Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קוראים לי דניאל כספי ואני מאזור ירושלים. השתתפתי במקצים של יום שישי האחרון (17.6), ונכון להיום אני מקום שני. רציתי לשאול (בעיקר את צוות מסלולים) אם לפי דעתכם ועל פי נסיונכם יש לי סיכוי טוב להגיע לגמר עם התוצאה שלי (30.39). אני שואל בגלל שקצת קשה לי להגיע למתחם, ואם אין צורך לשפר את התוצאה ובכל זאת להגיע לגמר זה עדיף (גם מבחינה כספית). אני ישמח אם תענו לי באמת לפי דעתכם ולא רק בגלל מטרות הרווח שלכם. לא שיש לי בעיה עם זה שתרוויחו.. דווקא מגיע לכם.. נהנתי מאד ביום שישי האחרון ומגיע לכם כל הכבוד על הכל! תודה. :)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

NadavRally כתב: מה שאותי תמיד מעניין זה איך הנהיגה הזו דומה לנהיגת ראלי מקצועית וכמה הקשר חזק!

לא דומה בכלום.

אביחי

וזה בתור מישהו שעשה את שניהם בצורה רצינית ומקצועית ? :roll:

אפשר לשאול את קובי שעושה את שניהם די הרבה (שלא לומר המון).

ודניאל, קח תשובה אובייקטיבית: אם לשפוט מניסיון העבר אין הרבה סיכוי שהתוצאה הזאת תספיק. יבואו מלא אנשים שיכנסו יופי בתוך הפער (המאוד גדול) שבינך לבין המקום הראשון של אמודי (שזאת כנראה תוצאה שתחזיק אבל שום דבר לא בטוח).

באירוע הקודם כל העולים נכנסו בטווח של חצי שניה בערך (למעט תופעה אחת :wink:) ואגב אמודי סגר את הרשימה.

ניר

פורסם
שלום, קוראים לי דניאל כספי ואני מאזור ירושלים. השתתפתי במקצים של יום שישי האחרון (17.6), ונכון להיום אני מקום שני. רציתי לשאול (בעיקר את צוות מסלולים) אם לפי דעתכם ועל פי נסיונכם יש לי סיכוי טוב להגיע לגמר עם התוצאה שלי (30.39). אני שואל בגלל שקצת קשה לי להגיע למתחם, ואם אין צורך לשפר את התוצאה ובכל זאת להגיע לגמר זה עדיף (גם מבחינה כספית). אני ישמח אם תענו לי באמת לפי דעתכם ולא רק בגלל מטרות הרווח שלכם. לא שיש לי בעיה עם זה שתרוויחו.. דווקא מגיע לכם.. נהנתי מאד ביום שישי האחרון ומגיע לכם כל הכבוד על הכל! תודה. :)

היי דניאל

אין לי תשובה חד משמעית לתת לך כי אין לי מושג - אני לא יכול לנבא .

בינתיים בודדים מגיעים לתוצאה של 31 שנ' -היום היו 80 מקצים והזמן הטוב ביותר היה 31.06.

תעקוב אחרי התוצאות באתרנו ומקווה בשבילך שזה יספיק.

נ.ב

אם אתה רואה שלקראת הסוף אתה גבולי -יענו מקום 20-24, הייתי ממליץ כן לנסות לשפר כי אתה יכול להגיע למצב שביום האחרון למקצים המוקדמים, מישהו דוחק אותך מחוץ לגמר ואין לך יכולת לשפר.

פורסם

80 מקצים היום והתוצאה הכי טובה היא רק 31.06 ?! לפחות זה טוב בשבילי :)

הבעיה היא שאני לא יודע אם אני יוכל להגיע לנסות לשפר לפני הגמר בגלל שאני מתגייס ב-22 ביולי...

בכל מקרה אני מגיע יום ראשון הקרוב עוד פעם.. אם לא בשביל לשפר אז בשביל הכיף :-D

ודרך אגב, מתי אתם מעדכנים את הטבלה ?

פורסם

גל, אם תוכל בבקשה לפרסם פה את התוצאות הכי טובות של המקצים היום... אין סבלנות לחכות לטבלה :} תודה.

פורסם

יש 30 מתחרים היום מ14:30- 18:00-אני מניח שיהיה חם מאוד על המסלול והטבלה תשתנה.

אשתדל לעדכן בזמנים הטובים ביותר.

פורסם

אני חוזר עכשיו מהמקצה הראשון שהיה מטורף לחלוטין- המיקצה השני יוצא לדרך ועדכן בסופו.

האחים לוי ירדו מה31 כאשר יהודה לוי התותח השיג את הזמן הטוב ביותר כרגע(ועשה זאת במדידה הראשונה שלו) הוא השני בסה"כ שיורד מה30 שנ' : 29:45 (אח"כ לא הצליח לרדת מה30 שוב)

NMP עשה 30:13 ודניאל רובינשטיין גם ירד מה31.

ז"א אם אני לא טועה יש 5 כרגע שדחקו את מקומות 20-24 החוצה.

בקיצור מתחיל להיות חם מאוד - קשה מאוד לרדת מה30.

אל תגידו שלא אמרתי -המיקצים מפוצצים לפחות שבוע קדימה, אז אם אתם מחכים לסוף אתם עלולים לפספס.

פורסם

אתה זריז, לא ידעתי שהאינטרנט הגיע לראש-העין :wink:.

אני החלטתי לנסות מקצה אחד ואני חייב לציין שהמסלול מאוד כייפי.

ה-"קלות" (בדיעבד טעיתי) שבה השגתי את התוצאה הראשונה שלי (במקצה הראשון עשיתי רק מקצה אחד בלי פסילות והוא היה 30.36) דחפה אותי לעשות עוד מקצה (גם בגלל שזאת רק תוצאה אחת אז הייתי מאוד סקרן אם היא בכלל הכי טובה שלי) אבל התברר שזה באמת לא קל לרדת.

הצלחתי להוריד רק ל-30.13 (מספר קסם היום כשהאחים התותחים לבית לוי חוזרים עליו גם) וגם יהודה שדפק תוצאה מצויינת על המקצה הראשון לא הצליח במקצים העוקבים לשחזר.

בקיצור, נראה שיהיה מעניין.

אני בכל מקרה שומר כמה כרטיסיות לקראת הטירוף שיהיה בסוף :twisted:.

ממליץ לכולם לנסות, אחלה מסלול.

ניר

פורסם

זאת אומרת שנכון לעכשיו הטבלה היא כזאת ?

1. יהודה לוי - 29.45

2. גיא אמודי - 29.51

3. NMP - 30.13

4. דניאל כספי - 30.39

5. ג'קי זמרו - 30.61

ועוד לא נגמר היום ...

פורסם

דניאל, כרגע הזמנים לא עד כדי-כך מעניינים.

יש עוד חודשיים לתחרות וזאת רק ההתחלה.

יש עוד הרבה נהגים מצויינים (מוכרים ולא מוכרים) שלא הגיעו עדיין וגם כאלה שיחזרו לשפר אז יהיו המון שינויים.

כרגע זה זמן טוב אבל אני לא בטוח שהוא יספיק.

בכל מקרה, קח את זה באיזי, יש לך עוד מספיק זמן בשביל להלחץ :wink:.

ניר

פורסם

ניר, אתה צודק.. אני מודע לזה שזאת רק ההתחלה ושהכל פתוח.. אבל אני לחוץ על התוצאות בגלל שעוד מעט אני טס לחו"ל ואחר כך אני מתגייס ואני באמת לא יודע אם יהיו לי עוד הזדמנויות לשפר.. ואת הגמר אני לא רוצה לפספס..

אבל באמת אין טעם לעקוב עכשיו כשצפויים עוד כל כך הרבה שינויים .. אז אני ירגע :-D

וכל הכבוד לך על התוצאה היפה והרוח הספורטיבית! :mm_yeah:

פורסם

קובי איפה אתה התגעגעתי!!!

תן לי תאריך שאתה מגיע, נלך יחד שיהיה קצת אקשן...

גלעד.ג.

במקום לעשן סמים, תעשנו צמיגים...

• תוכן חדש...