Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Orion 4004 - Clarion APX4240 עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב :-)

אני מתלבט בין שני המגברים האלה.

ה Orion מוציא 75x4 rms וה Clarion מוציא 60x4 rms.

האוריון (דגם ישן) משומש,במחיר של 700 ש"ח, ללא אחריות. והקלריון (דגם חדש) חדש, במחיר של 950 ש"ח, עם אחריות לשנה.

מה לדעתכם תיהיה בחירה יותר טובה ? האיכות זה מה שחשוב לי !

מתכוון להגביר זוג JBL 6X9 וסאב 200 rms.

תודה רבה !

פורסם

הוא התכוון קלריון.. :roll:

אני לא הייתי מאמץ את התאים שלי על הקלריון, אולי שוקל את האוריון.

תכל'ס - אני מאוד אוהב את אורין, אבל בשנים האחרונות... נו נו נו!

משנת 2004 בערך הם רק מאכזבים עם המוצרים שלהם.

פורסם

הקלריון לא רע בכלל - הוא מהסדרה הכי פשוטה של קלריון אבל הוא מצדיק את השם קלריון!

אם האוריון במצב טוב, ממישהו שאתה יכול לסמוך עליו אני גם חושב שהוא יהיה עדיף על הקלריון בכל זאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם האוריון במצב טוב, ממישהו שאתה יכול לסמוך עליו אני גם חושב שהוא יהיה עדיף על הקלריון בכל זאת.

האוריון ממישהו מהפורום. הוא נקנה בסאונדר ברחובות והוא אמר שאם תיהיה בעיה (למרות שהוא בטוח שלא תיהיה) אז הוא דיבר עם האחראים בסאונדר או משהו כזה. בעיקרון הוא בלי אחריות.

אני מקווה שאתם מתייחסים לזה שאני רוצה את המגבר הכי איכותי.

פורסם

תראה - לי יש את הקלריון שאתה מדבר עליו

אני מאוד מרוצה ממנו - אבל ממש מרוצה!

האוריון לא היה לי אף פעם אבל עד כמה שידוע לי הוא אחד הטובים באזור המיד-אנד.

לא שמעתי מעולם מישהו מתלונן על המגבר הזה (על האוריון) בפורום - לא שזכור לי לפחות.

שני המגברים טובים ולדעתי פחות או יותר באותה הרמה. - אם אחריות זה מה שמפחיד אותך - לך על החדש.

אבל אני סבור שהאוריון מותג יוקרתי יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה תמיד מוזמן לבוא לשמוע - הבעיה היא שאני כנראה לא אהיה במפגש הקרוב - אולי אפילו לא השניים הקרובים.

אם יצא לי להגיע למפגש אני אודיע על זה בת'רד שיהיה על המפגש עצמו - אם תרצה - תגיע.

Pioneer TS-X150

פורסם

תביט למעלה באיזור של הלינקים הדביקים - כרגע המפגש הקרוב הוא המפגש הצפוני.

כשיתפרסם ת'רד על מפגש מרכז תתעדכן, לבינתיים - המגפשים האלה מתקיימים כל שלוש שבועות ביום שבת במתחם של האצטדיון ברמת גן (קניון איילון) מול הבאולינג.

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת בעיה להגיע למרכז. אתה אומר שהם פחות או יותר באותה רמה. נראה לי אני יקח את הקלריון כי ראיתי פה בפורום שיש כמה שהתלוננו על בעיית התחממות, לא מתאים לי להתעסק עם שטויות עכשיו. ידידה שלי צריכה לטוס אני חושב אני יבדוק את זה אולי אני יביא בכלל מחו"ל אבל אם לא אני חושב שאני ילך על הקלריון ! יש איזה מגבר חביב בסביבות ה 1000 שקל מניו יורק ( 80x4 rms יבוא טוב ) ?

תודה רבה רבה !

• תוכן חדש...