Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחירים הנ"ל ואיך המערכת בכללי.

HU : PIONEER 6950IB מחיר: 1300 עם אחריות 3 שנים

component : focal 6.5 165A מחיר : 800 עם שנה אחריות

AMP : domboss יציאות = 4 אממ 250 RMS מחיר 500 אני שם 2 כאלו אחד לסאב ואחד לקומפוננט ואחורים. שנה אחריות

SUB : rockford p2 +תיבה מחיר 800 שנה אחריות

אחורים : pioneer 400W מחיר 375.

התקנה כולל חיווט 400 שקל (כולל 3 RCA .

זהו מה אתם אומרים על המחירים? טובים ? ועל המערכת בכלל ? תודה מראש!

פורסם

מחירים לא רעים בכלל .

בדיוק המינימום בזאפ של כל דבר :-o

רק אולי כדי להחליף את הרמקולים האחוראים לרמקולים של אותו הסט של focal?

כדי שתקבל סאונד אחיד ?

גם הפניונר לא משהו בגדול.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא הייתי מתקרב למגבר שנקרא dumb ass !

חוץ מזה עוד הערה - אין אחריות של 3 שנים על הרדיו דיסק, רק שנה אחת.

(תבדוק, תראה שיש צדק בדברי)

חוץ מזה - בכיף!

פורסם
לא הייתי מתקרב למגבר שנקרא dumb ass !

חוץ מזה עוד הערה - אין אחריות של 3 שנים על הרדיו דיסק, רק שנה אחת.

(תבדוק, תראה שיש צדק בדברי)

חוץ מזה - בכיף!

תראה אחי גם אני נבהלתי מהתחלה אבל מסתבר שזה מדבר סבבה.

וחוץ מזה אני לא הולך להעמיס עליו הרבה אתה מבין אז למה לי להשקיע במגבר 5 יציאות 1600 שקל

אם אני יכול ככה?

פורסם

אני עם גל.

רק לא הבנתי, אין אחריות על פיוניר 3 שנים? כי שאני קניתי את הפיוניר הישן שלי (4850) מתומקאר הוא בעצמו נתן לי אחריות שלו על המכשיר 3 שנים. או שזה תלוי בדגם?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדוק שיש אחריות שלוש שנים בכתב על תעודה ייעודית לכך, ויותר מרצוי שתהיה של עוזי רדיו היבואן הרשמי.

לעניין המגברים, הייתי מציע לך כשם שהציע גל ואחרים להחליף אותו למגבר מסוג "מוכר" יותר, ולא רק בגלל ה"היכרות".. או שתקח מותג סביר (יחסית לסכום ההשקעה שתשקיע בהוספת מאות שקלים כנראה) מוכר ומוכח , או שחבל על הכסף ואל תגיד שלא הזהירו אותך.

שוב, לגבי המחיר שיהיה ברור שתאלץ להוסיף סכום כסף בגין מגברים אחרים מותגים יותר.

זוהי דעתי האישית, ואתה עשה כהבנתך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה מחפש מגבר שרק יגביר את הרמקולים ויעשה את העבודה המינימלית - תקנה את המגבר.

תעשה את הטעות שאני עשיתי עשרות פעמים עד שהבנתי שמגבר לא משנה את אופי הצליל, אבל הוא משנה את התנהגות הרמקול.

ומגבר טוב משנה את התנהגות הרמקול בצורה מינורית ואז באס נשמע כמו באס, מיד נשמע כמו מיד

ואם יש לך במגבר הזה קרוס טוב אז אתה גם תשמע פחות "היססס" אצל הזמר\זמרת

ומגבר רע - יכול לגרום לבאס שאמור להשמע מדויק, להשמע כמו פעמון מרוח ולזמר עם קול נקי יחסית הוא יגרום לו להשמע כמו איש פח (למרות שכאן גם אשמים מאוד הטוויטרים).

נתנו לך כאן עיצה, אתה לא חייב לקחת אותה.

אני אתן לך דוגמא פשוטה מאוד -

סאב וופר -תסכים איתי שבאס זה התדר הכי קל לשחזור והפקה? בוא נאמר שכן.

היה לי מגבר B52 שהרים סאב וופר של אינפיניטי קאפה 12 בתיבה אטומה (הסאב שיש לי היום), עכשיו תבין שמדובר כאן בסאב מצויין סה"כ שנותן פאנצ' רך יחסית אבל מאוד ברורררררר.

המגבר הזה גרם לו להשמע כמו סאב וופר של פיוניר מהסדרות הכי גרועות שמותקן בתיבה גדולה מידי, מרוח כמו אני לא רוצה לאמר.

ולמה קניתי את המגבר? כי הוא סיפק כביכול 400 וואט RMS.

אחרי זה קניתי מונובלוק אחד מההכי פשוטים של JBL - שמספק מאתיים RMS סה"כ ב4 אוהם - שים לב! המגבר הזה חלש בחצי מהמגבר הקודם (אפילו אם המגבר הקודם היה מוגזם בהגדרות שלו הוא עדיין היה לפחות 300 RMS)

וקיבלתי פתאום את הסאב שידעתי שקניתי כבר מהשלב הראשון - פתאום הוא נהיה מדוייק, נקי, ברור, חזק!

מה השתנה? - המגבר!

אז פעם נוספת, אם ארבעה חברי פורום וותיקים מזהירים אותך מלקנות משהו שיגרום לך להצטער עליו כנראה שעומד משהו מאחורי זה. מדברים כאן מנסיון.

אבל... פז'אלסטה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה 2 מגברים של 4 יציאות ?, אתה צריך אחד של 4 ואחד של 2 או מונו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גם מחזק פה את הדעה על המגבר,אם אתה לא רוצה לחזור לפה עוד חודש עם איזה וופר שרוף כמו שלרבים קרה פה.

אני ממליץ לך לחבר את האוחריים לר"ד (אני בכלל היתי מוותר עליהם) ואם כבר לפחות קונה את המורל פולס או את הJBL.

במחיר דומה ל P2 ממליץ לך על HERTZ ES250.

כמו כן עניין ההתקנה 400 ש"ח כולל חיווט.

רק 3 RCA נורמליים יעלו לך כ 450 ש"ח.

פורסם
אני גם מחזק פה את הדעה על המגבר,אם אתה לא רוצה לחזור לפה עוד חודש עם איזה וופר שרוף כמו שלרבים קרה פה.

אני ממליץ לך לחבר את האוחריים לר"ד (אני בכלל היתי מוותר עליהם) ואם כבר לפחות קונה את המורל פולס או את הJBL.

במחיר דומה ל P2 ממליץ לך על HERTZ ES250.

כמו כן עניין ההתקנה 400 ש"ח כולל חיווט.

רק 3 RCA נורמליים יעלו לך כ 450 ש"ח.

הבן אדם קונה פוקל ואתה ממליץ לו על מוראל - זה שתי חיות שונות לחלוטין עם אופי צליל מנוגד.

לפותח הת'רד - אני מקווה שלפחות שמעת סט של פוקל לפני שהחלטת לקנות אחד - רמקולים חייבים לשמוע לפני שקונים.

לא קונים רמקולים בגלל שמישהו אמר לך שהם טובים יותר.

ולגבי המגבר - נאמר כבר הכל חוץ מדבר אחד - תנסה לחפש כאן בפורום מגבר יד שניה - זאת קניה יחסית בטוחה מאוד וגם יהיה לך הרבה יותר משתלם כי אתה תוכל למצוא משהו הרבה יותר טוב באותו התקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הבן אדם קונה פוקל ואתה ממליץ לו על מוראל - זה שתי חיות שונות לחלוטין עם אופי צליל מנוגד.

לפותח הת'רד - אני מקווה שלפחות שמעת סט של פוקל לפני שהחלטת לקנות אחד - רמקולים חייבים לשמוע לפני שקונים.

לא קונים רמקולים בגלל שמישהו אמר לך שהם טובים יותר.

ולגבי המגבר - נאמר כבר הכל חוץ מדבר אחד - תנסה לחפש כאן בפורום מגבר יד שניה - זאת קניה יחסית בטוחה מאוד וגם יהיה לך הרבה יותר משתלם כי אתה תוכל למצוא משהו הרבה יותר טוב באותו התקציב.

אני כתבתי את דעתי על רמקולים מאחורה, ולפי דעתי לא צריך בכלל רמקולים מאחורה.

ואתה חושב שפוקל ישתלב יותר טוב עם פיוניר?

פורסם
אני כתבתי את דעתי על רמקולים מאחורה, ולפי דעתי לא צריך בכלל רמקולים מאחורה.

ואתה חושב שפוקל ישתלב יותר טוב עם פיוניר?

מה הקשר עכשיו לפוקל ולפיוניר???

פוקל זה פוקל, פיוניר זה פיוניר ומוראל זה מוראל.

פיוניר מאחורה יכולים להיות מושתקים ואז אין את הבעיה שהטוויטרים שלהם היא מתכת טהורה.

פוקל הולך יותר לכוון החד וברור ומוראל בכלל הולך לכוון העמוק ורך

ובקטע הזה האמת לפוקל ולפיוניר יש יותר מכנה משותף ממה שלפיוניר ומוראל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...