Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המליצו מניסיונכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,המליצו מניסיונכם על רכב מרווח בערך ב-20K אני חושב לבחור בין קסנטיה ידנית 2000 סמ'ק או 1800 או בין 405 עם אותם נתונים ,או מודיאו 1800 אוטו' או אפילו אלפא 164 2000 סמ'ק.הרכב יהיה שני לא יעבוד קשה והדגש הוא על הנאה יותר מעל אחזקה ,אני מבין לא מעט ברכב ויכול לסבול שגעונות (כמובן שעד רמה מסויימת).אם יש לכם רכב שלא חשבתי עליו ,אשמח לשמוע רעיונות אחרים .

פורסם

אם אין הבדל משמעותי בצריכת הדלק יכול להיות,אבל בכל מקרה בשנתונים ישנים הייתי מעדיף גיר ידני.

פורסם

יש הבדל בתצרוכת דלק. אם ידני אז אמריקאיות יוצאות מהפרק. היתה לאבי פז'ו 405 ופרט לנוחות שלה הרכב גרוע מכל הבחינות (צריכת דלק , אמינות כוח ).

אם תמצא אלפא שמורה אז זו ההמלצה שלי מאוד מפנקת , תענוג לנהוג עליה קצת קפריזית ודורשת תשומת לב מרובה בכל הדרוש לטיפולים ואחזקה שוטפת.

פורסם

האלפא מאוד מרווחת והמהנה ביותר לנהיגה, בזה אין ספק ואם אתה אוהב את ההתעסקות (ויש מספיק במה להתעסק אצלה...) אז למה להמשיך לחפש?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...