Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני מקבל פורד פיאסטה שנת 95.

עכשיו אני רוצה לשפר לה דבר ראשון את האגזוז כדי שהמנוע הישמע טוב ומגניב.

לעשות חצאיות לכול הרכב.

השאלות:

מישהוא יכול לתת לי נתונים תכניים על הרכב?

איזה עוד דברים כדי לשפר?

מה התקציב שצריך להיות לי כדי שלהסיג את מה שרשמתי ומה שאתם מוסיפים?

איפה אני יכול לשפר את הרכב באזור באר שבע?

תודה לעזורים.

פורסם

לפני שאתה מתחיל להשתולל עם אגזוזים, חצאיות וניאונים תדע שמהר מאוד יוריד לך את הרכב בוחן משטרתי מהכביש.

שתקבל את הרכב תעשה טיפול גדול ותחליף את כל מה שלא תקין כולל שמנים ופילטרים, אבל קודם שיהיה לך רכב..

לגבי החצאיות והקוסמטיקה - זה פורום שיפורים טכניים, לא קוסמטיים.

פורסם

טוב בנושאים הקוסמטיים אני יפרסם עוד הודעה בפורום המתאים (איזה פורום זה?) אבל למה שבוחן משטרתי יוריד אותי מהכביש?

אני רוצה לעשות הכול חוקי מה שבחוק וראיתי מלא מכוניות עם חצאיות וכאלו שעושות רעש יפה.

פורסם

זה שהרבה עושים את זה לא הופך את זה לחוקי

בקשר לאגזוז המחיר מתחיל מ400 שקל בערך למשומש עד 1500 שקל (ואפילו יותר) לחדש

פורסם

אגזוז זרימה חופשי-לא מוגדר חוקי במגבלות החוק המצומצמות[והדפוקות יש לציין] של ארצינו .

על הנייר בוחן בקלות יכול להוריד אותך על אגזוז כזה כמו שהוא בקלות יכול להוריד אותך על פנס לא תקין,דוושות ברכב וכל דבר שהוא ימצא לנכון להציק[ומאושר לו כחוק].

אבל בוא נהיה קצת ראליים,אם האגזוז שתתקין לא ייצר רעש של F16 שאוטוטו ממריא ,וקוטרו לא יהיה זהה לקוטר ההגה שלך,לא מאמין שיציק לך בוחן או שוטר[מניסיון אישי]

כמו שכבר אמרו לך פה,לפני שאתה רץ ודוהר לפנק בתוספות למניהן,ראשית טפל ויישר הדורים מבחינה מכאנית באוטו.מה שצריך לסדר -סדר,ודאג לטיפולים תקופתיים כמו שצריך.

ורק אחר כך,שהאוטו פיקס -פנק אותו בתוספות שאתה רוצה [בגבול הטעם הטוב,תחסוך לנו פיאסטה עם ספויילר המקביל לכנף של בויינג על הגג וכו'..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האוטו שמור (הוא מסבתא שלי) אבל בכול זאת הוא אוטו ישן ושוטר יכול להחרים\לעשות לי משהוא אם יש לי חצאיות על הרכב או אם יש לי גנטים שונים מהמקוריים?

פורסם

אם הג'אנטים במידה שונה ולא מאושרים ברשיון אז כן.

יש שרשור דביק בפורום הטכני על שינוי מידת צמיגים/ג'אנטים

פורסם

על ניפוחים מוגזמים וקיטים מוןגזמים של טמבונים-הדבר רק ימשוך תשומת לב של שוטרים שכן ערסמוביל פוטנציאלי עובר מולם ויש טעם לעצור אותו ולהציק לו.כנ"ל לגבי מדבקות מוגזמות סטייל מהיר ועצבני וכל דומיהםלגבי גאנטים,כל עוד הם מאושרים ברישיון[במידה ואתה רוצה לעלות מידה -צריך לבדוק מה המידות המירביות לרכב וכמובן לאשר אותם במכון טסטים בעלות של 22 שח]

פורסם

וחצאיות לרכב זה חוקי?

אני לא מאמין שאני שואל אבל הצלחתם לערער את האמון בחוקים הדפוקים שלנו מדבקות מגניבות כאלו על הרכב (כמו במהיר ועצבני) חוקיות נכון?

פורסם

עם מדבקות לא זכור לי שיש בעיה כל עוד אתה לא תוקע מדבקה אשר משבשת את שדה הראיה או מסתירה את האור ברקס.

אבל עם חוקים ומשטרה כמו שלנו הכל מוטל בספק לעניות רוחו של השוטר שתיפול עליו שאם הוא חרוץ מספיק ,ודבק במשימה "לחפש" אותך ,תאמין לי שהוא כבר ימצא משהו כולל השולי ביותר.

אני אישית לא אוהב את עניין המדבקות במיוחד ,לגבי חצאיות לא זכור לי בדיוק אם חוקי או לא אבל ניראה לי שגם בחוק היבש זה לא חוקי[כל שינוי במבנה הרכב השונה ממה שהיצרן וקבע ואישר בייצור -אינו חוקי] אז יכול להיות שחצאיות זה גם קיטלוג בקטגוריה של שינוי במבנה הרכב מהמקור.

פורסם

תודה רבה על כול מסירת המידע

מישהוא יכול לומר לי איפה יש מוסך שעושה שיפורים (אני בטוח שהוא מכיר את החוק טוב טוב) באזור באר שבע?

פורסם

סדנת שיפורים היא לא המקום לשאול על שיפורים חוקיים שכן ה"שיפור" הפשוט ביותר כמו התקנת פילטר אוויר פתוח -אינה חוקית בעליל.

ובסדנת שיפורים לא מתעסקים בשיפורים "בקטנה" כידוע לך.

אני מציע לך את הכל לנסות ללקט מפה בעזרת אופציית "החיפוש" שגדושה בהמון ידע ומידע הנחוץ לך כדי לקבל קצת רקע על עולם השיפורים אל מול חוקיות בעניין[מראש-שיפורים וחוק אילו צמד מילים שלרוב לא ילכו יחדיו]

ראשית לפני שאתה מרחיק לכת אני ממליץ לך לקרוא את : 11 הדיברות למשפר המתחיל מאת מוטי

זה יאיר/יעיר את תשומת ליבך.

בהצלחה בהמשך.:-D

פורסם
אני ממליץ לך לקרוא את : 11 הדיברות למשפר המתחיל מאת מוטי

זה יאיר/יעיר את תשומת ליבך.

בהצלחה בהמשך.:-D

ותתחיל להשקיע בדיבר הראשון !!!

גם כי הוא הראשון, גם כי הוא הכי חשוב, וגם כי בנתיים אין לך רכב ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

קשה לי לקרוא על השפעת הסרט ''מהיר ועצבני''...

בכל מקרה אגזוז זרימה חופשית עם אישור יעלה כ 1200 ש''ח +

תמיד תזכור שיהיו אנשים שיודעים מה היא פיאסטה (פשוטה) ויצחקו כל פעם שתעבור לידם עם הרעש ''המפלצתי'' של הרכב.

מלבד זאת זה לא יתן שום שיפור ובהחלט לא מדובר בכלל בשיפור של הרכב מבחינה הטכנית אלה שיפורי פוזה בלבד ככה שכנראה ולא ממש קיים קשר בין ההודעה לפורום.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל מקרה אגזוז זרימה חופשית עם אישור יעלה כ 1200 ש''ח +

עמית.

את האישור הזה אפשר לדחוף עמוק עמוק לת*ת!

• תוכן חדש...