Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מי יכול לעזור אצלי ברכב יש שמן גיר כהה

החלפתי לפני 4000 ק"מ לערך

מדובר במיציבושי לנסר 2000

מה דעתכם יכול להיות

פורסם

כדי לנסות לעזור קצת יותר צריך לברר כמה פרטים:

האם יש בעיה עם החלפת ההילוכים או שהיא מתבצעת באופן חלק ?

כמה ק"מ עבר הרכב ? האם אתה הבעלים הראשונים,איזה שמן גיר מולא ? האם הוא מתאים להוראות היצרן ?

האם החלפת יחד עם השמן את פילטר שמן גיר אוטומט (כי אם לא יכול להיות שהפילטר מלוכלך/סתום והשמן נפגם כתוצאה מכך

הגירים במיצובישי הם בהחלט לא שיא האמינות (פרט למיצובישי כריזמה,דגם יוצא מן הכלל ,בהשוואה ללנסר/סופר לנסר/קולט,גאלאנט ספייס וואגון).

אם יש בעיה גם בהחלפת ההילוכים (עצלנית באופן משמעותי,משיכות אי החלפה),תצטרך לגשת למכון לגירים אוטומטיים וקח בחשבון שהנזק לא קטן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכל מקרה , לדעתי, אל תחליף שמן גיר לפני התייעצות עם מומחים בעניין באם מותר/נהוג ברכב זה להחליף שמן גיר במצב כזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב חבר'ה,

ברשותי לנסר 2000 אוטומט. בנסיעה אני מרגיש שכל הילוך "מושך" יותר מדי עד שעולה להילוך הבא.

במוסך מיצובישי אמרו לי שהחלפת שמן גיר תעזור.(שאלתי על הבעיה בזמן טיפול 90,000 לפני מספר חודשים)

המנוע עבר כבר 92,000 ק"מ ולא נראה לי שהחליפו אי פעם שמן גיר...

האם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת בעצמי? (אם אפשרי )

תודה מראש ,

• תוכן חדש...