Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי צחי ואני חדש בפורום ורציתי קצת עזרה מהאנשים שמבינים באמת

אז ככה יש לי מזדה 6 חדשה מורכב באוטו כרגע מערכת סטנדרת של האוטו שאני מתכוון להחליף..אני מתלבט בין Panasonic CQC8303U ל-Pioneer DEHP7750MP.

כבר קניתי קומפוננט JBLוGTO507Cומאחורה ומקדימה...שמעתי אותם והם נשמעים טוב כמו שאני אוהב.

סאב-PioneerוTSW306Cו

וחסר לי מגבר טוב שיגביר לי את הבאס וקומפוננט קידמי...התקציב הוא בערך 1400 ש"ח.

הייתי רוצה שתעזרו לי מערכת ומגבר טוב שיגביר לי את הקומפוננט והסאב בצורה טובה.

תודה מראש צחי.

IBIZA 20vt

פורסם

אתה מתכוון יש לך מערכת מקורית?

אם כן , זה קצת סיפור להחליף אותה.

ולגבי מגבר, אתה צריך בעיקרון מגבר 6 ערוצים, אם אתה רוצה להגביר את כל מה שציינת.

או שתוכל לקנות מגבר 4 ערוצים, שמסוגל "לרדת" ל2 אום. כמו למשל lightning audio b2.400.4.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא כזה סיפור להחליף את המערכת המקורית..אני רק צריך לבחור עכשיו איזה מערכת אני קונה כמו שציינתי בהתחלה

אני לא רוצה להגביר כל מה שרשמתי רק קומפוננט קדמי וסאב אז בבקשה עם אתם יכולים לעזור לי

המליצו לי על כמה מגברים:

P4004 Rockford

ROCKFORD P450.4

ORION 4004

Mac audio Z 4200

lightning audio b2.400.4

VIBE436וLanzar

זה מה המליצו לי בחנות אבל אני לא מבין במגברים...הייתי שמח עם תעזרו לי לבחור מגבר שיגביר את מה שרשמתי

תודה, צחי

IBIZA 20vt

פורסם

מה התקציב לרדיו דיסק? כי יש לך עוד המון אופציות לרדיו דיסקים אם התקציב הוא כמו שאני חושב שהוא :-)

בקשר למגברים, הייתי לוקח או את ה-Z4200 (לטעמי הכי כדאי מכל המגברים פה) או את הרוקפורד P450.4. אבל שוב, הייתי הולך דווקא על המאק אודיו.

תענה לי על התקציב לרדיו דיסק לפני שתקנה אחד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקציב למערכת בסביבות ה1400

איך המגברים האמריקאים איכותיים???? היום הייתי בחנות מערכות והציעו לי מגבר אמריקאי לא זוכר איך הוא נקרא מתחיל ב-A המוכר בחנות הציעה אמר שהוא עדיף על ה-JBL

IBIZA 20vt

פורסם
עזוב גיא, JBL הוא 1 ה-מגברים!!!

:lol: :lol: :lol:. גם בשבילי פעם (שלא הכרתי כלום ולחבר היה אותו) הוא היה אחד המגברים.

בכל מקרה, לא ענית לי (לא אתה גל) מה התקציב לרדיו דיסק? לא הבנתי תקציב למערכת 1400? למגבר או לרדיו דיסק? או לכל אחד?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מגבר 1400 וHU1300

לגבי ה-HU אי אפשר לחכות כי שומאים זוועה עם המערכת שמקורית של האוטו

איך המגברים האמריקאים לא הענו לי

תודה צחי

IBIZA 20vt

פורסם

אוקיי, חשבתי הכיוון יותר ל-1600 ברדיו דיסק. בקשר לשתי אלו ששמת אני לא יכול לעזור לך (למרות שהיו לי כבר שתי פיוניר ו-2 פנסוניק).

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...