Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבסוף,אני חושב על לוותר על הגברת Kicker CVR 12 במבגר שמספק 350WRMS ב2OHM.

ועכשיו אני בכיוון של לקנות מגבר שנותן 1200 WRMS ב2OHM.

העיקר להשאיר את הgain על המינימום נכון?

גיין פתוח עד הסוף (או לא) זה לא מה שייקבע אם יש לך עיוות או לא, או ישרוף את הסאב או לא.

לכל סאב יש מגבלות מכאניות. (בנוסף לעוד מגבלות)

ולכן, אם הסאב "אמור" לקבל 500 וואט לפי הצהרות היצרן, אולי תוכל להזין לו אות נקי בעוצמה גבוהה יותר,

אבל יש כאלו שיספגו מעל 50 וואט, ויש כאלו שאפילו את זה לא יהיו מסוגלים לספוג. (שוב - בגלל המגבלות השונות)

לכן, הדבר הכי נכון זה להקשיב לסאב ולשמוע אם הוא במצוקה.

מצוקה = הגעת למגבלות שלו.

לא במצוקה = תן עוד.

פורסם
גיין פתוח עד הסוף (או לא) זה לא מה שייקבע אם יש לך עיוות או לא, או ישרוף את הסאב או לא.

לכל סאב יש מגבלות מכאניות. (בנוסף לעוד מגבלות)

ולכן, אם הסאב "אמור" לקבל 500 וואט לפי הצהרות היצרן, אולי תוכל להזין לו אות נקי בעוצמה גבוהה יותר,

אבל יש כאלו שיספגו מעל 50 וואט, ויש כאלו שאפילו את זה לא יהיו מסוגלים לספוג. (שוב - בגלל המגבלות השונות)

לכן, הדבר הכי נכון זה להקשיב לסאב ולשמוע אם הוא במצוקה.

מצוקה = הגעת למגבלות שלו.

לא במצוקה = תן עוד.

גל,אני מתכוון שלא רק להזין ולהזין,אני מתכוון שאם אני אשאיר על המינימום גיין זה ייתן פחות הספק הרי לא?(לא במובן שלRMS אלה במובן של V).

אז השאלה הסופית היא,אם אני אשים את הGAIN על מינימום זה לא ישנה כמה המגבר ישפיע על הסאב?

או ש1200WRMS ימשיכו להיות 1200WRMS?

פורסם

אמנם לגיין יש גם השפעה על הווליום, עדיין לא מדובר במדע מדוייק.

יש כל מקרה לגופו, ובמקרה שלך - מגבר של 1200 על קיקר CVR זה לא מציאותי.

בר עשייה? יכול בהחלט להיות.

מומלץ? לא ממש.

אני? - אני הייתי עושה זאת בכל אופן לדעתי, אבל אני הייתי יודע לזהות מצוקה.

פורסם

בכל מקרה-מדע לא מדויק או לא,כשמנמיכים את הגיין מרגישים שיש פחות עוצמה יוצאת מהסאב לא ?

לא אכפת לי לנצל פחות ממה שיכול לתת הסאב,העיקר שלא ישרף.

אפשרי?

פורסם

אני שמעתי סאב של הרץ es250 אם אני זוכר נכון, מוגבר ע"י רוקפורד(1000bd) שהזכירו אותו פה מקודם.

שמעו אחלה. ויש לבחור את הסאב והמגבר כבר תקופה רבה, לטענתו אין שום בעיות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...