Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית גיר ברנו סניק 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רנו סניק 2000 אוטומטית ולאחרונה נתקלתי בבעיות גיר בדרך כלל שהרכב עדין קר.

קודם כל ברכב זה מרגישים את ההילוכים כאילו נוהגים ברכב עם הילוך ידני אבל אמרו לי שכל הצרפתיות כאלה.

בכל אופן הבעיה היא כזאת:

לאחר נסיעה קצרה (כמה דקות) בדרך כלל במעבר בין הילוך 3 ל-4 אני מרגיש כאילו הרכב פספס הילוך ונדלקת מנורת הזהרה של הילוכים.

כאשר הרכב מפספס את ההילוך מרגישים ממש מכה וכאשר יורדים במהירות הרכב מתחיל את נסיעתו כאילו מהילוך שני. אם מכבים את הרכב ומדליקים אותו שוב הבעיה נפתרת.

לפעמים זה קורה לי פעמיים שלוש בנסיעה ולפעמים לא קורה בכלל.

בכל אופן זה קורה רק ב-10 דקות הראשונות של נסיעה, ואחר כך זה לא קורה.

למישהו יש רעיון מה הבעיה וממה זה נובע.

עשיתי לרכב טיפול 10,000 לפני כחודשיים ויש שמן הילוכים.

פורסם

התופעה שאתה מתאר כאשר הנך מרגיש את החבטה החזקה ו"כאילו הרכב מפספס הילוך" היא כניסת תיבת ההילוכים ל safe mode ונורית החיווי המעידה על תקלה נדלקת. במצב הזה, התיבה ננעלת על הילוך 3, כאשר זה ההילוך שהיא גם מזנקת בו כל עוד מחשב הגיר מזהה שקיימת תקלה.

כפי שהוצע לך, מומלץ לפנות למכון אשר מתקן ומשפץ תיבות הילוכים וסביר להניח שהצעת התיקון תהיה זולה מזו שתקבל במוסכי הרשת של היבואן.

אנא עדכן בתוצאות.

גיא.

פורסם

הייתי במוסך רנו בחדרה לבדיקה של הבעיה

ואמרו לי שה-EVM לא תקין.

כנראה הגיר שלי קיבל ארוע מוחי וצריך להחליף לו את המוח.

הם רוצים כמעט 2000 שקל לכל הסיפור של החלפת מוח ובדיקת לחצים .

נראה לי קצת מוגזם . אולי בקרוב אני יקפוץ לפ"ת לקבל הצעת מחיר נוספת

תודה על התגובות

• תוכן חדש...