Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון TFSI מול גולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ניתקתי את ה-esp בגולף והאוטו איבד עצמו לחלוטין בתת-היגוי היסטרי שהפך להיגוי-יתר היסטרי אף יותר, פירפורים ארוכים בכל האצה חזקה רק במזל לא נישקתי את מעקה הבטיחות בכניסה לאיילון דרום,אני לא חושב שבכסף כזה הגולף מדהימה.....היא אולי ספורטיבית יותר מהלאון והסקודה אבל יש גבול כמה שווה לשלם בשביל הפער במחיר,אם אני -----ההיתי הולך על הסקודה כחבילה מנצחת ---או קונה אחת מהיפניות הידועות כמשומשת---

------בעצם אני כבר בחרתי--------------------------------------------------------ראה תמונה מימין

מסכים לגמרי, ככה האוטו עד שמתרגלים אליו. הגז לא מרגיש מחובר לגלגלים כמו במנוע אטמוספירי, ביחד עם לא מעט מומנט כל הזמן + הנעה קדמית אתה מקבל מכונית שצריך להתרגל אליה לפני שנותנים גז על משטחים חלקים.

אחרי שאתה מתרגל זה נורא הרבה פחות, והתגובה "הרכה" של הגז אפילו עובדת לטובתך.

הגולף צריכה משטח אוחז בשביל להוציא את המיטב, ויש הרבה מאוד מה להוציא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נשמע לי קצת מוזר כל העניין עם הESP... כנראה שאני צריך לחוות את זה בעצמי כדי לדעת עד כמה זה מתאים לי.

הסקודה היא מבחינתי לא חבילה מנצחת בשום מקרה, האוטו מכוער ויש לו סמל של מונית מקדימה.

מה שמעניין שבסופו של דבר אין פה אחד שיודע את מהות ההבדלים הטכניים בין המכוניות... נו בסדר יש ללאון תא נוסעים קודר הרי בקליאו זה גם לא פאר היצירה זה לא שמפריעה לו להיות אוטו מצויין.

לגבי היפניות אני אישית בוחר שכרגע לא ללכת לכיוון הזה כיוון שהתחזוקה שלהן יקרה מידי ומעבר לכל פרופרציה שאני מתכוון לשלם.

ואם כבר מדברים על תת היגוי היסטרי... הפיאט קופה מצטיינת בזה :wink:

אני מדבר על הGTI בגלל הנסיון, אבל האמור מתייחס לכל מה שVAG עושים עם יומרות ספורטיביות ומנוע 2.0TFSI:

אם דברים כמו תא נוסעים לא מעניינים אותך, אין לך מה לחפש באף אחת מהאחיות לבית VAG. קח WRX. אני לא חושב שהתחזוקה של WRX תהיה שונה משמעותית מזו של GTI, ולמעשה, מבחינת אמינות ועמידות, הייתי שם את הכסף על הWRX.

בנסיעות מהירות מאוד, אני מקבל בGTI צריכה של איזור ה1:6.5, 1:5 אם אני באמת מתפרע, 1:3 בכביש נהיגה עם גז ברצפה. זה לא מאוד שונה מWRX, והיא חייבת 98.

הצמיגים הקדמיים אצלי לא יחזיקו יותר מ12K.

הסיבה היחידה לבחור בGTI (או אחת מהאחיות) היא אם אתה מחפש את הנוחות והכיף גם בפקק וסתם נסיעות מנהלתיות, ולא רק כשאתה במצברוח לתת גז.

בתור מכוניות ספורט, הן פשרה (מי יותר, מי פחות).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
1 ל3 ??

GTI MK5 סטנדרטית ?

לא נורמלי ! זה המון בשביל מנוע כזה.

הWRX גם עם צי'פ לא מגיע לצריכה כזאת בלחיצה

כביש נהיגה.

משו כמו המנחת - עם רגל ברצפה!

פורסם
1 ל3 ??

GTI MK5 סטנדרטית ?

לא נורמלי ! זה המון בשביל מנוע כזה.

הWRX גם עם צי'פ לא מגיע לצריכה כזאת בלחיצה

נורמלי לחלוטין. לא מדובר על "לחיצה", אלא על משהו כמו 40 ק"מ עם גז ברצפה בהילוכים נמוכים (כך שהרכב נמצא כל הזמן בהאצה-האטה, לא במהירות גבוהה אך קבועה כמו בטיסה על 200 בכביש 6).

פורסם
ומנוע 2.0TFSI:

.

בנסיעות מהירות מאוד, אני מקבל בGTI צריכה של איזור ה1:6.5, 1:5 אם אני באמת מתפרע, 1:3 בכביש נהיגה עם גז ברצפה. זה לא מאוד שונה מWRX, והיא חייבת 98.

הצמיגים הקדמיים אצלי לא יחזיקו יותר מ12K.

.

אני באמת צריך לחלוק על דעתך טיפה, אני גם לוחץ חזק לדעתי וזה לא מגיע 1:3. יצא לי 1:6 כשממש לוחצים. בעיקרון אני עושה 500+ ק"מ למיכל (עד לנורה) והנסעיות בהחלט מהירות 150+. למען השוואה בדקתי בנסיעות רגועות 100-110 ועשיתי 620 ק"מ. עוד משהו קטן אני נוסע הרבה גם בתוך העיר (חצי בערך).

נ.ב

יכול להיות שאני לא באמת מספיק לוחץ?!:wink:

פורסם

1:6 זו נהיגה מהירה יחסית, עם הרבה האצות והאטות, אבל עדיין בגדר הנורמלי. אני מקבל את זה בדרך לעבודה כשאני במצברוח הנכון. אתה צריך להשתדל יותר ;)

יש לי את אותו נסיון עם GTI אחרת, כך שזו לא בעיה ספציפית אצלי באוטו. לך לכביש הררי, עם המון האטות והאצות בראשון-שני-שלישי, ותראה כמה האוטו עושה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעיר את השירשור כדי לעדכן----

אחרי שמאסתי בסובארו{ידנית 2 ליטר 4x4]

עמדתי במילתי----והתחדשתי השבוע באוקטביה rs חדשה...:-D

רשמים וחוויות אחרי ההרצה.

פורסם
מעיר את השירשור כדי לעדכן----

אחרי שמאסתי בסובארו{ידנית 2 ליטר 4x4]

עמדתי במילתי----והתחדשתי השבוע באוקטביה rs חדשה...:-D

רשמים וחוויות אחרי ההרצה.

תיתחדש ומצפה לשמוע את ההתרשמות שלך מהרכב. וכמובן באיזה סט של תמונות של הרכב אתה יכול, לתת קצת יותר פרטים על הרכב מה הוספת וכ'ו.

יניב

• תוכן חדש...