Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ בטא קופה 78'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי שלומי,ואני בדיוק באמצע תהליך של שיפוץ לנצ'יה בטא קופה 78' אשמח אם תוכלו לתת לי מעט קישורים לאתרים לחלקי חילוף קוסמטיים של הרכב,בעיקרון אני צריך:מכסה פלסטיק לפנסים הקידמיים,ידיות פנימיות של דלתות הרכב, גאד'טים של הדשבורד,מראות צד,ידית אורות,אורות פנימיים של הרכב,הגה מעץ ושטיחים לרכב.

תודה רבה!

בברכה שלומי

people are strange when you're a strenger

פורסם

יש רכב כזה לחלקים , לא יודע מה יש שם בדיוק אבל בטוח שתוכל להוציא ממנו מספיק חלקים .

צור קשר בפרטי , אמסור לך טלפון .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יש רכב כזה לחלקים , לא יודע מה יש שם בדיוק אבל בטוח שתוכל להוציא ממנו מספיק חלקים .

צור קשר בפרטי , אמסור לך טלפון .

דרור .

בהנחה ואתה מתייחס לזו שברמת ישי, היא שלמה ויש בה באמת הכל,

מלבד דבר אחד - פח...

לצערי זה בדיוק מה שאני צריך.

רכב חלקים קלאסי, אפילו לא צריך לפרק, מושיטים יד ולוקחים, כל מה שמחזיק את העסק ביחד אלו קורי העכביש.

הכל מאהבה למותג!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
איפה אישפוז כשצריך אותו? :roll:

באמת לאן הוא נעלם וגם מוטי עם המיאטה מישהו מעלים אנשים ? ארז ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מוטי לא נעלם, אני כותב לו בפרטי והוא עונה בזריזות. אישפוז לעומת זאת, לא רק שנעלם אלא גם לא ניתן לשלוח לו ה"פ.

ובגלל שקארזפורום זה אתר שושואיסטי משהו, גם את השרשור שלי עליו נעלו באופ טופיק :roll:

חבל יש אלפא ספרינט עם מנוע מרכזי V6 שכבר נוסעת ורציתי לעדכן אותו :twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מוטי לא נעלם, אני כותב לו בפרטי והוא עונה בזריזות. אישפוז לעומת זאת, לא רק שנעלם אלא גם לא ניתן לשלוח לו ה"פ.

ובגלל שקארזפורום זה אתר שושואיסטי משהו, גם את השרשור שלי עליו נעלו באופ טופיק :roll:

חבל יש אלפא ספרינט עם מנוע מרכזי V6 שכבר נוסעת ורציתי לעדכן אותו :twisted:

יפה יפה, הגיע אליי השמוע כשחיפשתי קרב' 40 לספרינט... ממישהו שיש לו קוראדו...

בכל מקרה אמיתי?

פשוט אמרתי עד שאני לא רואה אני לא מאמין... ואשמח לעדכון בה''פ.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש אחת כזו בצבע כסף עם בודי יפה שעומדת כבר הרבה שנים ללא תזוזה ברמת שרת בירושלים. אם אתה מהאזור אוכל להפנות אותך לשם, תנסה לברר מי הבעלים ואולי תרכוש אותה לחלקים (אם יתמזל מזלך...).

1965 MGB

• תוכן חדש...