Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנזין במקום סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלאתי 12 ליטר בנזין 96 וכשמתי לב שטעיתי הוספתי עוד 40 ליטר סולר הרכב נוסע לעת עתה ללא בעיה האם עלי לעשות משהו?

פורסם
מלאתי 12 ליטר בנזין 96 וכשמתי לב שטעיתי הוספתי עוד 40 ליטר סולר הרכב נוסע לעת עתה ללא בעיה האם עלי לעשות משהו?

לדעתי:

הכי טוב לרוקן את כל המיכל ולמלאות מחדש,

או תמלא שוב פעם סולר כל 50 ק"מ, שהבנזין יהיה זניח במיכל.

• ספונסר פורום
פורסם

אל תניע את הרכב!!! במקרה דומה שקרה ללקוח שלי לפני כשבועיים נשבר הציר של משאבת הההזרקה כתוצאה מחוסר שימון.

אני ממליץ בחום לגרור את הרכב למוסך,לנקז את כל המערכת ולמלא סולר נקי.

אורן

פורסם

אני אנצל את השרשור לשאלה (בלי להבהיל את השואל המקורי חו"ח) :

האם בגלל שלבנזין נקודת התלקחות נמוכה מסולר (עובדה שאי אפשר להדליק סולר עם גפרור סתם) לא יכול להגרם נזק למנוע הדיזל מפיצוץ מוקדם של התערובת ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעיה הכי גדולה עם בנזין, זה שמנוע דיזל מבוסס על גומיות (כל משאבת הסולר שלו מלאה גומיות) שהשימון שלהם מגיע מהשמן שיש בסולר....

ברגע שרכב דיזל לוגם בנזין (מניסיון של כמה עשרות משאבות כאלו פתוחות מול העיניים שלי)...

הגומיות במערכות השונות נאכלות, ולפעמים אפילו בזמן קצר מאוד (ימים ספורים) הרכב מושבת ולא מתניע יותר...לרוב זה נגמר בניקיון כללי לכל מערכת הדלק+החלפת משאבת סולר (עיניין שיכול להרקיע גם לכיוון ה10 אלף שקל...תלוי בדגם הרכב)

פורסם
הבעיה הכי גדולה עם בנזין, זה שמנוע דיזל מבוסס על גומיות (כל משאבת הסולר שלו מלאה גומיות) שהשימון שלהם מגיע מהשמן שיש בסולר....

ברגע שרכב דיזל לוגם בנזין (מניסיון של כמה עשרות משאבות כאלו פתוחות מול העיניים שלי)...

הגומיות במערכות השונות נאכלות, ולפעמים אפילו בזמן קצר מאוד (ימים ספורים) הרכב מושבת ולא מתניע יותר...לרוב זה נגמר בניקיון כללי לכל מערכת הדלק+החלפת משאבת סולר (עיניין שיכול להרקיע גם לכיוון ה10 אלף שקל...תלוי בדגם הרכב)

נאמר לי שעד 10%זה לא נורא האם לא כדאי להוסיף עוד סולר בכדי לדלל את הבנזין?

פורסם

שמע - בא לך לעשות ניסוי במשאבת סולר שלך אין בעיה, בכיף...תעשה מה שטוב לך,

אבל אני אישית לא הייתי עושה דבר כזה, אם זה היה רכב שלי הייתי מורקן את המיכל לגמרי !! ממלא פול מיכל סולר, וגם מכניס פנימה חצי קילו שמן אדום (שמן גיר אוטומט*) כדי להגדיל את השימון של החלקים השונים....

פורסם
אם הרכב שלך מסוג משאית "ריאו" אין בעיה, אם לא אתה בבעיה, סביר להניח שזה ישגע הרבה חישנים ברכב.

אין כזה דבר ריו !!!!!

יש R-10 , הצבא שינה אותו למשהו לא קשור לכלום..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מחזק את דבריו של "עתיד"

כדאי לאבד את הסולר המהול בבנזין ולהרוויח את המשאבה שלך.

הסולר תפקידו הנוסף גם לבצע שימון עדין למערכות.

ירון מאיר

• ספונסר פורום
פורסם

פעם סיפר לי חבר שגר בפינלנד שהם מוסיפים קצת בנזין לסולר כדי לשפר

את ההנעה שלו ,כמה אני לא יודע 10 אחוז זה המון אבל אם זה קצת מאד כנראה שזה לא יזיק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לעתיד:

מתוך סקרנות סתם שאלה היפותטית

אם הוא ישאיר את המיכל שלו בתערובת הנוכחית של בנזין+סולר

ולזה יוסיף חצי קילו שמן אדום תיאורטית יש אפשרות שזה

יעבור בשלום? :screwy:

פורסם

לא, כי בעיקרון הוא יעלה את רמת השמן בתערובת שקיימת שם, אבל החומרים שיש בבנזין עדיין יפרקו את הגומיות העדינות במשאבה....אחרי הכל שמן לא יפרק את החומרים המאכלים בבנזין....

פורסם
לא, כי בעיקרון הוא יעלה את רמת השמן בתערובת שקיימת שם, אבל החומרים שיש בבנזין עדיין יפרקו את הגומיות העדינות במשאבה....אחרי הכל שמן לא יפרק את החומרים המאכלים בבנזין....

רוקנתי את הבנזין אך עדיין אני לא בטוח לגבי שמן הגיר האם הוא לא יזיק?

• תוכן חדש...