Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 יורו מוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טענותי רלוונטיות. הן לא רלוונטיות למי ששיקוליו כשלך. זה לגיטימי ובכ"ז תחייה עם מי שחושבים אחרת. C'est la vie. אלה החיים....

ולגבי ה "נ.ב" : נוּ, בחייאת!. כמה הנחות משוללות לוגיקה בסיסית ניתן לשזור לתוך כמה שורות?

1. זה מה שהבנת ולא מה שאמרתי.

2. הצטיידות באלקטרוניקה בנתון זמן מסוים איננה מעידה על שימוש בזמן נתון אחר. השתמשתי באמצעים שציינתי לפני הילדות ומרגע שהן הגיעו אל הבימה האלקטרוניקה נותרה אך המהירות רוסנה. פשוט.

3. עיין בנתונים הסטטיסטיים העוסקים בגורמי תאונות מהעשור האחרון ותראה לבד שמהירות הורגת אבל רק כגורם חמישי-שישי בחשיבותו. למרות זאת יותר מ 30%-40% מדוחות התנועה של מתנ"א הן על עברות מהירות, לרבות שוליות שבשוליות.שוטרי מתנ"א מבכרים לעצור אותך ואותי על 105-110 באוטוסטרדה דו נתיבית בטוחה מאשר להתמודד עם כולרות שמשתוללים על הכביש ומסכנים את כולנו. אבל אולי הם צודקים..למה להזיע, לעבוד קשה ולהסתכן. יותר קל לעצור כמה לפלפים כמונו.

נסיעה בטוחה....

למה המהירות רוסנה? אם זה מסוכן לסוע מהר איתן למה זה לא מסוכן בלעדיהן?

אתה לא צריך לשכנע אותי שמהירות לא מסוכנת בעוד הרבה שורות שלא קשורות לדיון. אני משוכנע, זה אתה שלא. אני נוהג באותו אופן עם או בלי הילדה באוטו כי אני סבור שהנהיגה שלי לא מסוכנת. אתה, לעומת זאת, מודה שאתה נוטה לקחת סיכונים כשלא מדובר בילדות שלך. ומה עם החיים של האחרים בכביש? אותם אתה מוכן לסכן בנהיגתך?

לגבי הוולנטיין, אני חושב שהציבור הכריע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה המהירות רוסנה? אם זה מסוכן לסוע מהר איתן למה זה לא מסוכן בלעדיהן?

אתה לא צריך לשכנע אותי שמהירות לא מסוכנת בעוד הרבה שורות שלא קשורות לדיון. אני משוכנע, זה אתה שלא. אני נוהג באותו אופן עם או בלי הילדה באוטו כי אני סבור שהנהיגה שלי לא מסוכנת. אתה, לעומת זאת, מודה שאתה נוטה לקחת סיכונים כשלא מדובר בילדות שלך. ומה עם החיים של האחרים בכביש? אותם אתה מוכן לסכן בנהיגתך?

לגבי הוולנטיין, אני חושב שהציבור הכריע...

אקצר כי התפוגג לו השאנטי ולא ארצה להפוך בדברי למושא הביקורת שלי(אתה...):

לא הבנת מילה (וחצי מילה), הוצאת דברים מהקשרם וללא הקשר גם כן ....וטרחת להקפיד על אלה בכל תגובה שלך לדברי.

אם חוזרים שוב ושוב על דברי איוולת מופרכים זה איננו הופכך אותם לנכונים.....(ידעת?).

אתה אומר לי קודם "...אתה, לעומת זאת, מודה שאתה נוטה לקחת סיכונים כשלא מדובר בילדות שלך. ומה עם החיים של האחרים בכביש? אותם אתה מוכן לסכן בנהיגתך?"

א. הודתי במה? מאיפה אתה ממציא דברים שלא נאמרו ולא נכתבו? דמיון פורה במיוחד/הוזה?(חזור לתגובות ומצא את הפנטזיות שאתה מצטט בשמי)

ב. אתה יושב לצידי כשאני נוהג? אתה יודע איך מאן דהו נוהג ללא היכרות בלתי אמצעית אתו? אתה נביא? אורי גלר?

כל כך מופרך שזה מכעיס.

נכנע. האשמה כנראה מוטלת לפתחי אם לא הבנת. צודק לגמרי בכל ההבחנות והאבחנות האינטליגנטיות שהפגנת בקוהרנטיות כה רבה וללא עייפות. שיח של אלמים-חירשים לא תורם לפורום לטעמי. אז נוּח בסבבה על זרי דפנה. ניצחת בכל הטיעונים ותרמת תרומה מהותית לכל דכפין.

תם ונשלם. ישפטו הקוראים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

א. הודתי במה? מאיפה אתה ממציא דברים שלא נאמרו ולא נכתבו? דמיון פורה במיוחד/הוזה?(חזור לתגובות ומצא את הפנטזיות שאתה מצטט בשמי)

ב. אתה יושב לצידי כשאני נוהג? אתה יודע איך מאן דהו נוהג ללא היכרות בלתי אמצעית אתו? אתה נביא? אורי גלר?

אתה אמרת שאתה נוסע לאט כשהילדות ברכב, כי לסוע מהר זה מסוכן ואתה לא רוצה לסכן אותן?

כתבת כך או לא?

פורסם
אתה אמרת שאתה נוסע לאט כשהילדות ברכב, כי לסוע מהר זה מסוכן ואתה לא רוצה לסכן אותן?

כתבת כך או לא?

שים לב ידידי לציטוט ישיר של תגובה שלי הכוללת את ההתיחסות היחידה לעניין הנהיגה:

"ראשית קצת מהביוגרפיה שלי: אין לי ולא השתמשתי בוולנטיין משום שבעשור האחרון אני ממוגן אחרת. הבליינדר M10 וכעת ה M20 על 4 יחידותיו + בל טרוניקס 990 אינטרנשיונל(מגלה את המולטנובות לא רע אעפ"י שבטווח פחות גדול מהוולנטיין) + ספרות "רפלקטור" המונעות פיענוח צילום המולטנובה(כל עוד השתמשה בפלאש) ו...קרוּז קונטרול מכוון ל 100 קמ"ש (יסורי מצפון בגין שתי ילדות....)בהחלט מספיקים."

נו? מה קשה להבין פה?

1. יש לי אלקטרוניקה נחמדה 2. בקרת שיוט שנעולה למהירות המותרת 3. יסורי מצפון+2 ילדות . איך גזרת מכאן פרופיל נהיגה/הרגלי נהיגה, רמת סיכון לי ו/או לנהגים אחרים וכו'?

זה מה שמשגע אותי. הבנת הנקרא ברמת פשט היתה חוסכת מקום בשרת(פחות תגובות לתגובות) אבל אתה העדפת ללכת לפרשנות דרש מחמירה וללא בסיס כלשהו. זהו.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
שים לב ידידי לציטוט ישיר של תגובה שלי הכוללת את ההתיחסות היחידה לעניין הנהיגה:

"ראשית קצת מהביוגרפיה שלי: אין לי ולא השתמשתי בוולנטיין משום שבעשור האחרון אני ממוגן אחרת. הבליינדר M10 וכעת ה M20 על 4 יחידותיו + בל טרוניקס 990 אינטרנשיונל(מגלה את המולטנובות לא רע אעפ"י שבטווח פחות גדול מהוולנטיין) + ספרות "רפלקטור" המונעות פיענוח צילום המולטנובה(כל עוד השתמשה בפלאש) ו...קרוּז קונטרול מכוון ל 100 קמ"ש (יסורי מצפון בגין שתי ילדות....)בהחלט מספיקים."

נו? מה קשה להבין פה?

1

על מה יש לך ייסורי מצפון שמביאים אותך לסוע כל 100 במקום במהירות הרגילה ואיך זה קשור לילדות?

פורסם

שאני מסיע את אחיינים שלי גם אני נוסע במהירות החוקית, לא בגלל שאני חושב שמהירות גורם לתאונה, אבל מהירות בהחלט מחמירה את התוצאה שלה שהיא כבר קרתה (כי מישהו סטה מהנתיב/כי מישהו נרדם ונכנס בך וכו')

אז שיש לי ילדים באוטו אני נוסע לאט יותר כי לא בטוח שבמקרה תאונה הגוף שלהם יתמודד עם הכוחות הפועלים טוב כמו גוף של מבוגר (וזה כלל גם בלימות עצבניות בגלל איזה נהג מטומטם במהירות גבוה)

פורסם
שאני מסיע את אחיינים שלי גם אני נוסע במהירות החוקית, לא בגלל שאני חושב שמהירות גורם לתאונה, אבל מהירות בהחלט מחמירה את התוצאה שלה שהיא כבר קרתה (כי מישהו סטה מהנתיב/כי מישהו נרדם ונכנס בך וכו')

אז שיש לי ילדים באוטו אני נוסע לאט יותר כי לא בטוח שבמקרה תאונה הגוף שלהם יתמודד עם הכוחות הפועלים טוב כמו גוף של מבוגר (וזה כלל גם בלימות עצבניות בגלל איזה נהג מטומטם במהירות גבוה)

ומה על הילדים באוטו שלידך?

אותם אתה מוכן לסכן כשאתה נוהג מהר?

זו צביעות לנהוג כך, הלא כן?!

פורסם

נכון אני אדם צבוע :roll:

אני לא נוהג מהר בכביש מלא מכוניות, ובזמן שאני חולף על מכוניות כתוצאה מנהיגה מהירה אני משתדל להאט ונזהר כמה שאפשר, אתה יכול לקרא לזה צביעות מסויימת ואני לא אכחיש שיש בזה משהו קצת סוציומטי, יכולתי להיות יפה נפש ולשקר פה אבל לא - אני אומר דוגרי מה קורה הלכה למעשה, שמישהו קרוב אליך יושב איתך ברכב ההתנהגות שלך שונה, מאשר שמישהו שאתה לא מכיר נמצא ברכב שלידך, אין מה לעשות זאת המציאות....

פורסם
ומה על הילדים באוטו שלידך? תגיד אתה מתעקש לא להבין ? או שאולי אתה רוצה לרדת עליו ? תסביר לי מה הקשר שלו לנהג ברכב האחר ? הוא אינו רוצה לנהוג מהר כי אם יאלץ לברוח ממישהו כוחות הפניה במהירות גבוהה יכולים להזיק לילדים קטנים , אם הנהג השני נוהג מהר מה זה עסקו ?

אותם אתה מוכן לסכן כשאתה נוהג מהר?

זו צביעות לנהוג כך, הלא כן?!

פשוט לא מצליח להבין מה הצביעות ?

ושתדע אני נוהג מהר כול הזמן , ולא הכרתי את הוולנטיין ולא מזמן עקלו ליי את הרכב בגלל קנסות על מהירות (הם היו על שם של מישהו שאין לו רשיון אז רק צריך לשלם ) . אבל כשאני נוסע עם ילדים קטנים של קרובי , אני בהחלט נוסע יותר לאט , ודואג שהפניות יהיו פחות חדות , כדי לא להזיק להם ו/או שיבכו לי . מה הקשר לכך שבתנאים רגילים אני בטוח מספיק בנהיגה שלי שאני יכול להרשות לעצמי לנהוג מהר ?!!

בברכה יהודה

פורסם
נכון אני אדם צבוע :roll:

אני לא נוהג מהר בכביש מלא מכוניות, ובזמן שאני חולף על מכוניות כתוצאה מנהיגה מהירה אני משתדל להאט ונזהר כמה שאפשר, אתה יכול לקרא לזה צביעות מסויימת ואני לא אכחיש שיש בזה משהו קצת סוציומטי, יכולתי להיות יפה נפש ולשקר פה אבל לא - אני אומר דוגרי מה קורה הלכה למעשה, שמישהו קרוב אליך יושב איתך ברכב ההתנהגות שלך שונה, מאשר שמישהו שאתה לא מכיר נמצא ברכב שלידך, אין מה לעשות זאת המציאות....

נו, גם אינטגריטי זה לא מעט.

אבל כשאני נוסע עם ילדים קטנים של קרובי , אני בהחלט נוסע יותר לאט , ודואג שהפניות יהיו פחות חדות , כדי לא להזיק להם ו/או שיבכו לי . מה הקשר לכך שבתנאים רגילים אני בטוח מספיק בנהיגה שלי שאני יכול להרשות לעצמי לנהוג מהר ?!!

אם מהירות היא מסוכנת, למה אתה מרשה לעצמך לסכן ילדים של אחרים שנוסעים בכביש באופן בו אתה לא מוכן לסכן ילדים שאתה מכיר?

פורסם
נו, גם אינטגריטי זה לא מעט.

אם מהירות היא מסוכנת, למה אתה מרשה לעצמך לסכן ילדים של אחרים שנוסעים בכביש באופן בו אתה לא מוכן לסכן ילדים שאתה מכיר? תגיד הבנת הנקרא אצלך היא בעיה או משהו ? או שאתה לא מבין מה שאמרתי , או שלא טרחת לקרוא ?

ואלא אם כן יש לך אג'נדה אחרת ואתה מנסה להסיב את תשומת ליבי למשהו שנעלם ממני , אני לא מבין מה ההתעקשות הזו על משהו שאני כבר חושב שהבהרתי , ולפני דני הבהיר ?

אז אם תואיל בטובך לקרוא שוב פעם מה אמרתי ולהתיחס ו/או להסביר מה אתה רוצה לומר , אני אשמח מאוד . כי אחרת זה פשוט לטחון מיים לנסות להסביר עוד פעם את אותו דבר

בברכה יהודה

פורסם
ואלא אם כן יש לך אג'נדה אחרת ואתה מנסה להסיב את תשומת ליבי למשהו שנעלם ממני , אני לא מבין מה ההתעקשות הזו על משהו שאני כבר חושב שהבהרתי , ולפני דני הבהיר ?

אז אם תואיל בטובך לקרוא שוב פעם מה אמרתי ולהתיחס ו/או להסביר מה אתה רוצה לומר , אני אשמח מאוד . כי אחרת זה פשוט לטחון מיים לנסות להסביר עוד פעם את אותו דבר

אתה לא הסברת, אתה חזרת על אותה עמדה לא מובנת. אני אנסה לפשט:

הנחה א': נהיגה מהירה היא מסוכנת

לכן, כשאני נוהג עם אנשים שאני לא רוצה לסכנם אני נוסע לאט

הנחה ב': נהיגה מהירה מסוכנת גם לסביבה.

אני כן נוסע מהר כשאין ברכבי אנשים שאני מכיר, כי זרים ברכבים מסביבי ואת עצמי אני כן מוכן לסכן.

שאלות?

פורסם
בריבוע בלבד, מחוסר ברירה.

ואגב - זה אומר שאתה לא ממש יכול לשים שם את המשדר של כביש 6 בו זמנית.

אני עשיתי מנוי וידאו, ממילא אני בקושי נוסע שם...

זה מה שחשבתי. לא המקום הכי אידיאלי לגלאי. למרות שלא ניסיתי אף פעם לנסות ושים את הגלאי למעלה יותר רק כדי להשוות בכמה באמת היעילות של הולנטיין יורדת.

דרך אגב, חבר שעובד בכביש 6 אמר לי שבמכוניות צרפתיות (רובם עם הציפוי על השמשה) הם שמים את המשדר למעלה קרוב לתקרת הרכב איפה שיש את הנקודות השחורות. הוא טוען ששם זה המקום האידיאלי בשבילו. יכול להיות שגם שם הולנטיין יוכל לקלוט כמו שצריך?

פורסם
אתה לא הסברת, אתה חזרת על אותה עמדה לא מובנת. אני אנסה לפשט:

הנחה א': נהיגה מהירה היא מסוכנת

לכן, כשאני נוהג עם אנשים שאני לא רוצה לסכנם אני נוסע לאט אתה לא הבנת . כשאני נוסע מהר אני גם עושה סיבובים מהר , עם ילדים שלא יכולים להחזיק את עצמם והחגורה לא כ"כ מתאימה להם אני חושש . אי לכך ובהתאם לזאת כשיש ילדים קטנים אני נוסע יותר לאט כדי שהסיבובים שלי יהיו יותר "רכים "/"עגולים"/"איטיים" קאפיש עכשיו?

הנחה ב': נהיגה מהירה מסוכנת גם לסביבה.

אני כן נוסע מהר כשאין ברכבי אנשים שאני מכיר, כי זרים ברכבים מסביבי ואת עצמי אני כן מוכן לסכן.

שאלות?

הנחה ב' שלך בכלל לא במקום לדעתי , כי נהג שאנו מודע לכול הרכבים שסביבו ויודע לצפות את מה שיעשו לפני שהם עושים , הוא נהג מסוכן גם אם הוא היה נוסע 80 .

מקווה שעכשיו הכול הובן.

בברכה יהודה

• תוכן חדש...