Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה - מעל מחירון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם נהוג למכור את הקורולות 2005-2007 מעל מחיר המחירון שלהם? כי אני רואה באתרים שיש הרבה שמבקשים מעל.

האם בכלל נהוג לבקש מעל מחירון או שמחיר מחירון זה המלצה שבדרך כלל לא מגיעים אליה?

תודה לכל העונים

פורסם

ייתכן במקרה ומדובר בגרסת ה GLI או ה RUNX.

במקרה של גרסת ה SUN שכיכבה בליסינג ובהשכרה דורשים מחירון -

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הם יכולים לרצות גם מליון שקל מעל המחירון , אבל הם לא יקבלו.

אוטו חדש וכזה נפוץ בד"כ נמכר מתחת ובצדק.

אפשר לחשוב שזה אלפא בררה שנמכרים אולי שתיים כאלה בשנה.

יוגב

פורסם

אני לא הבנתי מה השאלה פה. אם בנאדם חושב שהרכב שלו שווה מעל המחירון (כגון: רכב שמור בקנאות אין שאסי וכל השטויות שהם רושמים) אז הוא "דורש" מעל המחירון. זה שהוא לא יקבל את מה שהוא "דורש" זה כבר סיפור אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרכב שווה כמה שהבעלים דורש עליו .

אתה לא חייב לקנות מעל והוא לא חייב למכור מתחת .

אם תגיעו לעמק השווה - מחיר שיתאים גם לך וגם לו - מזל טוב , ואין קשר בין מחירון למחיר המכירה . ישנם רכבים שנסעו מעט , במצב חדש לחלוטין ( במיוחד בשנתונים האלה ) , ואינני רואה סיבה מדוע אין לדרוש מעל המחירון , כשרוב הרכבים הזהים עברו הרבה יותר בחייהם .

בבסיסו זה תלוי באקזמפלר - על אחד שמור ואיכותי שווה לשלם מעל , על כזה שלא - למה לשלם מעל ? זה לא רכב נדיר , אבל אם הוא שמור במיוחד , שווה לשלם מעל ולהיות שלם עם רכישה איכותית .

פורסם

זה עניין קצת בעייתי מכיוון , שבאמת זה רכב כ"כ נפוץ וזוועתי לפי השירשור של "חביבת הפורם" הנכבדת, אבל ...בפועל , אין אותם למכירה כמעט.

מה שקורה זה, אנשים מודעים למותג(מה לעשות....הם נפלו בפח), ולכן יש כאלו שכן מחפשים את הרכב הזה , כן כן את הקורולה הזוועתית עם 2 כריות אויר ,פלסטיקה של קאיה וחוסר מקום משווע.

בקיצור, הביקוש גדול וההיצע קטן, ולכן , בד"כ , מי שדורש מעל...הוא גם יקבל מעל,זו שאלה של זמן, ובמונחים של הקורולה זמן מתבטא בלמכור או באותו יום, או תוך שבוע.

כמו כן, אנשים לא מוכרים כ"כ מהר קורולה (מתרגלים לגועל), ולכן אין אותם הרבה למכירה.

פורסם
זה עניין קצת בעייתי מכיוון , שבאמת זה רכב כ"כ נפוץ וזוועתי לפי השירשור של "חביבת הפורם" הנכבדת, אבל ...בפועל , אין אותם למכירה כמעט.

מה שקורה זה, אנשים מודעים למותג(מה לעשות....הם נפלו בפח), ולכן יש כאלו שכן מחפשים את הרכב הזה , כן כן את הקורולה הזוועתית עם 2 כריות אויר ,פלסטיקה של קאיה וחוסר מקום משווע.

בקיצור, הביקוש גדול וההיצע קטן, ולכן , בד"כ , מי שדורש מעל...הוא גם יקבל מעל,זו שאלה של זמן, ובמונחים של הקורולה זמן מתבטא בלמכור או באותו יום, או תוך שבוע.

כמו כן, אנשים לא מוכרים כ"כ מהר קורולה (מתרגלים לגועל), ולכן אין אותם הרבה למכירה.

אני מבין שאתה לא ממש מחבב קורולה, נכון ?

רק רציתי לציין שבשביל מי שמשתמש באוטו בשביל לשנע ילדים לגן, לנסוע לסופר ולעבודה, ומה שהכי חשוב לו באוטו זה שהבגאז' יהיה מספיק גדול לעגלה, יהיה אפשר להושיב מבוגר בין 2 כסאות ילדים מאחור, המזגן יהיה מספיק חזק והאוטו יגיע למוסך רק לטיפולים שוטפים - הקורולה זה יופי של אוטו.

יותר מוצלח מה 307 שהיתה לי, יותר מוצלח מהפוקוס דור קודם שהיתה לי, יותר מוצלח מהמאזדה 3 שהיתה לי, והרבה יותר מוצלח מהמאזדה 323 שהיתה לי, אבל זה כבר לא כוחות.

אלו שנפלו בפח, של המותג, כן ? אתה יותר טוב מהם.

שי.

פורסם

אגב, השבוע יצא לי לנסוע עם בחור שלא הספיק לשבח את היאריס ורסו שלו. (הנוחות, הברקסים, השקט, החסכון - כל מה שאפשר ;-)).

פורסם
שלום,

האם נהוג למכור את הקורולות 2005-2007 מעל מחיר המחירון שלהם? כי אני רואה באתרים שיש הרבה שמבקשים מעל.

האם בכלל נהוג לבקש מעל מחירון או שמחיר מחירון זה המלצה שבדרך כלל לא מגיעים אליה?

תודה לכל העונים

הקורולה מהשנים האלו היא אוטו מעולה ובסיכום כללי עדיף על כל משפחתית אחרת לרוכש פרטי.

לאור סימן השאלה על הדור החדש של הקורולה, ואיכות/איבזור נחותים לעומת הדור הקודם, יש סיכוי שתקבל יותר מהמחירון (הגבוה) על RUNX ו GLI.

פורסם
הרכב שווה כמה שהבעלים דורש עליו .

התכוונת - הרכב שווה כמה שהבעלים מקבל עליו. הוא יכול לדרוש מה שבא לו, אבל מה שהוא יקבל בסוף קובע.

באשר לקורולה - המחירון שלה הוא הגבוה ביותר מבין המשפחתיות. מי שישלם יותר פשוט יבצע עסקה לא טובה מבחינת הוצאה כספית. העניין הוא שיש הרבה אנשים כאלו שמוכנים לשלם יותר עבור השם "טויוטה". בין אם זה מוצדק או לא, זה עניין לדיון אחר (לדעתי - כמובן שלא).

אגב, השבוע יצא לי לנסוע עם בחור שלא הספיק לשבח את היאריס ורסו שלו. (הנוחות, הברקסים, השקט, החסכון - כל מה שאפשר ;-)).

שישבח. היאריס (במיוחד הוורסו) היא לא מכונית נוחה באופן יוצא דופן, ובוודאי שלא שקטה. הברקסים, לעומת זאת, בהחלט טובים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לנו יש בבית קורולה 2006 יד ראשונה הרכב מ נובמבר 05 על הכביש והוא עם 13,500 ק"מ בלי שריטה דגם GLI עם כל התוספות כולל ג'אנטים מקוריים אני מאמין שנירצה למכור את הרכב (חושבים על מעבר לקאמרי) נמכור אותו מעל המחירון בלבד

פורסם

זה לא חוכמה. המקרה שלכם הוא של רכב שגם ללא שם חזק כמו טויוטה הוא היה צריך להימכר מעל מחירון - הק"מ נמוך מאוד לשנתון והרכב כנראה כמו חדש.

העניין הוא שאם בעלי קורולות "רגילות" (במצב ממוצע ביחס לשוק) יבקשו יותר זה רק יעלה את המחירון הגבוה ממילא באופן לא טבעי בעליל. התחושה שלי היא שכמות הקורולות בשוק תפצה על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התכוונת - הרכב שווה כמה שהבעלים מקבל עליו. הוא יכול לדרוש מה שבא לו, אבל מה שהוא יקבל בסוף קובע.

באשר לקורולה - המחירון שלה הוא הגבוה ביותר מבין המשפחתיות. מי שישלם יותר פשוט יבצע עסקה לא טובה מבחינת הוצאה כספית. העניין הוא שיש הרבה אנשים כאלו שמוכנים לשלם יותר עבור השם "טויוטה". בין אם זה מוצדק או לא, זה עניין לדיון אחר (לדעתי - כמובן שלא).

שישבח. היאריס (במיוחד הוורסו) היא לא מכונית נוחה באופן יוצא דופן, ובוודאי שלא שקטה. הברקסים, לעומת זאת, בהחלט טובים.

רוני

רוני, לא הבנת אותי. כל הדרך ביאריס חשבתי לעצמי על השרשור על הקורולה ועל אנשים כמוהו.

מה שבאתי לומר הוא שיש אנשים שלא מבחינים בין רכב בינוני-מינוס לרכב כיפי. בדיוק לכן הקורולה מבוקשת, למרות שיש אנשים שבחיים לא היו קונים אותה.

יש אנשים שכשתגיד להם שהרכב משעמם, הם יענו לך שהם לא צריכים שיהיה לו חוש הומור. ;-)

אביעד. (ניחוש פרוע שלי: כל המשמיצים של הקורולה הם אולי חובבי רכב, אבל חסרי רקע שיווקי-ניהולי כלשהוא.)

פורסם

בדרך כלל מוחרים מעל המחירון(הייתי בעלים של 3 קורולות).

אם הרכב שמור, ללא תאונות וללא קילומטרז' רב אז אתה יכול לבקש מעל המחירון. לא ירצו לתת לך מעל המחירות כ100 אנשים אבל ימתינו לך עוד 200 שכן ירצו.

• תוכן חדש...