Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים במגבים - ויטרה 90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיק ויטרה שנת 90..

כבר הרבה זמן שלא יוצאים מים במגבים.

בדקתי אם לא חסרים מים, ובאמת לא חסרים.

פשוט לא יוצאים מים, לא במגבים הקדמיים ולא לאחורי.

במקדמיים מה שכ יוצא זה טפטוף קל.

פירקתי את השפריצרים, שמתי אותם בחומר ממיס אבנתי, ניקיתי אותם, ועדין הבעיה ממשיכה.

מה אפשר לעשות בשביל שיצאו מים אם צריך להחליף צנרת או את השפריצר עצמו מה העלויות?

חשוב לציין שאני שומע זמזום כאשר שאני לוחץ על הכפתור להוציא את המים (גם לאחורי וגם לקדמי) עדיין יכול להיות שזאת המשבה? קראתי פה בפורום שיש שם שסתומים.. איפה ניתן לבדוק את תקינותם ?

יוצא ממש טפטוף באחד משלושת החורים שבאחד מהשפריצרים, בזה שקרוב למיכל. בשאר לא יוצא כלום.

תודה מראש

פורסם

בדוק שהצינורות המובילים אינם סתומים עי נשיפה והזרמת מים .

בדוק שהמשאבה עובדת חזק מספיק . פרק אותה מהמיכל ובדוק ע"י הפעלה אם היא משפריצה מים .

אתה יכול להוציא את הצינור מן השפריצר , להפעיל , ולראות האם מים יוצאים . אם כן , השפריצר לא נקי עדיין .

תנסה עם סיכה לנקות אותו מבפנים .

רוב הפעמים מדובר בתקלה מינורית .פרק חלק חלק , על למציאת התקלה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ברור לך ולנו שיש סתימה במערכת לכן עלייך לפרק את הצינורות ממשאבת המים לכיוון השפריצרים ובהזדמנות זו להחליפם בחדשים בעלות של כמה שקלים במקום לבזבז זמן בניקוי.הצינורות נמכרים לפי מטר רץ.

בזמן שאתה מפרק את צינור הסניקה מהמשאבה תוכל לבדוק את תקינות המשאבה על ידי הפעלת ובדיקה שאכן יוצאים מים מהניפל של המשאבה.

הזמזום שהינך שומע הינו של משאבת המים וזה תקין ,בכול מקרה גם עלות של משאבת מים לשפריצרים היא כ-100 שקלים גג.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניקיתי את הצנרת, כמה אבנית יצאה אם מישהו רוצה אני מוכר לפי משקל :-)

שמתי סילית + מים במיכל

נתתי להכל לרוץ על הצנרת דרך השפריצרים, בקיצור להכל לפעול, שהסילית יעבור וינקה את הכל.

ניקיתי את האבנית מהשפריצרים שוב פעם

מיליתי שום פעם מים וסילית

והכל עובד ומשפריץ כמו רובה מים שוויצרי :-)

תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...