Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI על הצד? מסתבר שכן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהתחלה הסטיג היה נהג הפורמולה לשעבר דיימון היל ולא מזמן קראתי שעכשיו זהו אוליבייר פניס שמסתבר שגם הוא נהג פורמולה לשעבר.

הסטיג המקורי היה פרי מקארת'י. לגבי זהות הנוכחי - ספקולציות לא חסרות, מידע של ממש אין.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן בטח.

משום מה בD1 רואים רק סיוויקים.

http://www.youtube.com/watch?v=Kla95AJ12tQ

וואלה, שכנעת אותי. סיוויק 1.5 יפנית עם LSD היא חיית מסלול אימתנית, רוצחת פורשים, עדיפה משמעותית על פני כל הוט האצ' אחרת וגם על כמה מכוניות פאר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרטון מעניין שמצאתי:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כן בטח.

מר בחור, תראה את התגובה הראשונה שלי בשרשור, (זוכר את "עדיף לשתוק ויחשבו ש..."?)

משום מה בD1 רואים רק סיוויקים.

http://www.youtube.com/watch?v=Kla95AJ12tQ

ואללה, סיוויק משופצרת ומקושקשת.

איפה סיוויק ואיפה קליאו ספורט תגיד לי?

נ.ב.

לנהג קוראים טיף נידל והוא היה פעם מגיש בטופ גיר, אך בעקבות סיכסוך (או משהו) עבר לפיפט גיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לGTI שום בעיה לעשות את זה - היא בפירוש מכויילת כך שתחת עומס, עזיבת גז מוציאה את הזנב ועוד איך. ואם זה לא מספיק, אפשר להוסיף קצת ברקס. ממש לא בעייתי (אם כי הביצוע מרשים, במקרה הזה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הביצועים של טיפ נידל כל פעם מפתיעים מחדש? למה להיות מופתע מביצועים של נהג מרוצים מקצועי שהגיע עד לרמה הגבוה ביותר (F1)?

אחרי הכל, הוא לא איזה פוץ, גבוה, גמלוני וטאמבאל שבקושי יודע לנהוג (ולמי שלא הבין הכוונה היא לקלרקסון).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הביצועים של טיפ נידל כל פעם מפתיעים מחדש? למה להיות מופתע מביצועים של נהג מרוצים מקצועי שהגיע עד לרמה הגבוה ביותר (F1)?

אחרי הכל, הוא לא איזה פוץ, גבוה, גמלוני וטאמבאל שבקושי יודע לנהוג (ולמי שלא הבין הכוונה היא לקלרקסון).

באגירה, קלארקסון אולי לא מתקרב לנעליים של נידל, אבל הוא יודע לנהוג (להבדיל משאר המגישים), בכל זאת ניסיון של שנים רבות עם מכוניות על הן לא עניין של מה בכך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואללה, סיוויק משופצרת ומקושקשת.

איפה סיוויק ואיפה קליאו ספורט תגיד לי?

.

לך תלמד מה הבדל בין זריקת תחת לא מבוקרת, ושליטה על הצד בFWD .

בכלל ,הכול כאן בידיים של הנהג.

Omnia mea mecum porto

פורסם
התופעה החדשה הזו, של "לקיחת סיבוב על הצד", שכולכם מתלהבים ממנה נקראת היגוי יתר. :roll:

היה על זה שרשור פעם.

צודק.

כל אחד מכם עם הדרכה מתאימה על מסלול עושה דברים דומים אחרי קורס של יומיים שלושה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באגירה, קלארקסון אולי לא מתקרב לנעליים של נידל, אבל הוא יודע לנהוג (להבדיל משאר המגישים), בכל זאת ניסיון של שנים רבות עם מכוניות על הן לא עניין של מה בכך.

גם לי יש ניסיון של שנים בנהיגה על מכוניות שונות ומשונות (עבודה במוסכים:lol:)...

זה לא עושה אותי נהג טוב...

נהג מרוצים, אם נעשה אנלוגיה למשהו טיפה יותר מוכר, זה כמו השוואה בין המחשב הנייד שלי (P650 עם איזה 192M), שזה הנהג הממוצע, לבין מחשב עם 8 מעבדים, ערמות של זיכרון ודיסקים עם 15000RPM... כל התפקיד שלו הוא לבצע פעולה מסויימת במהירות ובצורה מדוייקת (בניגוד לנייד שלי, שכל פעם נותן תוצאה אחרת :|)...

נהיגה על מכוניות מרובות אולי נותנת לך פרספקטיבה לגבי איכות המוצר, גימור, פיצ'רים וכו'... לא יותר מזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קלארקסון הוא עיתונאי ומציג טלוויזיה בחסד עליון. זה המקצוע שלו, והוא לא עוסק אך ורק בתחום הרכב. לעומת זאת, נידל הוא נהג מירוצים מקצועי, ולהשוות את הנהיגה שלו לזו של קלארקסון זה כמו להשוות את הכתיבה שלו לזו של קלארקסון. כלומר, לא רע בשביל מישהו לא מקצועי, אבל לא ממש טוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התופעה החדשה הזו, של "לקיחת סיבוב על הצד", שכולכם מתלהבים ממנה נקראת היגוי יתר. :roll:

היה על זה שרשור פעם.

באמריקאית הנעה אחורית זה כל כך קל לעשות את זה, אפשר לקחת את כל המסלול ב"דריפט".

• תוכן חדש...