Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב- 15/6/2007 תחרות TRI 2007 יוצאת לדרך עם שינוי מהותי וחשוב לעומת השנה שעברה- מספר מקצים מוגבל לכל משתתף!

הפרס הראשון הוא כמובן, השתתפות במרוץ בחו"ל.

פרס שני- קורס מרוצים בחו"ל.

פרס שלישי - סט צמיגי HANKOOK בשווי 2000 ש"ח מתנת TIRE CLUB

לפרטים נוספים הקליקו פה

הפיצו לכל חובב נהיגה באשר הוא! זו הזדמנות מדהימה להתנסות בנהיגה תחרותית מבלי לפשוט את הרגל.

שאלות, פרטים, חוויות ועוד על TRI 2007 בשרשור זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגבתי על זה גם בסקאלה.

אם כל הכבוד שאני נותן למסלולים בזמן האחרון לתת מקסימום 20 מקצים לכל נהג זה ממש לא "הגבלנו את כמות המקצים פר משתתף".

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לטעמי 20 סיבובים זה דווקא סביר. 820 ש"ח זה לא משהו שישבור אף אחד ומצד שני זה טוב לאינטרסים של הנהגים ושל מסלולים.

אתה הרי לא באמת מצפה שיקבעו את רמת הנהיגה שלך רק לפי 2 מקצים? ואתה במיוחד צריך לדעת, אחרי הרגל הפסילות שלך.

20 סיבובים זה מספיק פעמים כדי למצות את רוב היכולת שלך, להצליח לא לפסול ועדיין להשאר בגבולות התקציב הנורמלי.

פורסם

ניב ענה לך בדומה לתשובה שנתתי לך בסקאלה:

תום, זה אומר 5 סשנים (כל אחד 4 מקצים). תחשוב כמה פעמים אנשים הגיעו בפעם הקודמת (מספר דו-ספרתי של הגעות, כל אחד מהם 3 מקצים) אז זה נותן גבול מסויים.

אתה מוגבל ב-900 שקל לעומת המצב בשנה שעברה שלא הייתה הגבלה מעשית והיו כאלה שהשקיעו אלפי שקלים.

אם היו קובעים שאתה מגיע רק פעם אחת אז היו הרבה בכיות על יום רע, או יום חם, צמיגים גמורים או כל מיני תירוצים, מהצד השני עומד גם העניין הכלכלי של מסלולים.

אני חושב שהם קבעו סף מאוד סביר.

הפעם אני גם מתכוון להשתתף 8) (לא שפעם קודמת לא רציתי, פשוט לא הייתי בארץ בזמן של הגמר אז וויתרתי).

ונתחיל עם התירוץ הרציני הראשון: אין לי בכלל ניסיון על המיקרה בניגוד לרוב החבר'ה שכבר טחנו אותה שנה שעברה במסלול (ובלי הגבלה :twisted:).

ניר

פורסם

תירוץ עלוב :-P

המיקרה קלילה לנהיגה במהירויות חנייה (ומה לעשות, אלו מהירויות חנייה). זמן ההתרגלות, למי שלא בא מ-EVO/STI או מכוניות מטורפות יותר, הוא קצר בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעניין הצמיגים והחישוקים אתם יכולים להיות רגועים . הצמיגים איכותיים והותאמו לחישוקים 15x7 . צמיגים שחוקים לא יהיו על המיקרות .

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם

אפרופו צמיגים זה המקום לאמר תודה ענקית לאוטולוקס \טייר קלאב שתומכים בפרוייקט הזה ונותנים לנו צמיגים ברמה (ג'נט 15) גבוהה.

המיקרה נוסעת סוף הדרך והמסלול יהיה מהיר יותר משנה שעברה ומאוד מאוד מעניין, תודות לאדריכל -גידי קרונין, שעשה משהו שקשה לתאר במילים. עם כל הניסיון שלי בג'ימקנות הילד הזה בנה משהו שעוד לא ראיתי תוך ניצול המגרש בצורה מושלמת.

דר"א, השנה החלטנו, על מנת לסייע לאנשים שלא כל כך מנוסים בג'ימקנות,ועל מנת למנוע כמה שיותר פסילות תוואי, ל"צייר" על האספלט את התוואי במקום כל מיני חיצים וקונוסים שוכבים שמבלבלים. (כמובן שהציור לא יהיה בקו הנכון למי שפינטז...)

ועוד דבר שלדעתי הוא החשוב ביותר לפני מי יזכה וכמה מקצים כ"א יקח:

הפרוייקט הזה נועד בראש ובראשונה לבחון עד כמה יש באמת פוטנציאל לתחום המוטורי בארץ - אם יגיעו 300-400 איש זה יהיה בסדר אבל לא מעודד מבחינת השאיפה של כולנו.

לכן אני מבקש מכולכם להפיץ את הפרוייקט הזה בכל מקום אפשרי: מקום עבודה, מוסך, בית ספר,צבא,מיכללה ובכל שיחת סלון.

ככל שאני יותר ניפגש ומדבר עם אנשים בשיחות סלון ואו בקורסים דרך מקום העבודה, אני קולט שיש הרבה חובבי רכב וחולי נהיגה, שבכלל לא שמעו עלינו ואו על בי"ס אחר בתחום ולא ידעו שיש דברים כאלו בארץ.

רק צריך להיות יצירתיים ולהבין שהצלחת הפרוייקט הזה תלוייה בכל אחד ואחד מאיתנו והיא תתרום לכולנו אם זה יצליח.

אנו עומדים להפיק פלייר (נייר ואינטרנטי) ואולי גם פוסטרים של הפרויקט - מי שמעוניין לעזור באיזה שהיא צורה (להפיץ לתפוצת המייל שלו,לתלות פוסטר במקום הלימודים שלו,לקשר אותנו למקום ואו לאירוע שבו נוכל לפזר פליירים, נא לפנות אליי בה"פ ונמצא דרך לעשות כן.

תודה מראש על שת"פ

בהצלחה לכל המתחרים .

פורסם

כל הכבוד על הפרוייקט החוזר... מקווה מאוד להשתתף (אם המשכורת הצבאית\היציאות יאפשרו לי :S)

גם הפעם תהיה הנחה לגולשי CF?

פורסם

השנה זה שיוויוני מכל הבחינות- גם מבחינת הנחות.

יש הנחות מובנות בקניית כרטיסיות נוספות ואו ברכישת חבילת מלאה. (מה שלא היה שנה שעברה)

פורסם

גל

אני חושב שהכי טוב שתשים פה קובץ של פוסטר

וככה כל אחד יוכל להוריד ולשלוח לרשימת תפוצה

ואפילו להדפיס ולתלות אצלו בעבודה

:wink:
פורסם

הפרוייקט הזה נועד בראש ובראשונה לבחון עד כמה יש באמת פוטנציאל לתחום המוטורי בארץ - אם יגיעו 300-400 איש זה יהיה בסדר אבל לא מעודד מבחינת השאיפה של כולנו.

כמה משתתפים לקחו חלק בתחרות בשנה שעברה?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
...הפרוייקט הזה נועד בראש ובראשונה לבחון עד כמה יש באמת פוטנציאל לתחום המוטורי בארץ - אם יגיעו 300-400 איש זה יהיה בסדר אבל לא מעודד מבחינת השאיפה של כולנו.... .

גל

אני לא רוצה להיות נביא זעם במקרה הזה אבל נדמה לי לפעמין שכולנו אופטימיים מדי בהערכה שלנו לכמות חובבי הספורט המוטורי הפעילים שיש בארץ הקודש, לפחות כרגע.

אם תערך בדיקה יסודית ומקיפה היא תגלה שהכמות היא פחות או יותר קבועה ואותם אנשים לוקחים חלק כמעט בכל סוגי הארועים.

אז נכון שלמשל שלארועי הג'יפים מגיעים הרבה משתתפים או לארועי השטח של האופנועים אבל זה קהל אחר לחלוטין.

מבחינת חובבי ההגה והמכוניות "הרגילות" , אלו תמיד אותם אנשים עם תוספת קטנה בכל פעם.

הכיוון צריך להיות כמובן ארועים דמויי TRI ודגש רחב ביותר על קארטינג לגיל צעיר יותר, שהם אלו שישמשו בסיס לדור הבא.

כבר כיום צריך שתהיה עתודת קארטינג של גילאי 12-16 , מה שאין בצורה מסודרת וחבל.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

זה הפלייר האינטרנטי של הTRI

אתם מוזמנים להפיצו לכל תפוצות המייל שלכם.

שנה שעברה השתתפו קרוב ל400 איש.

תודה מראש - אשמח לדעת בה"פ מי עשה שימוש בזה ולכמה הפיץ שנוכל לעשות סטטיסטיקה.

TRI flyer.jpg

פורסם

מספר שאלות לצוות מסלולים

האם קיימת הגבלה על מספר סיבובים ביום אימון?

באילו ימים יהיו האימונים?

ולמה דווקא על תקופת מבחנים (לסטודנטים שבנינו)???

I don't drive fast, I fly low

• תוכן חדש...