Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכייה באימפרזה STI ב10G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום זכה איזה בחור באימפרזה STI בתוכנית 10G

אתם חושבים שנראה אותו בקרוב במפגשים או שזה סתם פיברוק??? :crazyeye:

פורסם

וואלה, כבר הפסקתי לראות את הזבל הזה... מי זכה? כמה הוא עשה?

אני מאמין שלא נראה אותו, כי האימפרזה במצב תחזוקתי כזה רע, שהוא בטח לא יצליח לצאת מהחנייה... :?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיזהר לא לזכות בפגישה עם חוטפים בקולומביה

למרות שאני בטוח שהוא מעדיף את החוטפים על החבר'ה מקרסו :lol:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

מה שמצחיק\עצוב בכל התחרות זה שהמפורסמים שהשתתפו בתוכנית עשו תוצאות יותר טובות מהמתחרים...אם אני לא טועה רמי הויבגר היה הכי טוב או חיים צ'ינוביץ....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

זה לא מצחיק וזה לא עצוב.

זה צפוי !!

בהתאם לרמת המקצועיות שהופגנה לכל אורך הדרך, ומשיחות שהיו לי עם אנשי מקצוע שלקחו חלק בהפעלת התחרות - שום דבר לא הלך שם לפי הספר. ההיפך, אם היו הוראות כלשהן, עשו הכל הפוך...

אני רק יכול להביע את צערי על כך שיובל מלמד וראם סמואל נאלצים "לעמוד מאחורי" הדבר, שכן הם הופיעו גם בתוכנית ואני בטוח שרמת המקצועיות הנמוכה הפריעה גם להם...

דני G.

פורסם
זה לא מצחיק וזה לא עצוב.

זה צפוי !!

בהתאם לרמת המקצועיות שהופגנה לכל אורך הדרך, ומשיחות שהיו לי עם אנשי מקצוע שלקחו חלק בהפעלת התחרות - שום דבר לא הלך שם לפי הספר. ההיפך, אם היו הוראות כלשהן, עשו הכל הפוך...

אני רק יכול להביע את צערי על כך שיובל מלמד וראם סמואל נאלצים "לעמוד מאחורי" הדבר, שכן הם הופיעו גם בתוכנית ואני בטוח שרמת המקצועיות הנמוכה הפריעה גם להם...

דני G.

לא צריך לשמוע את זה אפילו מאנשי המקצוע, אלי שהשתתף כבר כתב פה כמה הרמה שם הייתה נמוכה... ואם הוא קלט את זה אז אנשי המקצוע בוודאי אפילו עוד יותר.

בנוגע לחטופים, לא מצחיק כל כך - אחד מהם הוא אח של חבר טוב של מישהו שאני מכיר... :?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מממ אני אסביר רוני :)

וקובי ירחיב

בא נגיד שכבר ניתקלנו בבעלים החדשים של האימפרזה שדאג לתת לנו את משנתו לגבי נהיגה נכונה , מתחשבת ועקיפה באמצע העיר...

ולא לחיוב

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם טמבל-

נוהג כמו סבתא שלי בת 75 עם המיצובישי לנסר 92 שלה.

אחי הקטן עם הBMX שלו עושה את הסלאלום יותר מהר ממנו.

אלוהים כנראה נותן גלגלים למי שאין ידיים.... :p

פורסם
סתם טמבל-

נוהג כמו סבתא שלי בת 75 עם המיצובישי לנסר 92 שלה.

ידידי היקר הקטן עם הBMX שלו עושה את הסלאלום יותר מהר ממנו.

אלוהים כנראה נותן גלגלים למי שאין ידיים.... :p

איזה בדיחה עצובה....זה לא יהיה סלאלום לאופניים כי הרחק בין הכונסים גדול מידי וכנראה שאף פעם לא נסעת על אופניים בכיש רטוב...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...