Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נפגש נחמד מאוד עם נוכחות די גדולה של אנשים.

שמחתי שהיה מספיק אוכל לכולם, ואפילו חומוס (מי שיגיד שלא היה מספיק חומוס ימצא עצמו במעקב לצמיתות).

תודה לליטל שמצאה עצמה (מבין עשרות בנים, תתביישו) ממנגלת, תודה לאריק (bassboost) על הבירה החופשית, תודה לצפוניסטים שעשו מאמץ והגיעו ותודה לכל מי שעזר והביא דברים להצלחת האירוע.

תודה אישית ליאריק שישב למעלה מחצי שעה ברכב וניסה לכוון את המערכת ותודה לעבודה ה"מקצועית" של רפי האוזמן שבזכותו הסאב שוב צריך תיקון :?.

נתראה במפגש הבא (או טיול?) :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מפגש ואחלה מערכות. הפירלסים מככבים :lol:

היה נחמד להכיר את ליאור fireball ובמיוחד את האוטו החמוד שלו :-)

ל-BIGYR - אחלה השקעה, אחלה מערכת, אל תדאג היא תהיה בסדר.

וכמו תמיד, כולם מתרצים ב-"חסר לי כיוונים בדיוק אתמול התקנתי את המערכת, אחרי בניות תשמע פיצוץ, חכה אחרי איטום ובלה בלה בלה " :lol::wink:

היה סבבה ביותר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה אחלה מפגש, אחלה אנשים.

תודה רבה לכל החבר'ה שאירגנו שם את הכל.

לצערי לא הספקתי להשמיע להרבה ולשמוע הרבה מערכות, אבל אני בטוח שיצא במפגשים הבאים..

הבחור עם הבירה...וואלה שיחקת אותה! פינוק מהבאגש :wink:

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

היה מפגש מעניין, אבל לא נישארתי הרבה לא הכרתי ממש תאנשים :|

מקווה שפעם הבעיה יהיה יותר טוב.

של מי ההונדה השחורה עם ה 3 סאבים?

אין חתימה!!

פורסם

ניראה שנהנתם,סורי שלא באתי היום,פשוט התעוררתי בבוקר אבל שוב נירדמתי [חזרתי אתמול ב5 בלילה]:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה היה המפגש הראשון שלי,והיה ממש נחמד,אין ספק שאני מגיע פעם הבאה.

מערכות מדהימות במיוחד של BIGYR שהדהים אותי עם מה שהולך אצלו באוטו,גם הבחור הם ההונדה פרלוד והבניות העצמיות בבאגאז'-וואו!

פעם ראשונה שאני שומע מערכות כמו שצריכות להיות מערכות!

והבירה אוך אוך הבירה,בר קטן באמצע שומקום נפתח לנו.

מפגש אחלה אנשים אחלה והעיקר-חומוס אחלה!

היה חזק-מי שלא בא הפסיד.

פורסם

וואלה היה אחלה מפגש הסבירו לי כמה דברים אבל אצלי מה שנכנס באוזן שמאל יוצא מימין ולצערי שכחתי . חחחחח.

אבל באמת היה טוב זה היה המפגש השני שהייתי בו.

מקווה לראותכם במפגש הבא

פורסם

איזה בסה שלא באתי ,

ברכב של ה-3 סאבים מה זה הסאבים האלו??

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...