Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה: לתת Delay לסאבוופר בלבד.

המדובר במצב "הרגיל" של המכשיר - STD ולא NW.

אני לא מצליח להבין כיצד לעשות זאת כראוי!

הוא לא מאפשר להיכנס למסך הכיוון של הדיליי (TA2), אלא רק כאשר במסך POS אני מכוון על Front Left / Front Right.

קרי: אי אפשר לכוון דיליים באופן מדוייק במצבים הבאים: Front, All, Off.

נראה מטומטם משהו, אבל ניחא. זה מתועד בחוברת:

Can't Adjust TA. Set POS FL/FR appears when neither Front Left nor Front Right is selected

עכשיו - בעצת איתמר, אני מנסה ללכת למצב Front Left / Right, ואז לאפס את כל הדיליים במסך TA2. ז"א לעבור רמקול רמקול ולכוון את הדיליי ל-0.

עשיתי זאת.

עדיין הבמה נשמעת לא מאוזנת. לדעתי כאשר בוחרים Front Left / Right הוא משנה את הבאלאנס או משהו דומה ומעצבן.

גם כאשר כל הדיליים הם 0, והבאלאנס (מסך F/R) ממורכז לחלוטין - במצב POS = Front Left הבמה סוחבת שמאלה, ובמצב POS = Front Right הבמה סוחבת ימינה :x

יש למישהו מושג למה זה כך?

איך אפשר לעזאזל לעשות דיליי לסאב בלבד בלי שיתחיל לשחק לי בשאר הרמקולים?

תודה.

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דילאיי לסאב ? אבל הוא גם ככה רחוק ממך יותר מהאלמטים אחרים....בכל הרכבים שכיוונתי מערכות עד היום דווקא הדיליאיי כוון לקידמיים כדי שהבעיטות מהסאב יגיעו בתיזמון אחיד עם הוופרים של הקומפ'

פורסם
העניין הוא שאם הוא יצר תיקון זמנים או בפיוניר עיוות זמנים, אז כרגע הסאב הוא היחיד בלי איחור

ולכן יש צורך לתקן אותו

:twisted:הרגת אותי , אתה ממש מצחיק.

ועכשיו ברצינות, יש לי את הHU הזה, ואת האמת אני לא מרגיש צורך בכלל להפעיל את הTIME CORRECTION, ניסיתי את כל הואריאציות שם, והגעתי למסקנה שעם היפוך פאזה של טויטר ימין (היפוך פיזי במגבר) מסדר יופי את הבמה , אבל עוד פעם כל אחד והמ"ע/רכב/תצורת חיבור שונה.

פורסם
אם יש למישהו את המכשיר, במקום להמליץ לו מה כן או לא לעשות, פשוט תדריכו אותו איך כן? :roll:

במצב STD אי אפשר לכוון את טיים אליגמנט כראוי, הכיוונים המפורטים נמצאים במצב NW.

נ.ב. - גל, יש לך עוד אחת במונה :shock:.

פורסם

אם הם יצטרכו לתת המלצה מה לעשות זה יהיה קשור ב"לך תחליף את המכשיר"

אני לא אתפלא אם הפונקציה נעלמה כאשר המטוס שהביא את היחידה עבר את גבול המים הטריטוריאלים של ישראל (פעולה של עוזי רדיו :-P)

נ.ב

השורה של הפונקציה שנעלמת היא נגררת לתופעת העלמות פונקציית צבע המכשיר שנעלמת בכיול הרדיו

עכשיו גם לי יש עוד הודעה

פורסם
במצב STD אי אפשר לכוון את טיים אליגמנט כראוי, הכיוונים המפורטים נמצאים במצב NW.

נ.ב. - גל, יש לך עוד אחת במונה :shock:.

כבר מזמן הפסקתי לספור (בערך.. מרץ 2004) אבל טוב לדעת שאתה עוקב.

אגב, תבדוק על הדרך עוד כמה יש לי בפורומים האחרים?

תודה

מחכה לתשובה

פורסם

במצב שבו אני ב-FRONT אני חושב שהוא נותן בעצמו "פור" לסאב, זה נשמע יותר טוב מאשר OFF ואני לא בטוח שאני צריך TIME ALIGNMENT בכלל - אבל מעצבן אותי שאין את האופציה.

אני לא חושב שזוהי תופעת לוואי בעקבות ההתעסקות ב"רדיו עוזי", ההתנהגות הזו מתועדת גם בחוברת של פיוניר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קפוץ!

עלתה לי מחשבה טיפשית אך כנראה נכונה :roll:

איזה סיבה יש לי (סאב אחד וקומפוננט קדמי עם קרוס פאסיבי) לעבוד במצב STD ולא ב-NW?

איזה יתרון בכלל יש למצב STD לעומת NW, למעט העובדה שיותר קל לכוון אותו?

האם יש סטאפים שעבורם מצב NW לא יתאים, ואילו מצב STD כן?

פורסם

אם עובדים אקטיבית - NW הכרחי.

אם עובדים פאסיבית (כמו במקרה שלך) - עדיף להשתמש ב STD.

ה NW משנה את יציאות ה RCA. מצב STD גם יותר פשוט לתפעול.

אגב, לגבי הסאב, שמת לב לשינוי כלשהו עם הטיים אליימנט?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יציאות ה-RCA משתנות? מזיזים את הכבלים ליציאה אחרת (תקן אותי אם אני טועה).

לגבי הסאב - קשה היה לי להתרכז בכיוון של הסאב כאשר מצב ה-Front Left/Right דפק לי את כל הבמה הקדמית. להזכירך, גם כשאיפסתי הכל ל-0,0 - הוא עדיין עיוות את כל הבמה הקדמית.

פורסם

כשאצלי במצב custom הכל היה על אפס - עם או בלי טיים קורקשן זה נשמע אותו דבר. שים לב שאתה נכנס לתפריט החיתוכים אם אין כל הבדל בין ערוץ שמאל לימין. יש לו נטייה מעצבנת להחליש את ערוץ שמאל ב 3 DB לעומת ערוץ ימין.

במצב NW היציאות RCA של הרמקולים הקדמיים מופנות לוופרים, ה RCA של הרמקולים האחוריים מופנות לטוויטרים והסאב נשאר סאב.

במצב שלך לדעתי כדאי ורצוי לעבור למצב STD. לא לשכוח ללחוץ על כפתור הריסט בפאנל אחרי שמזיזים את המתג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני כבר במצב STD, ותמיד הייתי.

נהפוכו, אני שוקל לעבור למצב NW, אולי שם הטיים-קורקשן של הסאב יעבוד בלי להרוס את הבמה הקדמית.

• תוכן חדש...