Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב קריזלר וואיגר לפי נתוני יצרן עלי להשתמש עם שמנים מסוג קסטרולtxt10w40 או esso ultra ex2 10w40 הבעיה שאני לא יודע איפה קונים את זה במחיר סביר, אצל היבואן בטיפול הקודם לקח לי על גלון +ליטר 650 ש"ח על שמן מסוג קסטרול

פורסם

650 ש"ח על גלון שמן?! :shock:

ESSO ראיתי אצל הצמד-חמד צנטרל@פרוחזאד, לדעתי לא צריך לעלות מעל 120 ש"ח לגלון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מניח שהוא התכוון ל - 65 , ולא ל - 650 .

לא ממש לא חמודי פשוטו כמשמעו 650 לגלון+1ליטר יש לי קבלה מקרייזלר מוסך מרכזי פ"ת ככה ניצלו אותי אגב שאלתי היום בתחנת פז רוצים על גלון קסטרול 5w40 בדיוק מה שמכרו לי בקרייזלר 220 ש"ח שוה או לא

פורסם

כמו שכבר כתבתי, אין סיבה שגלון כזה יעלה יותר מ120 ש"ח.

מה גם שיש לא מעט שמנים טובים אחרים בצמיגות הזאת....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כך גידי , ממש , אבל ממש עשקו אותך . הייתי חוזר לשם ודורש הסבר למחיר הזה , ואף הייתי שוקל לאיים לעשות " רעש " תקשורתי ( ואף לנקוט בכך ) , או שיתנו לך החזר .

פשוט שוד לאור היום .

• תוכן חדש...