Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת היה אחלה מפגש. לא היה חסר כלום (כמעט).

leonm12 מערכת פשוט מדהימה!

רק חבל שהסאב שלי לא היה נוכח אבל אל נורא.

נקווה לעוד מפגשים כאלה.

לבחור מעליי , למרות שלא יצא לי לשמוע את הסאבים , לפי התמונה זה נראה כמו 2 קיקרים (cvrים כנראה) ורקפורד באמצע.

תום.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש מוצלח מאוד, שמחתי שנהנתם מבירה.

הח"ח הרציני מגיע, עדיין, לאיתמר על האירגון וכמובן לאשתו של יחיאל על הקבבים.

עכשיו המשימה היא להוציא את ריח הבירה מהאוטו :lol:

בשיפוצים

פורסם

רז אני רואה שהיית,וואלה בישבילך היה באמת שווה להשים שעון נודניק ולבוא בכל מחיר.

ניר אני רואה שגם אתה באת,מתי כבר תחליף לי את ה MT22 שלי? כבר חצי שנה אני נוסע בלי טויטרים[להזכירך מפגש קודם נסעת ואמרת שתחזור מיד ומשום מה נעלמת לצמיתות]

אגב אהבתי את הקטע של הבירות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בתור הנציג של הדרום הכי רחוק היה מפגש מעניין שמחתי לשמוע ולהשמיע

לדעתי סגרנו על זה שיחיאל ממנגל לא?

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

היה אחלה של מפגש והיו מערכות טובות.

המערכת של זמיר פשוט עשתה לי את זה! - תודה על הדיסק!

אם יהיה לי זמן מחר אני אפרסם עוד כמה תמונות.

אני מאמין שבמפגש הבא אני לא אהיה מסוגל להגיע ואולי גם לא האחד שאחריו - היה חשוב לי לבוא היום.

BIGYR - תכוון... תכוון... תכוווווווןןןןןן - הרכיבים מדהימים והסאבים הוציאו לי ריר מהפה, אבל המערכת צריכה כיוון רציני והטוויטרים צריכים מגבר חלש יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל מי שהגיע, היה ארוע נחמד ביותר, נהנתי לפגוש את כולכם.

עוד 3 שבועות טיול?

:-D

ל'

3.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

11.JPG

97.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היו אנשים רעבים ביותר :wink:

גברים בשחור 8)

ואחת שכבר נמאס לה והעדיפה ללכת לישון.

ל'

2.JPG

99.JPG

66.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יכלתי להגיע כי הייתי בצפון אבל מהתמונות רואים שנהנתם

יש למישהו תמונות של הבורה על הבג'ז הפתוח כי אני רוצה לעשות בניה גם אצלי:twisted:

AMP:SIERRA F250.4

9*6 HERTZ DCX690 180W

SUB:KICKER CVR 12

COMP:HERTZ HI ENERGY 250W HSK165

פורסם

היה מפגש מאד מהנה! :)

מאשר ממני ומאריאל!

הכי נהנתי כמובן מהאיביזה ה"מטורפת" של זמיר, פשוט אינפיניטי UNBELIEVEABLE!

אני מצטער לנפץ לכולם את הבועה של ה - XXLS.. אבל הקאפה נשמע כל כך טוב.. שעכשיו אני רוצה רק אותו ומהר! :)

או מקס' תמיד אפשר להתפשר על MB QUART PREMIUM לא? (חחח...) ;)

בכל אופן נהנתי מאד, תודה על האוכל לכל מי שאירגן, ולכל מי שנידב את האוטו שלו על מנת שנוכל להנות מהמערכות

(שלשמן התכנסנו)...

ו..נתראה במפגש הבא, שיהיה בקרוב אני מקווה!

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

רציתי לעבור לפני העבודה, לקפוץ להגיד שלום, אבל לא הספקתי... :oops:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היה מפגש ממש כיפי. והיו הרבה אנשים שמזמן לא הגיעו.

היה בהחלט מפגש איכותי. ומוזיקלי.

ביגYR. אתה צריך כיוון רציני.

ליאור. שומעים אצלך עדין ויפה. רק איטום ופינישים בכיוונים

ולבחור עם האיניפיטי (הרבה הרבה כבוד.) בניה יפה. שומעים פיזוג. (טיפה חסר בס לדעתי. ) אבל שוב מי שואל אותי לגבי זה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה מפגש מעניין כאחד שבא מהצפון הרחוק (כרמיאל) היה שווה את הנסיעה זה בטוח.

הבירה, המנגל של עופר והאוכל היו וול דאן.

לבחור עם ההונדה פרלוד אני מחכה לראות את הבנייה צבועה ותודה על המטר שרשור אדום שנתת לי ובבית גיליתי שזה מטר וחצי.

לרז נהנתי מכל רגע שישבתי לידך MBQ QSC בקרוב אצלי בדלתות זה סופי, הבניה מאחורה ממש לטעמי.

ליחיאל לא הייתי במפגשי העל האש הקודמים אך ממה שקראתי בפורום כנראה שעברת לבישול קפה (היה במקום בפעם הבאה עלי), וקבל ח"ח על הכיוונים אצלי, הצלחת להוציא יותר ממה שמורכב לי כרגע ברכב.

לבחור עם הבורה תרכיב את הרכב לפני שיגיעו אליך חבלני משטרה, נראה שהולך להיות מעניין אצלך ואטום.

לעופר סחתיין על הטבעות שלא לדבר על מה שישב בתוכם.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

איך יכול להיות שפספסתי דבר כזה:

אני רואה שאלי הבאי את הכלבה היפה שלו.

ל' בכבודה ובעצמה עשת את המנגל, יחיאל בושה! אני מתאכזב ממך פעם שעברה עשית את המנגל כמו גדול איפה הגבריות בך?

את איתמר לא ראיתי בתמונות גם לא את הרכב שלו :cry:

אמיר איפה אתה ? גיא גם אתם לא שם .

מי זה עם הבניה ברכב? הגיעה בדיוק באמצע בכל מקרה בהצלחה.

האלפה רומאו החביבה עלי גם הגיעה (שוב מצטער שכחתי את השם)

נפגש פעם הבאה

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...