Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי עם אוטו מלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נהג חדש ולפני כשלושה חודשים נעצרתי עם אוטו מלא ושללו לי את הרישיון לחודש ימים ובעוד כמה ימים יש לי המשפט הבעיה היא שיש לי עברות קדמות של מהירות (123בכביש בין עירוני) ושילמתי קנס 750 שקל וע פרסה קנה 250 שקל שאלתי היא מה הוא העונש המקסימלי שאני יכול לקבל

פורסם
שלום!

אני נהג חדש ולפני כשלושה חודשים נעצרתי עם אוטו מלא

מלא במה?

דלק , סמים, בחורות,עופות???

מה אתה רוצה שיגידו לך

הרי אם היית מריץ חיפוש (אני לא אוהב לכתוב כך) היית מגלה .

אבל נראה לי שכדאי מאוד לערב עורך דין.

ירון מאיר

פורסם

קח הצעה אישית.

לבחור מעלי - במשפט לא יתנו לו רק "נהג חדש" שוב, אלא גם תאוריה במידה והשלילה לא תעבור חודשיים , ואם היא כן תעבור אז גם טסט.

יעלה לך זול יותר, לשכור את אסף שמיר, מאשר לשלם על הטסט מחדש שתאלץ לעשות ועל האוטובוסים ל 4 חודש הקרובים

פורסם
שלום!

אני נהג חדש ולפני כשלושה חודשים נעצרתי עם אוטו מלא ושללו לי את הרישיון לחודש ימים ובעוד כמה ימים יש לי המשפט הבעיה היא שיש לי עברות קדמות של מהירות (123בכביש בין עירוני) ושילמתי קנס 750 שקל ועל פרסה קנס 250 שקל שאלתי היא מה הוא העונש המקסימלי שאני יכול לקבל

שלום לך נהג חדש.

תראה איזה נהג "צבעוני" אתה.

אני לא יודע מה העונש שתקבל (מקווה רק שיהיה מספיק חמור).

עצתי לך, סע בתחבורה ציבורית.

עבורך זה בוודאי יהיה יותר זול, יותר מהיר ויותר בטוח.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...