Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון התחלתי לחשוב על האפשרות למכור את המיני שלי (שנת 77 מנוע 1300) ולעבור לפרוייקט חדש.

אני מאוד מרוצה מהמיני אבל עוד לפני שקניתי אותה הבטחתי לעצמי שאני לא אקשר לשום רכב וכל כמה זמן יחליף למשהו חדש(או יותר נכון ישן...). אין לי את האפשרות לשמור על המיני ולקנות בנוסף עוד רכב ולכן אצטרך למכור אבל אני לא רוצה למכור לפני שאני יודע מה האפשרויות שיש לי.

התקציב שלי הוא בערך 20000 ש"ח והכווונה למצוא רכב במצב מכני וחיצוני טוב ועם הזמן לשפר אותו.

הכיוון שלי הוא רכב פתוח (קבריולט) למרות שנראה לי שבקטגוריה הזאת האפשרויות היחידות שלי הן טריומף הראלד או פיג'ו 304ואת שתיהן אני לא כל כך אוהב או רכב קצת יותר ספורטיבי (פורד קפרי אולי)

מה דעתכם? יש לי סיכוי למצוא איזה פרוייקט מעניין בסכומים האלה? או שאולי כדאי להשאיר את המיני בינתיים ולחסוך עוד קצת כסף?

תודה מראש לעונים

פורסם

אם אתה רוצה יש פורד קפרי MK1 באזור הקריות שצריכה שיפוץ כללי אני לא יודע כמה הוא רוצה עליה או אם היא למכירה

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

יש בארץ כמה פיאט 124 ספיידר שזקוקות לשיפוץ או להשלמת שיפוץ.

ערוך חיפוש בפורום (לא להיבהל מהודעות ישנות,חלק לא נמכרו עד היום,לא להיבהל גם מסכומים גבוהים,רכב לשיפוץ צריך להיות זול ומי שמעונין בו צריך לנהל מו"מ עיקש מול מוכר "אופטימי").

הספיידר רכב נפלא,מנוע מדהים,עיצוב משגע,נוסעת מהר וחזק (מומנט,מומנט) ,הנאה אחורית,רעש נכון ולא,אני לא מוכר...:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יש בארץ כמה פיאט 124 ספיידר שזקוקות לשיפוץ או להשלמת שיפוץ.

ערוך חיפוש בפורום (לא להיבהל מהודעות ישנות,חלק לא נמכרו עד היום,לא להיבהל גם מסכומים גבוהים,רכב לשיפוץ צריך להיות זול ומי שמעונין בו צריך לנהל מו"מ עיקש מול מוכר "אופטימי").

הספיידר רכב נפלא,מנוע מדהים,עיצוב משגע,נוסעת מהר וחזק (מומנט,מומנט) ,הנאה אחורית,רעש נכון ולא,אני לא מוכר...:wink:

חפשתי וחוץ ממודעה אחת מלפני חצי שנה לא מצאתי כלום

תודה בכל אופן אבל נראה לי שפיאט ספיידר היא לצערי לא בתקציב שלי....

אני לא מאמין שב-20000 ש"ח אני אמצא אחת במצב טוב

מה דעתכם על קפרי? היא בתחום מחירים שלי פחות או יותר?

פורסם

הייתה פורד קפרי למכירה באשדוד ב-15,000 ש"ח אם אני לא טועה.

אבל גם פורד קפרי במצב טוב תעלה לך יותר מ-20,000.

המלצה שלי, קח רכב עם מצב מכני "רעוע" וספר היינס טוב ותתחיל לעבוד, רוב המנועים שלא מניעים או תפוסים ברי שחזור ללא עבודה מכנית רצינית.

או שתמצא רכב עם מצב מכני טוב אבל חיצוני גרוע ואז נשאר רק הפחחות, בד"כ נותנים יותר מדי תשומת לב למראה, יכול להיות מראה זבל אבל בפנים תמצא זהב :)

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בהערכה גסה כמה אתם חושבים ששוה לשלם על קפרי משופצת? (גם חיצונית וגם פנימית)

האם במחיר של אחת משופצת אפשר למצוא איזה רכב ספורטיבי אחר?

והאם יש הבדלים מיוחדים בין הדגמים של השנים השונות?

תודה

• תוכן חדש...