Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועים ומוטוריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני רוצה להוציא פרוייקט חדש: בניית קורקינט על מנוע. 8)

אני רוצה רעיונות ל-איך לבנות איזה מנוע לקחת לבנות עם חלקים זולים שלא יצא לי ממש יקר

קורקינט יש לי... אני רק צריך רעיון לאיזה מנוע סוג תרשימים איך לעשות אם למישהו יש תמונות איך שזה יראה כל חומר בנושא יתקבל בברכה

בתודה, עידן.

פורסם

עזוב אותך משטויות קורקינט ממונע?! מה אתה מק'גיוור?

יש לך מושג איך עושים דבר כזה? זה לא רק לבנות מנוע (שבוא נגיד שכבר זה גדול עליך) זה גז, זה בלמים, ואיך בדיוק אתה מתכוון לחבר את המנוע שלך לגלגלים.

כבר ראיתי את השטויות האלה נוסעים ברחובות, תאמין לי תעזוב את זה כמה שפחות מהדברים המפגרים האלה ברחוב ככה עדיף.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני בהחלט מסכים עם תומר!...

חוץ מזה שאם באמת אתה מחפש קורקינט ממונע... אפשר למצוא היום בארץ!...

ואני משאר שהמחיר יצא לך כמו לבנות לבד...

חוץ מזה אם אתה באמת מורעל!...

הייתי מציע לך לחפש מנוע קטן של נגיד מפוח, מכסחת דשא או אלף ואחד כלי גננות...

בהצלחה!!!!

ניר.

פורסם
אוקי אני רוצה להוציא פרוייקט חדש: בניית קורקינט על מנוע. 8)

אני רוצה רעיונות ל-איך לבנות איזה מנוע לקחת לבנות עם חלקים זולים שלא יצא לי ממש יקר

קורקינט יש לי... אני רק צריך רעיון לאיזה מנוע סוג תרשימים איך לעשות אם למישהו יש תמונות איך שזה יראה כל חומר בנושא יתקבל בברכה

בתודה, עידן.

במחיר של זה עדיף לך לקנות !

ראיתי בנחשונית בפחות מאלף ש"ח

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...