחים ביום שרבי.

לא מתקמצן על דלק,יותר נעים להנות בנסיע עם מזגן במקום להדבק לכיסא.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

כשאני נוסעת לבד החלונות הקידמיים תמיד פתוחים, חורף קיץ,יום, ולילה.

כשמצטרפים אנשים אין ברירה ומדליקים מזגן, למרות שהמזגן מאוד מפריע לי, אני משתדלת לכוון אותו לכיוון הנוסעים ושכל פיתחי האיוורור שמכוונים אלי יסגרו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...