Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחתיין דרדר

בכרטיסייה השנייה לרדת מה31 זה לא רק כבוד גדול זה מראה על כישרון לא קטן.

יש לך סיכוי מצויין להגיע לגמר - אל תוותר ואל תשכח שבגמר הכל יכול להיות - שנה שעברה רב העולים לגמר של הגמר היו אנונימיים בגלל טעויות של הוותיקים והמנוסים.

תודה רבה על הפירגון - זה לא מובן מאליו .

גל-מסלולים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה להזכיר לכל מי שלא יודע שהמקצים האחרונים בTRI 2007 יתקיימו בחמישי ושישי הקרובים - לאחר מכן לא יהיה ניתן להשתתף\לשפר. הגמר בשישי הבא.

פורסם

רוני,אתה בצרות - נדחקת למקום 23

פורסמו התוצאות העדכניות באתרנו ויש המון הפתעות - הקרב על הגמר הוא על מאיות השניייה - זה פשוט מדהים.

פורסם

תעלה קצת למעלה בשרשור ותראה שניבאתי את כל זה - שירדו מ-29 שניות ושבשביל להגיע לגמר נצטרך לרדת מ-30.

אני רואה שאין ברירה אלא להגיע בשנית ולקוות שיהיה לי ולאוטו יום קצת יותר טוב... (מקווה שהחלפתם צמיגים מאז!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יופי, מה עוזרת לך הנבואה הזאת ? לך כבר לשפר :twisted:

במיוחד אם אתה רוצה שהנבואה תתגשם 8)

(אגב, זאת גם בדיוק הייתה ההערכה שלי לעניין בדומה לתוצאות של שנה שעברה)

ניר

פורסם
תעלה קצת למעלה בשרשור ותראה שניבאתי את כל זה - שירדו מ-29 שניות ושבשביל להגיע לגמר נצטרך לרדת מ-30.

אני רואה שאין ברירה אלא להגיע בשנית ולקוות שיהיה לי ולאוטו יום קצת יותר טוב... (מקווה שהחלפתם צמיגים מאז!)

רוני

תעלה גם אתה קצת בשירשור ותראה שביום שהיו הזמנים הטובים ביותר (עמרי לוי) הצמיגים לא היו חדשים, והיה חום אימים.

אז יאללה לך תשתפר.

פורסם

ידע מרשים ביותר, במיוחד אם לוקחים בחשבון שלא השתתפת בשום שלב ואין לך עניין מיוחד בתחרות :wink:

ובכלל, מה קורה עם שאר המשתתפים ?

יש עוד אי אילו משתתפים שמסתובבים בפורום. לא יכול להיות שרק אני ורוני (וגל כמובן 8)) מתעניינים בתחרות המתקרבת :roll:.

ניר

פורסם

תראו, לרגע לא ציינתי שהאשמה במיקרות בלבד. בפירוש היה לי יום גרוע. אבל עדיין - הצמיגים במיקרות היו במצב רע ואני די משוכנע שעם צמיגים נורמליים זה היה נראה אחרת...

בכל מקרה, הזמנתי ליום שישי ב-10:30

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ובכלל, מה קורה עם שאר המשתתפים ?

הזמן הוא מצרך יקר בימים אלה (מבחנים) - לא מחפש תירוצים, אבל קשה לי למצוא את הזמן להגיע למרכז מהקריות לצורך התחרות הזו למרות שנורא רציתי, משרה מלאה בשילוב מבחני סוף סמסטר זה מתכון ודאי לחוסר חיים. :roll:

לא נורא - פעם הבאה.

בהצלחה לכולם! :mm_yeah::-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון, אין צורך להתנצל.

האמת שהתכוונתי לכאלה שכן הגיעו ואפילו עולים כנראה לגמר שלא שומעים מהם כלום (בערך חצי מהם כותבים פה).

לא נורא, נקווה שעם אותה רמת ישנוניות הם גם יגיעו בשישי הבא :twisted:

ניר

פורסם

טוב, כנראה שהצלתי את כבודי. על הניסיון הראשון היום - 29.63, אח"כ שיפרתי קצת ל-29.57. זה כנראה מוכיח שהצמיגים באמת השפיעו... (היום הם היו כמעט חדשים).

נתראה בגמר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא בטוח שזה מוכיח שזה צמיגים.

בכל זאת בהגעה נוספת, יום אחר, בדרך-כלל משפרים וחצי שניה זה הפרש סביר ביותר.

מצד שני אנחנו מדברים עלייך, אתה בדרך-כלל נותן את ה-best שלך בשלב מוקדם יחסית.

אגב, ראית שם עוד כל מיני משפרים או כניסות חדשות ? סתם מעניין להשוות אם באמת פתאום יש הרבה משפרים אז זה אולי יצביע על ההבדל בצמיגים.

בכל מקרה אני מניח שנתראה בגמר 8).

ניר

פורסם

שם לא ראיתי, אבל בשבוע האחרון היו המון משפרים. אני ירדתי ממקום 17 למקום 23 ועכשיו עם התוצאה הזו עליתי שוב למקום ה-18 בערך. יהיה חם בגמר!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...