Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני מתחדש ברכב חדש

מה אני צריך לבדוק בזמן קבלת הרכב?

מה אני צריך לקבל מהיבואן חוץ מ2 מפתחות?

פורסם

מה לבדוק? הכל, בצע נסיעת מבחן - כל פיפס שלא במקום, כל קרקוש - תבדוק!, תעבור בדקדקנות מסביב לרכב (מומלץ להביא חבר), חפש שריטות, נילות צבע, תעבור על הצמיגים, תראה שהם אכן חדשים, תשים לב לקילומטראז' - אם הרכב עבר יותר מ10-15 ק"מ לא הייתי מסכים לקחת אותו.

בקיצור - חפש פשלות.

אתה אמור לקבל גם ספר רכב, ועוד כמה בונוסים שבד"כ נותנים (גי'לדה סוכך שמש וכו.)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנחנו לקחנו פעם רכב- פגו' 307 וגילינו בורג תקוע באחד הגלגלים, כמובן שהחליפו לנו צמיג במקום...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודים - סביר שיהיה קוד מאסטר כלשהו לנעילה המרכזית/אזעקה וקוד להפעלת הרדיו אחרי איפוס. בד"כ יסופקו ככרטיסי-קוד.

אישורים בכתב עבור הביטוח לרכיבים רלבנטיים שהותקנו ברכב לפני אספקתו - אימובילייזר, איתורן וכו'.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קודם כל זה יום מרגש לכן פנה הרבה זמן לבדיקת הרכב, בדוק:

1. צבע (כפי שהמליצו החברים)

2. סימטריה של ההגה - מספר סיבובים אחיר ממצב אמצע לצד שמאל ואח"כ לצד ימין. מספר לא זהה משמע מסרק הגה שבמצב אמצע לא נמצא במרכז.

3. ישר את ההגה. בדוק מרחק בין סרנים (מטר רץ יעשה את העבודה) בדוק אחידות והתאמה למפרט היצרן.

4. בדוק ריפודים וחלקי פלסטיק בתוך תא הנוסעים.

5. בדוק את נוזלי הרכב.

6. בדוק מירווחים בין חלקי הפח, האם הם אחידים.

7. לא להתעצל ותתכופף אל מתחת לפגוש הקידמי. בדוק שאין שפשופים מהמובילית.

8. צא לנסיעת מבחן בדוק משיכה של הרכב.

9. למתקדמים בלבד: אם במתקן המסירה יש ליפט תבקש שיעלו את הרכב על הליפט ובדוק את תחתית הרכב.

10. תתופף על חלקי הפח של הרכב. הקשב לצליל האם הוא "אטום" בכל החלקים או שהצליל "פתוח" (משמע חלק פח שהוחלף בלי שהפחח השתמש בסיליקון להצמדת החלק).

11. לא לשכוח להצטייד בביטוח חובה ומקיף.

12. קח את הזמן - אם יש ספק אז אין ספק לא חותמים ולא לוקחים את הרכב.

ב-ה-צ-ל-ח-ה

פורסם

אני זוכר שבעיקר בדקתי את זה שהGTI השחורה שעמדה ליד לא נראתה יותר טוב. לאחר מכן נסעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בנוסף לכל מה שנרשם אני כאשר קיבלתי את הרכב בדקתי כי מספר השילדה מתאים למספרים ברשיונות וכי הלוחיות תואמות לרשיון.

הדבר האחרון שאני רוצה שבגלל טעות הקלדה או שיוך לא נכון למצוא את עצמי בגהנום של התעסקות עם משרד הרישוי כעבור שנים, לא יודע אם זה אי פעם קרה בישראל אבל כל מה שעלול לקרות בסוף קורה.

פורסם

תתחדש חבר , עעם קבלת הרכב סע למכון בדיקה ובדוק את הבודי !!, יש מקרים בהם רכב חדש אבל עבר תיקוני פח וצבע או אפילו תאונה בזמן מסעו אליך או אפילו אצל היצרן !!!

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אני זוכר שבעיקר בדקתי את זה שהGTI השחורה שעמדה ליד לא נראתה יותר טוב. לאחר מכן נסעתי.

לפחות היא עמדה קרוב יותר ליציאה. :lol:

חוץ מבדיקה חיצונית כל השאר עובר איתי הסוכן ביחד (נוזלים שמנים וכ"ו).

פורסם

ROEE - אין דבר כזה, הדשא של השכן תמיד יהיה ירוק יותר ...:wink:

פורסם

בהנחה שקליינט הולך לקבל רכב ומגלה שהרכב עבר תאונה, מה אפשר ומה כדאי לעשות?

האם יש למשהו תשובה "מקצועית".

יש בעיה בישראל כאשר בן אדם הולך לקבל רכב, הוא כבר רשום על שמו. (בניגוד לארצות אחרות בהם אפשר לראות האוטו המיועד לפני רכישה)

איזו הגנות נותנת החוק ישראלי?

העם אפשר לקבל פיצוים מפצים באמת?

פורסם
שכחת לציין פרט מעניין: איזה רכב זה?

זה תאורטי.

כל רכב יכול לעבור תאונה בין הרגע שיוצא מפס הייצור עד שמגיע לצרכן. אז מתקנים אותו.

אבל יש הבדל בין שבירת פנס לנפילה מהמוביל.

פורסם

כמו ששאלו כאן לפני,בהנחה שאני מגלה שרכב שרק עכשיו יצא מהחברה עבר תאונה קשה לטעמי,מה אני יכול לעשות?הרי הרכב כבר רשום על שמי

• תוכן חדש...