Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפירלס הזה - מה נהייה איתו ? הוא בקושי יורד נמוך , לא מורגש בעליל , מדויק ? לא הכי .

אנחנו מדברים על אותו סאב? לא מורגש? לא מדוייק:shock:?? במפגש הבא אשמח אם תשמיע לי משהוא יותר מדוייק ממנו. כי אני עדיין לא שמעתי. כל השיבות למיניהן, אינפיניטי קאפא פרפקט, הרצים...שמעתי מלא סאבים שנחשבים SQ. אולי רק IDMAX מתקרב לדיוק שלו. מתקרב, לא יותר. לגבי ה"לא מורגש" - יש אנשים שלא מרגישים אם זה פחות מ1000 וואט. אבל זאת לא בעיה של סאב, זאת כבר בעיה בשמיעה. לא רוצה להתלהב יותר מדי, מי שלא אוהב - שלא יקנה. אבל למה ללכלך סתם?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דימה, אני שמעתי. מצטער להגיד לך אבל כן, שמעתי. הג'נסיס אודיופיל (אצל ליאור FIREBALL). כמעט אחד על אחד כמו הפירלס. :-)

אבל נמוך הוא לא ממש יורד (כמו הפירלס).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דימה תסכים איתי שסאב שלא יורד לאן שהוא צריך להגיע - הוא לא עושה את העבודה .

סאב שלא יורד נמוך לא איכותי - כן זוהי דעתי , ולדעתי אני צודק איפשהו .

סאב שמנגן לי נהדר 60-50 הרץ מה אני יעשה עם זה ? איפה 25-30 הרץ ?

הפילרס הזה היא מתקפה כמו הקיקר CVR וכל השאר .

רצית סאב מדויק ואיכותי ? תנסה סטריאו אינטגרטי - FI - ואחורי זה תחזור אליי .

בברכה רוני .

עריכה : IDQ יותר מדויק , לבריאות שיהייה .

פורסם

אני קודם כל יגיד שלא בחנתי לעומק את הפירלס המדובר אחד על אחד לזמן ממושך ולעומק.

אבל , בניגוד למה שנאמר בפורום לא פעם , אני לא חושב שהפירלס זהה לגנסיס אודיופיל.

הגנסיס אצלי לדוגמא ירר בלי בעיה לתדרים הנמוכים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

idq יותר מדוייק בגלל ההתפשרות בעוצמה

אני מניח ששמעת או XLS של זטק

או פירלס בתיבה שקטנה עליו 30 ליטר בקושי (ואת זה אמר אחרי שמיעה אצלי מי שתיכנן את התיבה של ה 30 :idea:) ולא מאפשרת לו לרדת נמוך?

רוני לדעתי אתה צריך לדעת מה קורה שמקטינים תיבה מתחת לנפח מומלץ ועל חשבון מה זה בא

נ.ב הגנסיס אודיופיל שלא היה פתוח או מכוון?

בחייאת, אם יש לכם טענה תבססו אותה על נתון או שמיעה של יותר מחמש דקות

מבחינת עוצמה הIDMAX לוקח

בדיוק? קשה להצביע

נ.נ.ב

באס אמיתי מטרתו לא להעלים כל צליל אחר אלא להשלים את כל התדרים בצורה שווה

נ.נ.נ.ב

רוני אתה מוזמן לקפוץ עם מר "התיבה שלי שוקלת 70 קילו" לחומוס והשמעה בצפון

עריכה:

עופר, העלתי קישור להודעה של המהנדס של ג'נסיס בTALK AUDIO שהסביר מה השוני (נראה לי בת'רד מפגש מרכז האחרון- הסיכום שלו)

האמת שגם אצלי הוא יורד נמוך יפה מאוד, לא שמעתי גם תלונות במפגשים שבהם האוטו שלי נראה כמו תחנת רכבת

פורסם

בברכה רוני .

רוני, אני חושב שסטריאו אינטגריטי או מה שזה לא יהיה - לא היה כה נפוץ בזמן שבחרתי סאב, לכן לא היה לי את הכבוד לשמוע אותו, למרות שאני בטוח שהיה יכול להיות מעניין. אם היתה לי הזדמנות - למה לא. לא מכיר אנשים שיש להם כזה והם באים למפגשים. קצת קשה לשמוע משהוא דרך pdf. אולי הוא היה אפילו יותר טוב, ואתה יודע מה - אם הוא היה יותר טוב, הייתי קונה אותו וממליץ עליו. יש עוד. למשל יש הטוענים שפייז Aliante זה משהוא מהחלל החיצון. לא שמעתי, לא יודע.

http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=44&nr=1360112&lang=EN

אני לא נוטה להאמין בתאוריות אפלות וקונספירציות. מתקפה זה כשכמות הלקוחות המרוצים מהמוצר שבידיהם מתחילה להיות גדולה מדי, וכולם ממליצים על אותו דבר, אז גם הרבה אחרים קונים. פירלס לא מתאים לכל אחד, בגלל זה אני לא ממליץ עליו לכל אחד. במקרה הזה - כן. אם כל אחד היה קונה לפי התלהבות הממליצים בפורום - מזמן היה לכולם פניקס גולד קסנון :twisted:.יש כולה 4-5 פירלסים בארץ. ממש מתקפה. תזכיר לי,כמה IDMAX יש?

פורסם
idq יותר מדוייק בגלל ההתפשרות בעוצמה

עריכה:

עופר, העלתי קישור להודעה של המהנדס של ג'נסיס בTALK AUDIO שהסביר מה השוני (נראה לי בת'רד מפגש מרכז האחרון- הסיכום שלו) היכן הקישור אם אפשר לדעת ?

האמת שגם אצלי הוא יורד נמוך יפה מאוד, לא שמעתי גם תלונות במפגשים שבהם האוטו שלי נראה כמו תחנת רכבת

מישהו יודע כמה באמת עולה כאן הIDMAX והגנסיס ?אשמח לדעת , ואם אפשר לדעת גם היכן

בברכה יהודה

פורסם

הפירלס נשמע מעולה, אין על זה ויכוח מבחינתי.

סאב שיורד נמוך? זה ההגדרה שלכם ל SQ?

ואם אני לא אוהב תדרים של 25HZ? אבל מצד שני עדיין מצליח לשלב את ה 30-80 עם התדרים החופפים של הסט

שנמצא מלפנים?

כמו שאבנר אמר - השילוב המוצלח זה מה שמביא לתוצאות טובות.

הסאבים, מהווים רק חלק מהמשוואה של ה SQ, ואם הם לא משולבים עם הסאונד מלפנים, זה לא משנה אפילו אם

יש לך אוטופיה, פירלס, IDMAX או "וואטאבר"..

פורסם

ואם אני לא אוהב תדרים של 25HZ? אבל מצד שני עדיין מצליח לשלב את ה 30-80 עם התדרים החופפים של הסט

שנמצא מלפנים?

הסאבים, מהווים רק חלק מהמשוואה של ה SQ, ואם הם לא משולבים עם הסאונד מלפנים, זה לא משנה אפילו אם

יש לך אוטופיה, פירלס, IDMAX או "וואטאבר"..

+1.

ולדימה, לידיעתך יש אולי 10 קסנון בארץ,ומתוכם ל-7 מקסימום חברי פורום. לך תבדוק. אז של מי ההתלהבות? :roll:

ליהודה: IDMAX תראה בזאפ כמה הוא עולה. אני מאמין שיש כבר עוד חנויות שמביאים אותו ומוכרים אפילו בפחות. בקשר לגנסיס מי שייבא אותו ייבא אותו במחיר שקרוב ל-2000 ש"ח, בסביבות ה-1700-1800. לא זוכר בדיוק.

נ.ב

אז מעכשיו, כל פעם שמישהו יגיד משהו לא טוב על הקסנון, לצאת בהצהרות שיש רק 10 כאלה בארץ ושהוא מיוחד?! נו באמת. כל פעם אתם אומרים את זה על הפירלס.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אין לי שום דבר נגד קסנון, מה אתה לוקח ללב? לא ראית את הסמיילי?

פורסם

לידיעתך יש אולי 10 קסנון בארץ,ומתוכם ל-7 מקסימום חברי פורום

אתה טועה, יש הרבה הרבה יותר, פנה חנות שמרכרה את הסאב כמו פומפה או מתקינים ותשאל כמה בחודש נמכרו, זה בערך המספר

נדירות לא הופך את הסאב לטוב, אלא ליקר בארץ (ביקוש והיצע)

"אז מעכשיו, כל פעם שמישהו יגיד משהו לא טוב על הקסנון,"

תפיסה קצת מוזרה, מה זה יגיד משהו לא טוב, אתה נפגע מביקורת על ציוד רק כי יש לך אותו? חבל לטעמי אתה מחמיץ את המהות של פורום אודיו

דברים לא באים לפגוע אישית באף אחד

גם דימה לא הובן נכון:

יש כולה 4-5 פירלסים בארץ. ממש מתקפה. תזכיר לי,כמה IDMAX יש? - הכוונה פה היא להתנגד למילה מתקפה , לא להגיד שהסאב טוב כי יש מעט

פורסם

אבנר, פומפה לפי מה שזכור לי מכרו את ה-ZR. קסנון? מעט מאוד מכרו (ואני מכיר אחד באופן אישי שמכר "הרבה", כולה 6 יחידות). אבל עזוב זה לא העניין. תראה מה רשמתי הודעה שתיים למעלה. זה לא העניין של קסנון או פירלס. זה העניין שלהגיד הינה הוא מיוחד כי יש רק 5 כאלה בארץ. זה לא נכון להגיד ככה. מה גם שהכוונה שלי בכללי ולא רק לשירשור הזה (כי כבר כמה וכמה פעמים הזכירו שיש רק 5 כאלה בארץ). אז זה מה שבאתי להגיד, שאם יגידו משהו על הקסנון, אז אני אמור לבוא ולהגיד יש רק 10 כאלה בארץ והוא יהיה מיוחד? ממש לא.

והבנתי את דימה, בקשר למתקפה. אותו הכנ"ל רשמתי בדיוק על הקסנון. איזו מתקפה יכולה להיות, של 7 אנשים בפורום שיש להם קסנון? :-)

נ.ב

ההדגשה בפורום, כי אתה אומר שיש יותר בארץ. אולי באמת ויש, לא מתווכח וקשה לדעת.

נ.נ.ב

תראה הודעות בפורום שרשמתי, שאני דווקא כן יודע מתי להעביר ביקורות על הציוד שלי, אפילו כשבמקשים המלצות עליו. תשאל את דימה :-D

מקווה שהובן,

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בברכה רוני .

עריכה : IDQ יותר מדויק , לבריאות שיהייה .

מה עם האליינטים שלך?

לא מדוייקים יותר?

• תוכן חדש...