Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נווטי ראלי מס'-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו באלטרנתיבי נשמח לארח אתכם אצלנו ולאזור בארגון המפגש.

אסף, מבחינת תפריט קולינארי, אפשר בהחלט לעבוד על הרעיון של יותר מבייגלה וופלים.

דובי, דבר איתי ובוא נסגור תאריך כדי שגם זלמן, ענבל וגידי יוכלו להגיע.

להתראות אצלנו,

ערן אביבי

"אלטרנתיבי - יוצרים תרבות נהיגה"

פורסם

מפגש הנווטים השלישי יערך ביום חמישי הבא, ה-12 לחודש בשעה 20:00 בבית הספר לנהיגה מתקדמת - "אלטרנתיבי" ברמת-הכובש.

על פי המתוכנן כרגע אמורה להיות תוכנית מעניינת מאד ואני מאד מקווה שאכן יגיעו אנשים, אגב , לא חובה להיות נווט ראלי בכדי להגיע, אפשר להיות סתם חובב ספורט מוטורי (גם ספורט מוטורי כמו שרייקנון לוקח בו חלק...:wink:).

אני רק רוצה להודות לערן מ"אלטרנתיבי" שארגן לנו את המקום .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

טוב אז ככה .

המפגש כמו שאמרתי יערך ב"אלטרנתיבי" ברמת הכובש שתורמים לנו את כיתת הלימוד שלהם .

נפגשים בשמונה בערב בדיוק שם וכדאי לדייק.

בתוכנית (וכל תוכנית היא בסיס לשינויים...)

1- ענבל אדרי תספר לנו קצת על רישום וניהול ה-NOTES כולל הדגמות ממחברות שגרמתי לה להביא מאנגליה.

2- זלמן דגן יתארח במפגש ויספר קצת על עבודת הצוות בתוך הרכב ושיתוף הפעולה נהג-נווט.

3- מיקי יוחאי יספר על ראלי ירדן מנקודת מבט של נווט .

עלות...? אין , חינם , אלא אם יש מוכנות מצד האנשים לשלם מעט כסף לקניית כיבוד , נגיד 20 ש"ח לאדם, זה כבר תלוי בכם, את הקניות אני אעשה .

שוב אני מדגיש , אני רוצה לדעת מי מתחייב להגיע בכדי לא להתבזות !!!

דובי

פורסם

איפה זה יוצא בדיוק? מעט הכוונה תוכל לעזור :) (אני מקווה להגיע מצפת...אין בעיה לעלות על כביש 6 אם יש צורך)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דובי

נו באמת, שכחתם שלמחרת בבקר השקם יש אירוע ? אמנם לא ראלי , אבל רוב החבר'ה מתכוננים ולא נראה לי שזה לעניין !!

קצת התחשבות, אתם רוצים נוכחות מכובדת או לא ?

מישל

פורסם

מועדון הספרינט פירסם על מרוץ ספרינט ב14.7 ולכן זה קצת צפוף גם לנהגים.

בכול מקרה המרשלים ניקראים להרשם ולבוא לארוע. יניתן לאשר דרך מועדון המרשלים , או דרך מועדון הספרינט.

פרטים ניתן לקבל גם באתר www.motor-sport.co.il תחת הקוטרת מועדונים הוא בפורום המרשלים.

פורסם
מפגש הנווטים יתקיים כמתוכנן ומי שזה מספיק חשוב לו , יגיע !

תמיד תהיה סיבה כזו או אחרת להזיז ארועים או התנגשות של ארועים.

דובי

דובי

האירוע של העמותה נקבע מזמן ,אפשר היה להתחשב.

מצד אחד אתה אומר וכועס לפעמים (ובצדק) שאנשים לא רציניים ולא מגיעים למפגש כזה מקצועי, וכאשר מתייחסים ברצינות

ורוצים באמת להגיע , אתה קובע שזה לא מספיק חשוב כנראה וזאת הסיבה שלא יגיעו !

ובכן , אתה טועה ובגדול, אני ועוד אחרים לא נוכל להגיע בגלל ההכנות (לסטאנגה) כפי שציינתי, ותחשוב שאני ,למשל שמאוד רוצה להגיע, אסיים את המפגש בשעה 23:00 במקרה הטוב ,אחזור הביתה לצפון ולמחרת לקום בבקר ב-04:00 ולצאת לדרך ב-05:00 , ליום ארוך ומתיש !

אם היית במקומי מה היית עושה ? לכן אני מבקש להתחשב , ומבטיח להגיע בכל מועד אחר !

בחייאת דובי.. מה הבעיה ? אני בטוח שזלמן וענבל יעשו מאמץ בנדון , אחרת אאלץ לשלם לגבי ! :lol::lol::lol:

מישל

פורסם

חברים

אני מקווה שאף אחד לא שכח לגבי המפגש מחר .

למי שצריך הסבר לאיך מגיעים -

contact_mapa.gif

ושוב 1000 פעם תודה ל-"אלטרנתיבי" על התרומה של המקום והזמן ובמיוחד לערן שטורח בשבילנו, אז אני מקווה שלא נאכזב.

דובי

פורסם

כמה אנשים אמורים להגיע?

אני מקווה שלא עוד פעם כולם מדברים ומדברים ובסוף בדקה ה-90 הסבתא שלהם מתה בפתאומיות מפתיעה...

אל תהיו שפנים! מספיק שאתה אוהב את התחום, להכיר אנשים חולים כמוך ולשמוע סיפורים מעניינים זה כיף ומעניין!

אני אהיה שם

ומה איתכם?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...