Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת טכנולוגיה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביקרתי שם (למעשה כבר ביום ראשון בערב הסתובבתי קצת אבל זה היה סיבוב של להגיד שלום כי כולם היו בעיצומם של ההקמות של הביתנים) ויש לא מעט מה לראות.

בתחום העיבוד השבבי יש תצוגה די עשירה יחסית של מכונות קונבנציונאליות מכל הגדלים ומכל המחירים (החל מכ 6,000 ש"ח למחרטה שולחנית קטנה ועד לעשרות אלפי דולרים לקולצ'סטר או טוס חדשות) ותצוגה די יפה של מכונות CNC (התעכבתי להזיל ריר על מאהו 5 צירים עם מנועים ליניאריים).

בתחום הריתוך יש לא מעט חידושים אבל רובם לא ברמה של חובבים אלא ציוד מקצועי ויקר. אחד הסוכנים הביא רתך גרמני מטעם החברה שהוא מייצג וכבר הרבה שנים לא ראיתי ריתוכים ברמה שהוא מסוגל להוציא.

יש כמובן את התצוגות הרגילות של כלים לעיבוד שבבי (לא ישקר ולא ארנולד מציגים), כלי עבודה ידניים וביניהם ביתן מאוד גדול של השחל ושל יבואנים נוספים (נוגה, ורגוס, סיגנט, ריובי, בוש ועוד).

עריכה: נא להעביר לאוף טופיק. נכתב כאן בטעות

מי שמתעניין יוכל למצוא גם לא מעט יבואני מיסבים, מנועים, מערכות בקרה וציוד מדידה. גם קבלני משנה מתחום העיבוד השבבי, לחצנות (יש תצוגה מאוד יפה של עוזי רוזנברג), חיתוכים וכיפופים וכמובן תוכנות תיב"מ.

באתר התערוכה ניתן למצוא את רשימת המציגים המלאה.

בנוסף הקימו גם ביתן לתעשיות עוטף עזה שניתן ללא תמורה למפעלים באיזור.

עריכה: נכתב כאן בטעות. נא להעביר לאוף טופיק או לפורום טכני כראות עיני המנהלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ביום חמישי אני שם, התערוכה גדולה? כלומר, הרבה מבנים מאוכלסים?

האם יש שם מה לראות יותר משעתיים? (לצורך תזמון...)

פורסם

יש הרבה ביתנים. למעשה חוץ מביתן אחד כולם מלאים ויש גם שטחי חוץ. זה תלוי בתחום העניין אבל אני הסתובבתי שם כמעט 4 שעות ואני רחוק מלמצות.

כנראה שביום חמישי אני גם אהיה שם. אנחנו מציגים בביתן העגול של תעשיות עוטף עזה (מחר אני בטוח שם בבוקר וביום חמישי בטוח שאהיה שם בערב).

פורסם

האם החברה הגרמנית זו ESAB?

אגב, כמה עולה כניסה לתערוכה?

אגב ריתוכים, יש לאחי חבר שיש לו יד מדהימה, עשינו איזו עבודה עם קירות גבס, והייתי צריך לחבר שתי מסילות של הקירות גבס (למי שלא מכיר מדובר בפח מגולוון בעובי של נייר שמכופף בצורה של "ח") בצורה שלא היה ניתן לחבר אותן ע"י הברגים.

אותו חבר בא לעזור לנו. ובאותו שלב שאנחנו מיתיעצים איך ליפתור את הבעיה הוא מיתערב ושואל "יש לך רתכת?"

ענינו שכן, רתכת רגילה, עם אלקטרודה...

אחרי כמה דק' במחסן הוא חוזר עם המסילות האילו מרותכות עם ריתוך תפר ארוך לכל האורך של החיבור, בלי חורים בלי פיספוסים. אחרי שאספתי את הלסת שלי מהריצפה היה לי חבל לחבר את הדבר הזה ולהסתיר אותו מאחורי הגבס. :lol:

חשוב לציין, הריתוך שהוא עשה היה "על עיוור", המסכה שהיתה לי היתה שבורה. :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני רק מקווה שהוא מרתך חומר מגלוון בסביבה מאוררת היטב. חבל לאבד רתך עם כזו יד בגלל הרעלה.

לגבי כניסה לא בעיה להשיג הזמנות דרך האתר שלהם. חבל לשלם כניסה.

מדובר בחברה אחרת שאני לא זוכר את שמה (הכרטיס שלה נשאר אצלי בתערוכה ולא עליי).

פורסם

שי אתה בטוח שעולה כסף כניסה? לפי כמות ההזמנות שמסתובבות, יש לי הרגשה שהכניסה היא חינם על גבול ה-"משלמים לך".

פורסם

היא על גבול ה"משלמים לך" ואתה יכול להוריד גם הזמנה חינם מהאתר שלהם (להדפיס ולהיכנס איתה).

המטרה של גבית התשלום היא לסנן אורחים לא קרואים. פשוט ילד זב חוטם שאין לו שום נגיעה לתחום לא ישלם כדי להציק אבל אם זה חינם אז למה לא לקפוץ לביתן של נוימו ורגוס לבירה חינם או לביתן של אלסופ לכוס יין?

פורסם

אפרופו נוימו ורגוס, ציוד מדידה מדוייק ראית שם? בלי קשר אליהם.

(יש בירה אצל נוימו ורגוס??)

פורסם

אצל נוימו בכל תערוכה יש חבית בירה.

יש לך ציוד מדידה מדויק אצל אבי שטרנג שמציג שם ואצל גלובוס שגם מציגים. אצל שניהם תוכל למצוא כמעט כל כלי מדידה שתחפוץ בו (החל מסרגל ועד קומפרטורים ומכונות מדידה ממוחשבות).

פורסם
היא על גבול ה"משלמים לך" ואתה יכול להוריד גם הזמנה חינם מהאתר שלהם (להדפיס ולהיכנס איתה).

המטרה של גבית התשלום היא לסנן אורחים לא קרואים. פשוט ילד זב חוטם שאין לו שום נגיעה לתחום לא ישלם כדי להציק אבל אם זה חינם אז למה לא לקפוץ לביתן של נוימו ורגוס לבירה חינם או לביתן של אלסופ לכוס יין?

ההרשמה המוקדמת היסתיימה... :x

מה עושים (אם עדיין רוצים להיכנס בחינם)?

גילי

פורסם
שי,אז לא הבנתי.הכניסה בחינם?אם כן מה האתר שלהם?

יש הרבה פטנטים שם?

עד מתי התערוכה?

לפי מה ששי אומר הכניסה ללא הזמנה היא כן בתשלום, והוא הסביר למה.

איזה פטנטים אתה מדבר?

עד יום חמישי כולל.

פורסם
ההרשמה המוקדמת היסתיימה... :x

מה עושים (אם עדיין רוצים להיכנס בחינם)?

גילי

מתי אתה מגיע?

אם תעמוד 3 דקות בכניסה או בקפיטריה תמצא מישהו עם הזמנה מיותרת.

פורסם
מתי אתה מגיע?

אם תעמוד 3 דקות בכניסה או בקפיטריה תמצא מישהו עם הזמנה מיותרת.

אני ניפגש שם עם אבא שלי, הקטע הוא שהיו לו הזמנות (הוא מנוי לאיזה עלון על חשמל, התקע המצדיע או משהו כזה ;)) והוא זרק אותן כי הוא לא חשב שהוא יגיע כי זה די מבעס ללכת לכזה דבר לבד, והוא לא ממש מכיר אנשים שגרים במרכז והולכים לתערוכה הזו.

בכל אופן, היום התקשרתי אליו ושאלתי אותו אם הוא רוצה לבוא, אז הוא אמר שכן, אבל אז הוא ניזכר אין לו הזמנות. :|

אני רוצה להגיע בשעות הבוקר, להיות שם עם חבר, ואחרי זה להיסתובב עם אבא שלי... ניראה, עד מחר, הכל יכול ליקרות ;)

גילי

• אחראי פורום
פורסם

חזרתי משם לא מזמן.

ברוב הגדול של המיצגים הושקעה הרבה מחשבה והיה נחמד לראות את זה.

תחום ה-CNC והמחרטות היה באמת הדומיננטי שם, התצוגות שלהם

היו מרשימות במיוחד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...