Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מורידים את הכיתובית דגם בדלת תוך כדי שמירה על מראה "נקי",בפג'ו 106MKII?

asafay1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר על הכיתובית XS הדבוקה לדלת ,ידוע לי שהיא מודבקת עם מאין סיליקון שחור כזה,החלק הפשוט והזניח הוא ההורדה של הסמל עצמו שזה בדיוק 2 שניות של תלישה מהמקום,הקטע המורכב יותר לטעמי הוא החלקה נקיה של האיזור וניקוי הסימנים שישארו אחרי הורדת הכיתובית מהדלת,אני רוצה ליצור מראה נקי וחלק כאילו לא היה הסמל תוך כדי שמירה על הצבע והאיכות המקורית,איך עליי להוריד את אותן שאריות סיליקון והחיספוס שישאר לאחר הורדת ה XS מהדלת בפגו 106 דור 2?

תודה מראש

10720061314301br3.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון לטעמי הן יפות

דבר שני-להוציא עם הידיים בלבד-בכח אבל הכי בטוח.

אם לא תצליח תוכל להשתמש במברג עדין שאת קצהו תעטוף בבד דק על מנת לא לשרוט בטעות את הפח

אחרי זה תוכל לקלף את שאריות הדבק עם האצבעות.

מעבר לזה רק משחזת צד עם דיסק רך לפוליש ווקס יעזור לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי,ידוע לך מניסיונך האם לאחר שאוריד אותן ואשתמש במים חמים ם מעט סבון וישפשף עם בד כותנה ,אז הכל יעלם בצורה נקיה ולא דופי ושאריות?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...