Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכר במיכל הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכר נמס בטמפרטורה גבוהה ובנוזל וסותם כל דבר במנוע החל מהרס משאבת דלק סתימת צינורות דלק והריסת שסתומים צילינדרים בוכנות וכל מה שבא לו בדרך .

ים long time no

פורסם

סוכר לא נמס בדלק לכן המירב שהוא יכול לעשות זה לסתום את הפילטר דלק.

באחד הפרקים של מכסחי המיתוסים הם הראו שסוכר לא גורם לנזק במנוע.

אם באמת רוצים לגרום לנזק אז צריך להוסיף סוכר לשמן של המנוע.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

לשמן מנוע אתה יכול להוסיף כל דבר כמעט וזה יהרוס את המנוע לדוגמא : חול , סוכר , קינמון , פפריקה וכו :-)

ים long time no

פורסם

הכל תלוי מה כמות הסוכר ששמים במיכל.

כי סולר אוהב 2 כפיות סוכר

ובנזין אוהב עם ממתיק.

גם אני שמעתי על כך ומעולם לא ניסיתי לבצע זאת .

אבל נתת רעיון - תן לחשוב:idea::idea::idea: (ראש קרימינלי יש לי)

ירון מאיר

פורסם

אני כותב מנסיון:cry: פעם שפכו לי סוכר למיכל דלק באופנוע. הסוכר מגיע לבוכנה והופך לקרמל. אחרי זה לקרמל שרוף. זה נהיה קשה כמו חול ושורט את הצילינדר באופן סופני. בתור מכונאי אופנועים ראיתי פעם מנוע של אופנוע שטח שנסע בחול עם פילטר אויר פתוח ושאב חול למנוע, התוצאה היתה דיי זהה.

פורסם

גרגר סוכר לא יעבור אפילו במסנן דלק של קרבורטור אז בפילטר דלק של רכבי הזרקה איך יעבור?

אלא אם כן הבנזין \ סולר ממיס את הסוכר וזה מגיע למנוע כנוזל.

פורסם

לא שמים בדלק אלא בשמן.

זה עובד ,אני לא בטוח בקשר למינון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מעניין מה לגביי סוכרזית

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תודה רבה לכל המעורבים בשרשור. הודעה תשלח למשפחותיכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...