Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו יודע באיזו שעה מתחיל המקצה היום (שבת 28/7 )

נרשמתי למקצה אבל אני לא בטוח מתי זה מתחיל בדיוק...

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם

יש לאורך כל היום כמה מקצים (אם אני לא טועה: 8:30, 10:30, 13:30, 15:30).

חזרתי עכשיו משם ואני רק אגיד שהמטרה הייתה לעצבן את קובי :twisted:.

טוב, לא באתי ככה מראש אבל ברגע שראיתי את הזמנים שלי אז כבר ראיתי בראש את קובי חוטף עצבים ומגיע לנקום :lol: (מצטער קובי, זה פשוט נדרש. הכל בחברות ובספורטיביות כמובן :wink:).

האם הצלחתי ? כנראה שנצטרך לחכות לעדכון באתר של מסלולים :wink:.

אני רק אגיד שבין הזמנים הפסולים שלי היה אחד קרוב לקובי (29:01) ואחד די רחוק...חצי שניה רחוק...ולכיוון הנכון כמובן 8).

ועוד יש יום שלם של מקצים לפנינו אז אי-אפשר לדעת איפה זה ייגמר.

לפחות סידרתי לעצמי סופ"ש מוטורי בעוד חודש (אם לא הולך ב-MDC אז מוסיפים עוד תחרות, אולי באחד מהם יילך לי טוב :-)).

ניר

פורסם

פשש, יפה מאוד. אני הייתי שם לפני שבוע והלך לי ממש רע. התוצאה הטובה ביותר שלי הייתה 30.01 (כל כך קרוב...) אבל החלטתי להפסיק ולא לנסות יותר כי היה לי ברור שעברתי את השיא. נראה לי שזה היה שילוב של יום רע שלי עם מזג אוויר איום ונורא וצמיגים קדמיים מחוסלים בשתי המיקרות. אני מקווה שיספיק בשביל להגיע לגמר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אם היית לפני שבוע אז תבדוק עם מסלולים למה אתה לא מופיע באתר (שמעודכן כביכול עד ל-25/7).

התוצאה הקודמת שלי הייתה מאוד דומה לשלך והייתי בטוח שאין סיכוי שזה יספיק. מאז התוצאות לא זזות יותר מדי אז יכול מאוד להיות שזה גם יספיק.

ניר

פורסם

יום שבת, חם חם חם!!!

חם כבר אמרתי?

חם!

האחים לוי מפגזים כהרגלם! כל הכבוד! (אני לא מבין למה הם משתתפים, הם יכולים לקבל הזמנות לגמר וזהו)

אישית הלך לי על הפנים, שיפור זעום של פחות משנייה - 31.6 משהו כזה.

יש לי בעיה עם המבט אם מישהו רוצה לעזור לי עם זה אני אשמח. (רעיונות איך לפתח מבט?)

וזה העדכון להיום.

שבת שלום.

עמרי.

פורסם

ולמרות החום הכבד(שעה 15:00) והצמיגים הרותחים, עמרי לוי התותח, השיג את הזמן הטוב ביותר בתחרות והראשון שיורד מה29 שניות בצורה רישמית :

28:77

יהודה לוי (באותו מקצה) וניר מי פז (במקצה הבוקר) ירדו מהזמן הזה אבל תוך שיוף זעיר של קונוס. מה לעשות פסילה זה פסילה.

בקיצור היה קרב מטורף בין האחים לוי והדבר הוכיח שגם בחם כבד וצמיגים קצת משוייפים ורותחים אפשר לעשות זמנים חבל"ז.

הקרב לעלייה לגמר הוא מטורף והגמר עצמו יהיה מעניין מאוד- מזכיר לכם התוואי הוא שונה בגמר ולכן הכל יכול להיות.

פורסם

גל - מתי אתם מעדכנים באתר? אל תשכחו אותי... אני אשמח לדעת איפה אני ממוקם כדי לדעת אם צריך לבוא לרדת מ-28 שניות או אם אפשר להשאר עם התוצאה הנוכחית :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני אשמח לדעת איפה אני ממוקם כדי לדעת אם צריך לבוא לרדת מ-28 שניות...

אופטימי משהו, לא ? :wink:

אתה כרגע מקום 17.

כן, האתר התעדכן וכולל את המקצים של יום שבת.

זה גם אומר שיש תשובה לשאלה שהעליתי מקודם:

"האם הצלחתי ?" (לעצבן את קובי עם תוצאה טובה יותר)

אז לצערי התשובה היא לא, אבל הייתי מאוד קרוב :lol: (עשיתי פעמיים 29.23 ועוד המון מקצים פסולים עם תוצאות מפתיעות :?).

מעניין אגב לראות שמרכז הטבלה לא השתנה בכלל (למרות יום עמוס במקצים כולל הרבה שחזרו כדי לשפר). למעלה יש כמה משפרים (אני, שני האחים לבית לוי ויואל כהן) + כניסה חדשה של חן רוזן. אח"כ יש הרבה תוספות חדשות אבל רק באיזור המקום ה-20+ (עם תוצאות של מעל 30 שניות).

העובדה שהפעם יש הגבלה של 20 מקצים ושהרבה מהמתחרים שכבר בפנים בזבזו את כל/רוב המכסה מעמידה חסם לא רע לתהפוכות שלפנינו. עכשיו נשאר לראות כמה חבר'ה חדשים עוד הולכים להגיע (יש כמה שמות מוכרים שהשתתפו בעונה הקודמת והפעם עוד לא הגיעו להתנסות).

ניר

פורסם

אל תגיד לי שפספסת את הקריצה בסוף.... עם התוצאה שלי ספק אם אני אצליח לרדת מ-30 שניות אם אני אנסה שוב (מה לעשות, לפעמים יש ימים רעים).

אני בונה על זה שבאמת לא יהיו עוד הרבה תהפוכות. כמה עוד מקצים יש? מישהו יודע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש עוד שמונה מקצים בשישישבת הקרוב (12 איש במיקצה)

+ לפחות עוד 8 שיהיו במהלך השבוע הבא.

קחו בחשבון שהמיקצה האחרון יהיה שבוע לפני הגמר כדי להכין את המכוניות לגמר ולא להגיע למצב שאחת מתקלקלת יומיים לפני הגמר.

פורסם

יאללה, יאללה, 'ספק אם אצליח לרדת מ-30'...עשית בדיוק כמו שאני עשיתי בפעם הראשונה. שנינו יודעים שאין שום סיבה שלא תוכל לשפר בקלות אל תוך ה-29 (אלא אם כן תגיד לי שעשית את כל ה-20 מקצים ואז זאת יכולה להיות בעיה :wink:).

ניר

פורסם

הייתי אתמול. פעם ראשונה שלי בג'ימקאנה.

קניתי מראש 2 כרטיסיות במחשבה שאני רוצה "רק" לנסות, לראות אם אני בכלל תחרותי מבחינת זמנים, ולחזור הביתה ללמוד למבחן הענק שיש לי ביום שני.

כמה שאני תמים....

הכרטיסייה השלישית נקנתה כבר תוך כדי המקצה השני, כשראיתי שאני יורד את ה 31.

אדרנלין מטורף. נושם עמוק בין הקפה להקפה כי נדמה לי שתוך כדי נהיגה אני פשוט שוכח לנשום. אני גם שוכח איך קוראים לי, איזה יום היום, וכמה שיכול להיות חם בתוך אוטו בלי מזגן באחת וחצי בצהריים...

זה רק אני, האוטו, וקול פנימי שצועק " תוריד את הרגל מהגז בסיבובים! חברה שלך לא לימדה אותך מה זה עדינות ??? ".

חברים - ואני מדבר אל כל חובבי הנהיגה שעדיין לא ניסו - אתם חייבים את זה לעצמכם (טוב. לא חייבים, אבל ממש כדאי לכם).

המחשבה הראשונה שלי כשראיתי את השרשור הזה ואת טבלת הזמנים הייתה שאין לי סיכוי מול כל השמות הגדולים של הג'ימקאנות האחרונות.

החלטתי לנסות בכל זאת, והזמן שעשיתי בינתיים הוא 30.58 שלא שווה כלום כי לא מכניס אותי לגמר, אבל כמו שבטח הבנתם כבר הזמנתי עוד שתי כרטיסיות ליום חמישי...ואני אופטימי. (יש שיגידו אופטימי מידי:-D)

יש עוד הרבה מקצים השבוע, וזה השבוע האחרון.

דבר אחרון - תודה למסלולים שנתנו לי אפשרות להשוות את יכולות הנהיגה שלי עם נהגים אחרים בלי קשר ליכולת כלכלית(מעבר לתשלום הבסיסי כמובן).

רון

• תוכן חדש...