Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע של חלון חשמל...???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

ראשית למי שלא יודע, מדובר על לאנטיס מודל 2000 1.8

אחרי תקופה ארוכה מאוד שאני סוחב את הבעיה של החלון הקדמי הימני שעושה לי את המוות, ולאחר שני תיקונים של יחידת השליטה על חלונות החשמל (זאת ששולטת על כל החלונות ברכב) כנראה שעליתי על הבעיה ומדובר במנוע של המרים חלון קדמי ימני שגמור.

כנראה שהוא צורך זרם גבוה מדי, או שמשהו מפריע לו לעבוד בצורה תקינה (תפוס, לכלוך, אנערף...) ולכן אחרי שעקפתי את הפיוז היחידה ששולטת מקצרת.

היום כשהעלתי את החלון הימני, החלון (הימני כמובן) עלה נורא לאט והיה מלווה ברעש חזק מאוד מהמנוע של המרים. בשלב מסויים החלון נתקע... לאחר משיכה של החלון למעלה ולמטה הוא השתחרר ועלה עד הסוף.

מה דעתכם?

פורסם

סביר יותר שבהעיה היא במנגנון המכאני ולא במנוע החשמלי אם כי הכל אפשרי. אני לא מכיר את הבעיות האופייניות במאזדה.

בכל מקרה הכתובת הראשונה היא זגג רכב (חפש המלצה בפורום אוף טופיק) שיחליף/יתקן את המנגנון.

ההשערה שבעיה הגורמת לצריכת זרם גבוהה מידיי שורפת את יחידת הבקרה הגיונית מאד.

פורסם

חשמלאי איכותי/ זגג איכותי, שניהם כנראה יתעסקו עם זה, לדעתי לזגג אין מה לנגוע במשהו חשמלי, אבל זו אולי דעתי האישית בלבד.

רצוי שתבדוק טוב טוב למי אתה נגש, אם תציין מיקומך בארץ והיכן נוח לך, באיזה איזור, יתכן ותקבל המלצה טובה, ואז תתחבט פחות בשאלה לאיזה בעל מקצוע ללכת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האמת שיש לי חבר ילדות שהוא בעל עסק ועובד כחשמלאי באור יהודה שזה מאוד קרוב אלי הביתה ככה שיש לי בעל מקצוע אמין ומקצועי לגשת אליו.

במידה וצריך להחליף מנוע, מרים או מה שיש שם (אני וחשמל לא קשורים אחד לשני) על אילו מחירים מדובר?

• תוכן חדש...