Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה למרוץ איסטנבול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אני יודע שכבר נכתב על העניין אבל אני לא מצאתי משהו ממצה מספיק.

בכל מקרה, אני מתכנן ליסוע השנה למרוץ פורמולה 1 באיסטנבול.

רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לעניין:

האם לדעתכם ואולי מניסיון אישי של חלק מכם, יהיה רע לצפות מה-GENERAL ADDMINTIONS?

הכוונה היא האם אפשר להסתפק במקומות אלו או שממש חובה לקנות לפחות כרטיס ברונז לאחת הטריבונות.

בנוסף, אם אתם יכולים לתת כל מיני טיפים מנסיון או לא מנסיון זה יעזור מאוד.

שרטוט המסלול:

1048.jpg

תודה מראש

רן

פורסם
הכוונה היא האם אפשר להסתפק במקומות אלו או שממש חובה לקנות לפחות כרטיס ברונז לאחת הטריבונות.

היי רן

מניסיון אישי, אם במירוצי פורמולה 1 ואם במירוצי אופנועים שצפיתי באוסטרליה, הכרטיס ליציעים היה די מיותר - אלא אם כן השקל בכיסך ואתה יכול להרשות לעצמך.

מעצם היותי תרמילאי במהלך הטיול, לא יכולתי להרשות לעצמי כרטיס לאחת הטריבונות - למזלי מצאתי (בשני המירוצים) גבעה נוחה עם שדה ראיה מצוין על הנעשה - אינני יודע מה קורה במסלול באיסטנבול מבחינת גבעות שמשקיפות אל המסלול (אם אינני טועה - ג'י בן ארי נוסע כל שנה לאיסטנבול לפורמולה 1).

אני יכול לשער שבטריבונה רואים יותר טוב, אך יחד עם זאת, עדיף להמצא בקרבת אחד המסכים הגדולים שמפוזרים במסלול - כך אתה יכול להתעדכן (אם תסבול מספיק את הרעש :-D) בנעשה במירוץ/מקצי דירוג.

אני השתכרתי מהריח של התערובת שנשרפת, תשלב זאת עם סאונד שמזקיר את התורן - והדבר הבא שיעלה לך בראש זה רופא האוזניים שלך (תצטייד באטמי אוזניים).

אלון :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אני השתכרתי מהריח של התערובת שנשרפת, תשלב זאת עם סאונד שמזקיר את התורן - והדבר הבא שיעלה לך בראש זה רופא האוזניים שלך (תצטייד באטמי אוזניים).

אלון :wink:

לא יכלתי לתאר את זה טוב יותר-גם אם הייתי מנסה לנצח. פשוט חוויה מדהימה וכזאת ש'תוקפת' את כל החושים גם-יחד.

הייתי במקדש המהירות של מונזה, בגרנד פרי האיטלקי בשנה שעברה. חבריי ואני ישבנו ב'מקומות שמורים' בכניסה לפארבוליקה. הטריבונה שלנו הייתה מקורה, עם מסך ענק שהיה ממוקם ממש מולנו (ב'קו הפנימי' של הפניה, מהעבר השני). אם אתה מתכוון לבלות הרבה זמן בטריבונה (כדי לצפות גם ב-SUPPORT RACES), מומלץ לחפש צל- ממש לידנו הייתה טריבונה פתוחה ואני מניח שהצופים שם סבלו לא מעט- ספטמבר זה חודש חם (גם) באירופה.

לראות, לשמוע ולהרגיש מכונית F1 נוסעת, מולך, בתלת מימד, זאת חוויה מטמטמת ומומלצת מאוד-אם זה לא הובן עד עכשיו.

תוסיף את זה לאווירה המחשמלת במסלול עצמו, מזג אוויר מצוין, צופים מתורבתים ולהפנינג שנערך שם בימי המירוץ וקיבלת בילוי שהוא כמעט חוויה דתית.

גם מכוניות ה'פורשה 911 קאפ' ורכבי ה-GP2 מרשימים מאוד כשרואים אותם ב'הופעה חיה'.

ללא ספק, החוויה הכי מהנה בחיי והגשמה של חלום.

אני, אגב, כנראה בגלל טימטום, לא שמתי פקקי אוזניים לאורך כל הסופ"ש- לא יודע אם אחזור על החוויה הזאת שוב ורציתי לשמוע את צווחת מנועי המירוץ הגזעיים במלוא הדרה. העיקר שמוזיקה אני לא שומע ביותר מ-10 בווליום של המערכת...

שבת שלום,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה רבה חברה.

ד"א אלון תמסור ד"ש לרני ממני.

אם יש עוד מישהו שיכול להוסיף אני אשמח

תודה רבה

רן

פורסם

שלום רן

אני הייתי בשנתיים האחרונות במרוץ באיסטנבול וישבתי בכסף 5 .

יש לידו אזור general admission שהוא בעצם שדה קוצים שאני חושב שהוא לא במיוחד נוח לישיבה ממושכת גם אין מולו מסך כך מלבד לראות מכוניות חולפות שהיא כמובן חווויה יוצאת מן הכלל אין לך מושג מה קורה במרוץ.

המלצה נוספת היא לקנות חבילה שכוללת מלון זול והסעה למסלול החבילות לא יקרות המלון לא משהוא אבל זה נוח מאד. בשנה הראשונה מצאתי לבד מלון ושכרתי רכב שבסופו של דבר לא היה כדאי.

תוכל ליצור איתי קשר ב 054-7878709

• תוכן חדש...