Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 יורו מוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הוולנטיין מתמודד מעולה עם הדבורה ועם כ"א ממצלמות המולטנובה(תדר ka) הבעייתיות . רגישותו ללייזר גבוהה מאוד, אעפ"כ שרק משבש יעזור אם מומלזת.....

2. מחירו בארץ יקר(מדי) ואני לא משיג השגות על זה. עלותו כפולה מעלותו בארה"ב(אעפ"כ שעם משלוח וכו' זה פחות מכך!)

3. עדכונים יוצאים כל הזמן ע"י היצרן. מכשיר ללא עדכון משול למחשב ללא הגנות!

4. המכשירים מתקלקלים ועוד איך. אמנם הוולנטיין חמוּש במגנזיום כקופסה חיצונית(ולא פלסטיק) אבל יש בו מספיק צ'יפים וכו'. בטמפרטורה של 60-70 מעלות האתגר לא פשוט.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. הוולנטיין מתמודד מעולה עם הדבורה ועם כ"א ממצלמות המולטנובה(תדר ka) הבעייתיות . רגישותו ללייזר גבוהה מאוד, אעפ"כ שרק משבש יעזור אם מומלזת.....

2. מחירו בארץ יקר(מדי) ואני לא משיג השגות על זה. עלותו כפולה מעלותו בארה"ב(אעפ"כ שעם משלוח וכו' זה פחות מכך!)

3. עדכונים יוצאים כל הזמן ע"י היצרן. מכשיר ללא עדכון משול למחשב ללא הגנות!

4. המכשירים מתקלקלים ועוד איך. אמנם הוולנטיין חמוּש במגנזיום כקופסה חיצונית(ולא פלסטיק) אבל יש בו מספיק צ'יפים וכו'. בטמפרטורה של 60-70 מעלות האתגר לא פשוט.

1. יעילות הגילוי של מולטונובות ע"י ה-V1 תלויה בתנאים סביבותיים.

3. איזו אנלוגיה שטותית! עדכוני התוכנה אינם תכופים וכל זמן שלא הגיע אמצעי אכיפה חדש שהגלאי לא מותאם לגלותו עדכוני התוכנה אינם חיוניים. זה בניגוד לתוכנות אנטי וירוס, שחייבות להיות מעודכנות על בסיס יומי כדי להתאים לאלפי האיומים הקיימים, המתחדשים ללא הרף

4. המכשירים לא מתקלקלים בכלל. כנראה שהמהנדסים של ה-V1 עומדים באתגר בכבוד...

בוא ספר לכולם על המניעים שלך לעודד קנייה יקרה בארץ. קנית אחד ואתה לא רוצה להרגיש פרארייר או שמה יש משהו רציני יותר מאחורי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. יעילות הגילוי של מולטונובות ע"י ה-V1 תלויה בתנאים סביבותיים.

3. איזו אנלוגיה שטותית! עדכוני התוכנה אינם תכופים וכל זמן שלא הגיע אמצעי אכיפה חדש שהגלאי לא מותאם לגלותו עדכוני התוכנה אינם חיוניים. זה בניגוד לתוכנות אנטי וירוס, שחייבות להיות מעודכנות על בסיס יומי כדי להתאים לאלפי האיומים הקיימים, המתחדשים ללא הרף

4. המכשירים לא מתקלקלים בכלל. כנראה שהמהנדסים של ה-V1 עומדים באתגר בכבוד...

בוא ספר לכולם על המניעים שלך לעודד קנייה יקרה בארץ. קנית אחד ואתה לא רוצה להרגיש פרארייר או שמה יש משהו רציני יותר מאחורי

1. בכל המבחנים שנעשו בישראל באתרים רציניים מאוד:

http://www.topspeed.co.il/defenceNTests/index.asp?articleID=100

וגם ב:

http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

הוולנטיין יוצא המכשיר הטוב ביותר מול כל המתחרים. התנאים הסביבתיים משפיעים אבל בכל מצב הוולנטיין מוביל. עובדה.

2. לא האנלוגיה שטותית אלא סף ההבנה של "כבודו". היכנס לאתרים הנ"ל ותוכל להבין שהעדכונים הנם חלק מהותי ולעיתים אקוטי מהפעלת המכשיר ויעילותו. לא משום שתדר חדש יוצא לאוויר העולם אלא משום שהתוכנה הינה בחשיבות זהה לאיכות האנטנות. שילוב עבודה בין שני מרכיבים אלה מהווה את הבסיס ליעילות הגילוי. היצרן מספק שניים-שלושה עדכונים לשנה(חשובים יותר או פחות).

3.מתקלקלים ועוד איך. הכנס לפורומים של שני האתרים שציינתי קודם ותתרשם לבד מתדירות הקלקולים(של כל המכשירים, לרבות הוולנטיין)

4. אין ברשותי מכשיר וללנטיין , אינני יבואן, אינני מוכר ואין לי אינטרס למעט שיתוף החברים בניסיון כולל ומצטבר שלי לאור נתונים רבים, מאוּמתים ומבוססים של אתרים מקצועיים בארץ, בארה"ב ובאנגליה.

5. זה שהמגיב(falou) חש פארנויה ו/או קונספירציה זאת זכותו המלאה. דמוקרטיה, לא?

בברכת יום טוב לכולם

פורסם
1. בכל המבחנים שנעשו בישראל באתרים רציניים מאוד:

http://www.topspeed.co.il/defenceNTests/index.asp?articleID=100

וגם ב:

http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

הוולנטיין יוצא המכשיר הטוב ביותר מול כל המתחרים. התנאים הסביבתיים משפיעים אבל בכל מצב הוולנטיין מוביל. עובדה.

2. לא האנלוגיה שטותית אלא סף ההבנה של "כבודו". היכנס לאתרים הנ"ל ותוכל להבין שהעדכונים הנם חלק מהותי ולעיתים אקוטי מהפעלת המכשיר ויעילותו. לא משום שתדר חדש יוצא לאוויר העולם אלא משום שהתוכנה הינה בחשיבות זהה לאיכות האנטנות. שילוב עבודה בין שני מרכיבים אלה מהווה את הבסיס ליעילות הגילוי. היצרן מספק שניים-שלושה עדכונים לשנה(חשובים יותר או פחות).

3.מתקלקלים ועוד איך. הכנס לפורומים של שני האתרים שציינתי קודם ותתרשם לבד מתדירות הקלקולים(של כל המכשירים, לרבות הוולנטיין)

4. אין ברשותי מכשיר וללנטיין , אינני יבואן, אינני מוכר ואין לי אינטרס למעט שיתוף החברים בניסיון כולל ומצטבר שלי לאור נתונים רבים, מאוּמתים ומבוססים של אתרים מקצועיים בארץ, בארה"ב ובאנגליה.

5. זה שהמגיב(falou) חש פארנויה ו/או קונספירציה זאת זכותו המלאה. דמוקרטיה, לא?

בברכת יום טוב לכולם

1. " הוולנטיין יוצא המכשיר הטוב ביותר מול כל המתחרים". זה נכון. עדיין יכולת הזיהוי תלויה בתנאים סביבתיים ולעיתים אינה מספקת (תלוי במהירות)

2. מה שאתה אומר זה שאם קונה היום הגילוי לא יעיל, ואם אני מעדכן הוא הופך ליעיל. לאור הטענה שלך בסעיף 1 הלוגיקה משלך לא כל כך מובנת. בניגוד לאנטי וירוס, שאיננו יעיל נגד איומים אם איננו מעודכן, את ה-V1 אולי אפשר לשפר, אבל יעילותו הראשונית איננה נפגמת לפני עדכון התוכנה. אם הוא עובד טוב הוא עובד טוב. נקודה.

3. שתיתן לי נתוני קילקולים לעומת מכירות נוכל לדבר על זניחות. עד אז, קנה שניים ותהיה מכוסה טוב יותר מאחריות בארץ. דרך אגב, בארץ נותנים גלאי חליפי בזמן ששולחים את המקולקל לתיקון בארה"ב?

4. כמו שאתה מבין, אף אחד מהטיעונים שלך בסעיף (1) ו-(2) איננו מחזיק מים ברמה הלוגית, כך שניסיון איננו יכול לתמוך בהצהרות נטולות היגיון. לגבי קילקולים, תביא מספרים. אולי תוכיח שמדובר במכשיר לא אמין ולכן לא כדאי לקנותו, גם אם בחו"ל אפשר לקנות שניים במחיר של אחד בארץ...

5. כשמישהו עסוק בציטוטי יכולת נטולי בסיס והמלצות חסרות שחר האדם הסביר מסיק שיש לו סיבה טובה לעשות כן ושהוא לא סתם עוסק בהצהרות מופרכות על מנת להפגין חוסר חשיבה הגיונית בציבור.

פורסם

וואללה, אלוהים לא נותן מספיק כוח להתמודד עם כשלים לוגיים ובטח לא עם מי שניחנו בהם.

אחסוך לעצמי טרחה (אשתדל לפחות) ולא אבקר לגופו של מגיב חסר תרבות דיון אלא אתייחס לסוגיות שחושפות היעדר הבנה:

1.לא תלוי במהירות. הגילוי הוא לא פונקציה של מהירות ובכל מקרה לא כפקטור מרכזי(מהירות היא מרכיב בחישוב התגובה של הנהג לאיתות הגלאי ובלימה). הגילוי תלוי במשתנים מרכזיים נוספים: שידור חלש/חזק (גם בטווחי ה- ka) ולכן ישנן מולטנובות שקשות יותר לגילוי. הגילוי תלוי במיקום הגלאי(כל מקום שאיננו צמוד לסוכך הימני או באמצע השמשה למעלה יביא לגילוי פחות טוב), ברוב המכוניות הצרפתיות לא יגלה כלל משום החלון(בעיה ידועה), מזג אוויר ועומס על הכביש(כשאתה משתרך מאחור) ועוד.

2. ממש לא הבנת. יעיל בוודאי יעיל אבל עדכונים הנם חלק אינהרנטי מ"איכות" כיום. זה מה שאמרתי.

3-4. מכל מלמדי אשכיל; ניסיון הוא מדד מרכזי כל עוד הוא נדבך הבנוי על מחקר/ביקורת והתיחסות אמפירית(להבדיל מ"נדמה לי" או "כך שמעתי.." וכיוצ"ב) והמידע שלי הוא פונקציה של קריאה רבה מאוד של ספרות מקצועית בשלוש שפות. להתרשמותי לא כך הן ידיעותיך.חבל.

ואחרון: בנה מחדש את המשפט האחרון שלך שהנו חף מתחביר ראוי ו/או לוגיקה ואז אפשר יהיה אולי להגיב(מי רוצה כבר?).

זהו. עייפתי.

הקוראים ישפטו.

פורסם
וואללה, אלוהים לא נותן מספיק כוח להתמודד עם כשלים לוגיים ובטח לא עם מי שניחנו בהם.

אחסוך לעצמי טרחה (אשתדל לפחות) ולא אבקר לגופו של מגיב חסר תרבות דיון אלא אתייחס לסוגיות שחושפות היעדר הבנה:

1.לא תלוי במהירות. הגילוי הוא לא פונקציה של מהירות ובכל מקרה לא כפקטור מרכזי(מהירות היא מרכיב בחישוב התגובה של הנהג לאיתות הגלאי ובלימה). הגילוי תלוי במשתנים מרכזיים נוספים: שידור חלש/חזק (גם בטווחי ה- ka) ולכן ישנן מולטנובות שקשות יותר לגילוי. הגילוי תלוי במיקום הגלאי(כל מקום שאיננו צמוד לסוכך הימני או באמצע השמשה למעלה יביא לגילוי פחות טוב), ברוב המכוניות הצרפתיות לא יגלה כלל משום החלון(בעיה ידועה), מזג אוויר ועומס על הכביש(כשאתה משתרך מאחור) ועוד.

2. ממש לא הבנת. יעיל בוודאי יעיל אבל עדכונים הנם חלק אינהרנטי מ"איכות" כיום. זה מה שאמרתי.

3-4. מכל מלמדי אשכיל; ניסיון הוא מדד מרכזי כל עוד הוא נדבך הבנוי על מחקר/ביקורת והתיחסות אמפירית(להבדיל מ"נדמה לי" או "כך שמעתי.." וכיוצ"ב) והמידע שלי הוא פונקציה של קריאה רבה מאוד של ספרות מקצועית בשלוש שפות. להתרשמותי לא כך הן ידיעותיך.חבל.

ואחרון: בנה מחדש את המשפט האחרון שלך שהנו חף מתחביר ראוי ו/או לוגיקה ואז אפשר יהיה אולי להגיב(מי רוצה כבר?).

זהו. עייפתי.

הקוראים ישפטו.

1. מה בדיוק כל המלל הזה אומר?

טווח הגילוי ועוצמת הגילוי של ה-V1 משתנה בהתאם למשתנים שציינת (ועוד) אבל אי אפשר לאמר שבכל תנאי ובכל מהירות יספק הגלאי התראה בזמן. לכן הוא לא "מתמודד מעולה" אלא המתמודד הטוב ביותר שיש.

2. "חלק אינהרנטי מאיכות" מילים גדולים והתייחסות לטענה העניינית אין. העובדה היא שהעדכונים משפרים אבל לא נחוצים, בניגוד לתוכנות אנטי וירוס.

3. לא רק שאני קורא ומכיר את מה שאתה מכיר, בניגוד אליך אני גם משתמש ב-V1 לפחות ב-10 שנים האחרונות (כמה גירסאות) ובגלאים אחרים לפני כן.

בשורה התחתונה: לא הצלחת להסביר למה כדאי לקנות V1 בארץ במקום לקנות שניים מחו"ל.

טיעון 1: עדכוני התוכנה הכרחיים.

לא הוכחת למה העדכונים הכרחיים.

לא הוכחת למה הפתרון של שני גלאים נותן מענה "לבעיה" זו.

טיעון 2: אחריות מקלקולים.

לא הוכחת רמת קלקולים גבוהה שדורשת תמיכה מקומית.

לא הוכחת שבארץ מתקנים מהר יותר מאשר לשלוח לחו"ל לתיקון

לא הסברת למה הפתרון של שני גלאים (באותו מחיר של אחד בארץ) איננו עדיף כמגן נגד קילקולים.

פורסם

ממממ.....

כעת הגוּן וענייני וראוי לתגובה לבבית(באמת).

ראשית קצת מהביוגרפיה שלי: אין לי ולא השתמשתי בוולנטיין משום שבעשור האחרון אני ממוגן אחרת. הבליינדר M10 וכעת ה M20 על 4 יחידותיו + בל טרוניקס 990 אינטרנשיונל(מגלה את המולטנובות לא רע אעפ"י שבטווח פחות גדול מהוולנטיין) + ספרות "רפלקטור" המונעות פיענוח צילום המולטנובה(כל עוד השתמשה בפלאש) ו...קרוּז קונטרול מכוון ל 100 קמ"ש (יסורי מצפון בגין שתי ילדות....)בהחלט מספיקים.

אני התרשמתי מצרות שהיו לחבר טוב עם רכישת הוולנטיין מעבר לים שעדיף שקט נפשי ואחריות מקומית(שרות מעולה). לא אקנה 2 גלאים וכך גם לא מישהו אחר ולי אישית(לגמרי העדפה פרטית) נראה שעדיף רכישה שלצידה סוחר קרוב שניתן ל"הטריד" בכל עניין, שאלה, בעיה וכו'. לא ניסיתי לשכנע שכך עדיף אלא שכך נראה לי עדיף. זה לא אותו דבר.

חבר שלי רכש את הגלאי וחודשיים-שלושה אח"כ הגיע שדרוג ל BEE והוא נותר בלי מענה טוב. לא חבל? לא חשוב העדכון הפוטנציאלי?

מכר שלי באוניברסיטה מסר לתיקון וקיבל מהיבואן(גיא ברלס ושות' מהאתר שאת הלינק שלו הבאתי באחת התגובות שלי) חליפי במיידי. הוא קיבל אחרי עשרה ימים את שלו מתוקן, מצוחצח למהדרין וכו'. מיותר לציין שרכש בישראל.

פורסם

דני, נראה לי שיכולת להסתפק בקרוז-קונטרול ולחסוך לא מעט כסף, לא ? :wink:

עכשיו שסיימתם להרשים את כולנו בניסוחים מתחכמים (אגב המשפט האחרון של falou תקין. אמנם מתחכם יתר על המידה אבל תקין 8)) הבאת סוף כל סוף עובדות רלוונטיות לגבי השירות והיתרון שבקניה בארץ.

בכל מקרה עניין השדרוגים הוא לא טיעון גדול כמו שעשית ממנו כי מדובר בשדרוגים בתשלום (לפחות לפי הפרסומים, אם הניסיון של החבר שלך מעיד אחרת אני אשמח להתבדות) שלפעמים יכולים להגיע למחיר של חדש אז לא הייתי כל-כך מתלהב. גם לא מדובר בתדירות גבוהה כל-כך. תכנס לאתר של היצרן ותראה כמה כאלה יש ויותר מזה, תנסה להכניס מספר של דגם ישן ותראה שברוב המקרים ההמלצה שלו היא משהו בסגנון "יש לך מכשיר סבבה, אין ממש צורך לשדרג. אם אתה ממש מתעקש או שהיכולת X מאוד קריטית לך אז תשלח את המכשיר ונשדרג (בעלות לא קטנה כל-כך)".

בקיצור, על כל היתרונות של קניה בארץ הגיוני לשלם יותר אבל כפול זה כבר קצת מוגזם.

ניר

פורסם

אם אי אפשר לייבא אותו , כי לא מוכרים אלא לבעל כתובת בארה"ב , אזי כול הוויכוח הזה הוא אקדמי בעיקרו .

באופן עקרוני ברמת המחירים הזו , אם הייתה לי היכולת הייתי קונה בארה"ב . היות וכנראה לא אוכל (אין לי משפחה/חברים/WTF בארה"ב ) אזי זה לא משנה

בברכה יהודה

פורסם

מי אמר שאי-אפשר לייבא ?

יש כל מיני מקומות שאפשר לקנות דרכם ולקבל משלוח לארץ (באיביי יש המון אפשרויות) וגם לגבי האתר ששולח רק בארה"ב זה לא אומר שאי-אפשר לשלוח למלון שלך (או של קרוב) שנמצא שם לטיול/עבודה.

ניר

פורסם
ממממ.....

כעת הגוּן וענייני וראוי לתגובה לבבית(באמת).

אני התרשמתי מצרות שהיו לחבר טוב עם רכישת הוולנטיין מעבר לים שעדיף שקט נפשי ואחריות מקומית(שרות מעולה). לא אקנה 2 גלאים וכך גם לא מישהו אחר ולי אישית(לגמרי העדפה פרטית) נראה שעדיף רכישה שלצידה סוחר קרוב שניתן ל"הטריד" בכל עניין, שאלה, בעיה וכו'. לא ניסיתי לשכנע שכך עדיף אלא שכך נראה לי עדיף. זה לא אותו דבר.

חבר שלי רכש את הגלאי וחודשיים-שלושה אח"כ הגיע שדרוג ל BEE והוא נותר בלי מענה טוב. לא חבל? לא חשוב העדכון הפוטנציאלי?

מכר שלי באוניברסיטה מסר לתיקון וקיבל מהיבואן(גיא ברלס ושות' מהאתר שאת הלינק שלו הבאתי באחת התגובות שלי) חליפי במיידי. הוא קיבל אחרי עשרה ימים את שלו מתוקן, מצוחצח למהדרין וכו'. מיותר לציין שרכש בישראל.

שאלה, בעיה... להטריד סוחר... יש אתר ובו יש אתכל התשובות.

השדרוג הוא אכן בתשלום וניתן לעשותו בקלות בדואר מהארץ.

החבר שלך יכול היה לרכוש עוד גלאי עם עדכון BEE ועדיין לא להפסיד גרוש לעומת קניית בארץ.

מעבר לכך, עדכונים לאיומים חדשים זה לא משהו שקורה פעם בשנה. אפילו לא פעם בשנתיים.

לגבי קלקולים, במקום חליפי תקנה נוסף לרכב השני/גיבוי ועדיין לא נכנסת להוצאה גדולה יותר.

אז יש לך טיעון ענייני או שתחזור על אותם דברים לא רלוונטים?

נ.ב. אם אתה נוסע 100 כדי לשמור על הילדות שלך, למה אתה נוסע יותר מהר כשהן לא באוטו?

כי זה מסוכן לסוע מהר?!

אם זה מסוכן, זה מסוכן גם לנוהגים סביבך,לא?!

את הילדים שלהם אתה כן מוכן לסכן?

פורסם

1. מצטרף ל-falou בעניין כדאיות הקנייה בארץ. במחיר יותר מכפול זה לא הגיוני.

2. יש כל מיני שירותי שילוח שיביאו לך את המכשיר מארה"ב, וזה לא מי יודע מה יקר.

3. אם יש לך מכר או קולגה שנמצא בארה"ב אתה יכול לשלוח אליו. גם אם הוא שם רק לשבוע לנסיעת עבודה. ככה אני הבאתי 2 וולנטיינים. (השני הוא לאחר שדרוג בתשלום, או יותר נכון טרייד אין, קיבלתי גלאי חדש. עלה לי 189$)

4. לגבי עדכונים הגרסה הנוכחית (בעלת יורו מוד) היא העדכנית כבר יותר משנתיים. בגלאי שלי זו הגרסה, והוא כבר בן שנתיים אם לא יותר.

5. יש לפעמים תקלות - הגלאי הראשון שלי איבד רגישות למולטנובות, כלומר הטווח התקצר מאוד (כנראה החום...) אחרי כמה שנים. אבל זה היה אחרי תקופת האחריות גם ככה, כך שלא משנה שלא קניתי בארץ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דרך אגב, בעלי קליאו ספורט בעלי הולנטיין, איפה המקום המומלץ לשים את הגלאי? בריבוע למטה, המקום היחידי בשמשה ללא ציפוי מתכתי, או למעלה כמה שיותר?

פורסם

בריבוע בלבד, מחוסר ברירה.

ואגב - זה אומר שאתה לא ממש יכול לשים שם את המשדר של כביש 6 בו זמנית.

אני עשיתי מנוי וידאו, ממילא אני בקושי נוסע שם...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שאלה, בעיה... להטריד סוחר... יש אתר ובו יש אתכל התשובות.

השדרוג הוא אכן בתשלום וניתן לעשותו בקלות בדואר מהארץ.

החבר שלך יכול היה לרכוש עוד גלאי עם עדכון BEE ועדיין לא להפסיד גרוש לעומת קניית בארץ.

מעבר לכך, עדכונים לאיומים חדשים זה לא משהו שקורה פעם בשנה. אפילו לא פעם בשנתיים.

לגבי קלקולים, במקום חליפי תקנה נוסף לרכב השני/גיבוי ועדיין לא נכנסת להוצאה גדולה יותר.

אז יש לך טיעון ענייני או שתחזור על אותם דברים לא רלוונטים?

נ.ב. אם אתה נוסע 100 כדי לשמור על הילדות שלך, למה אתה נוסע יותר מהר כשהן לא באוטו?

כי זה מסוכן לסוע מהר?!

אם זה מסוכן, זה מסוכן גם לנוהגים סביבך,לא?!

את הילדים שלהם אתה כן מוכן לסכן?

טענותי רלוונטיות. הן לא רלוונטיות למי ששיקוליו כשלך. זה לגיטימי ובכ"ז תחייה עם מי שחושבים אחרת. C'est la vie. אלה החיים....

ולגבי ה "נ.ב" : נוּ, בחייאת!. כמה הנחות משוללות לוגיקה בסיסית ניתן לשזור לתוך כמה שורות?

1. זה מה שהבנת ולא מה שאמרתי.

2. הצטיידות באלקטרוניקה בנתון זמן מסוים איננה מעידה על שימוש בזמן נתון אחר. השתמשתי באמצעים שציינתי לפני הילדות ומרגע שהן הגיעו אל הבימה האלקטרוניקה נותרה אך המהירות רוסנה. פשוט.

3. עיין בנתונים הסטטיסטיים העוסקים בגורמי תאונות מהעשור האחרון ותראה לבד שמהירות הורגת אבל רק כגורם חמישי-שישי בחשיבותו. למרות זאת יותר מ 30%-40% מדוחות התנועה של מתנ"א הן על עברות מהירות, לרבות שוליות שבשוליות.שוטרי מתנ"א מבכרים לעצור אותך ואותי על 105-110 באוטוסטרדה דו נתיבית בטוחה מאשר להתמודד עם כולרות שמשתוללים על הכביש ומסכנים את כולנו. אבל אולי הם צודקים..למה להזיע, לעבוד קשה ולהסתכן. יותר קל לעצור כמה לפלפים כמונו.

נסיעה בטוחה....

• תוכן חדש...