Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אתם משתתפים ב MDC??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר תום, אני הבנתי מה ניר מנסה להגיד ,דווקא יותר משכה אותי השורה שלמעלה בחתימה של ערן..

כשנכנסתי לא ממש ידעתי למה לצפות - אבל אם ניקח את כל מה שכולם אמרו פה - אז אי אפשר לדייק יותר.

להיות בחברת 40 הנהגים הטובים בארץ - השאיפה לקצץ כמה מאיות מכל פינה..והחבר'ה -בלי ספק חומר אנושי משובח.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מגיע כי אני מאוד תחרותי! בMDC אין זמן לפשל! אתה צריך להגיע מוכן פיזית ומנטלית בשביל מלחמה של 50 שניות בממוצע כל פעם.

למרות שלא הצלחתי להגיע לגמר העונה בשני האירועים הראשונים, אני עדייין מתכוון להגיע לאירוע השלישי בידיעה שאני הולך לתת בראש! :-D

תום

המשפט הראשון שלך עונה על השני, למה לא הצלחת להגיע לגמר.

תעשה מלחמה של 47 שניות ותגיע לגמר ...

פורסם

אני הגעתי לmdc בתחילת העונה הקודמת.

אני אישית מגיע לmdc בגלל שזה פשוט חלק בלתי נפרד מהאהבה הכי גדולה שלי-ספורט מוטורי.

עד היום הנסיון שלי לשלב בין ג'ימיקאנות לרכבי אספנות לא כל כך עובד,אך לאט לאט אני מכין את הכרמן,כשהמטרה היא שבסוף השנה הרכב יהיה כמה שיותר מתאים לג'ימיקאנות,כמובן עד כמה שאפשר.בינתיים מבחינת המנוע נגמרה העבודה,ולאט לאט אני אוסך חלקים לעבודה על המתלים,ברקסים,יחסי העברה שונים וכו'.

לפני כמה חודשים עשיתי התערבות עם ראם שאני אהיה על פודיום בmdc עם פולקסוואגן מקוררת אוויר.בינתיים אין פשוט שום סיכוי שבעולם שהדבר הזה ייצא לפועל,מה שאומר שאני בינתיים מפסיד בהתערבות,אבל יש לי עד סוף העונה להמשיך ולשפצר את הכרמן לרמה שהרכב יהיה כמה שיותר שוויוני לעומת הרכבים האחרים,שוב,עד כמה שאפשר.

הרבה שאלו אותי למה אני לא מגיע לאירוע עם רכב ספורט "אמיתי" ולא מנסה לעשות ניסים ונפלאות,ואפילו באירוע האחרון בחור אחד הצליח אפילו לבאס אותי כשאמר שאני רק הורס את האוטו ושאני צריך להתבייש...

אז סך הכל אני מנסה לשלב בין שתי האהבות הכי גדולות שלי-ספורט מוטורי ורכבי אספנות.

בינתיים אני מוסיף רק צבע,מקווה שעד סוף העונה אני גם אנצח בהתערבות.

ועוד משהו קטן-רק רוצה לחזק ולתת לכל משתתפי הmdc ח"ח גדול מאד על ההתנהגות והאחווה המדהימה שיש בין כל הנהגים והמארגנים של הליגה הזאת.

eurosport.jpg

פורסם
להיות בחברת 40 הנהגים הטובים בארץ - השאיפה לקצץ כמה מאיות מכל פינה..והחבר'ה -בלי ספק חומר אנושי משובח.

המשתתפים בליגת MDC באמת נהגים טובים, אבל השורה הזאת לדעתי טיפל'ה יומרנית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עוז

כבוד הוא לנו שאתה משתתף ועוד עם רכב כזה. אתה מהווה דוגמה אישית לכל אלה שלא רוצים להתחרות כי אין להם רכב עם סיכוי גדול להביא פודיום.

נראה לי שעם רכב אחר אתה יכול לעשות צרות לפינליסטים.

אתה בהחלט מוסיף עוד צבע לתחרות

פורסם
עוז

1) כבוד הוא לנו שאתה משתתף ועוד עם רכב כזה.

2) אתה מהווה דוגמה אישית לכל אלה שלא רוצים להתחרות כי אין להם רכב עם סיכוי גדול להביא פודיום.

3)נראה לי שעם רכב אחר אתה יכול לעשות צרות לפינליסטים.

4)אתה בהחלט מוסיף עוד צבע לתחרות

1)ואל תיתן לאף אחד להגיד לך אחרת.

2) שלהם אני תמיד אומר " אוי יוי יוי זה נשמע כמו שלא רוצים להתחרות כי אין להם רכב עם סיכוי גדול להביא פודיום" אעלק היה להם פרארי אז כן היו מגיעים לגמר

3)אלא אם כן מסלולים יפתחו תתי-קטגוריות למכוניות מעל גיל מסוים

4)וקצת צבע בהחלט היה מוסיף לאוטו שלך

(בחברווווות :lol:)

למה יומרני?

פורסם

גיא ,

כל עוד לא יגיעו אנשים להתחרות בקטגוריה הזו - אתה או אף אחד אחר לא יכולים לטעון אחרת.

יש הרבה נהגים טובים - אבל כל עוד לא עמדת במבחן רישמי - הכל באוויר.

פורסם
1)ואל תיתן לאף אחד להגיד לך אחרת.

2) שלהם אני תמיד אומר " אוי יוי יוי זה נשמע כמו שלא רוצים להתחרות כי אין להם רכב עם סיכוי גדול להביא פודיום" אעלק היה להם פרארי אז כן היו מגיעים לגמר

3)אלא אם כן מסלולים יפתחו תתי-קטגוריות למכוניות מעל גיל מסוים

4)וקצת צבע בהחלט היה מוסיף לאוטו שלך

(בחברווווות :lol:)

למה יומרני?

היי גל וToeCutter-תודה על העידוד!שמח לדעת את הדברים האלה :lol:

גל- האמת שלא פעם ולא פעמיים עלתה לי המחשבה לקנות לי איזה ראלי קטנה כדי להיות יותר תחרותי מבחינת רכב,העניין הוא שנסיון עם רכבים כאלה לא חסר לי,והם פשוט לא עושים לי את זה כמו הרכבים שברשותי.

אל תדאג...אני נחוש מאוד להמשיך ולעבוד על הכרמן כדי שדווקא איתה אני אצליח להגיע לפודיום ולא עם איזה ראלי וחברותיה.אמנם היא עוד צריכה הרבה עבודה,אבל תשאירו את זה לי :wink:

ToeCutter,גם צבע היא תקבל!בינתיים יותר חשוב לי שהאוטו ייסע כמו שצריך ולהשקיע עליו מבחינה מכנית,מאשר שהאוטו יראה פחות טוב.כל עוד הוא לא נרקב לי זה לא מזיק לאוטו.בחברות right back at you

ושוב,תודה על העידוד!

פורסם
גיא ,

כל עוד לא יגיעו אנשים להתחרות בקטגוריה הזו - אתה או אף אחד אחר לא יכולים לטעון אחרת.

יש הרבה נהגים טובים - אבל כל עוד לא עמדת במבחן רישמי - הכל באוויר.

ממתי MDC זה המבחן הרשמי?

בקיצור, נהגים טובים יש הרבה בארץ ורובם לא מגיעים לתחרויות כאלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא רוצה לבאס פה כמה אנשים, אבל ג'ימקאנה זה לא ממש מבחן לנהג טוב או לא. נהג ג'ימקאנות טוב הוא נהג ג'ימקאנות טוב, וזהו. באותו האופן שמי שעובר טסט למד לעבור טסט ולא באמת לנהוג, ומי שהוציא ציון גבוה בפסיכומטרי הוא מישהו שלמד איך להצליח בפסיכומטרי, ולא בהכרח גאון.

ג'ימקאנה זה ספורט מאוד מכוון, כלומר זוהי בעצם מיומנות נרכשת (מעבר לכישרון הטבעי) שלא אומרת הרבה על יכולת הנהיגה בכביש.

עוד שני דברים קטנים:

1. הזכרתם לי עכשיו (לא מסיבה מיוחדת) את הג'ימקאנה הזו באשדוד (לא זוכר באיזו מסגרת של מסלולים) בה ראם התערב עם הבעלים של מכונית מסוימת שהוא יורד איתה מ-50 שניות על המסלול, בו מכוניות ספורטיביות עשו 47-48 בערך. המכונית הייתה סוזוקי סוויפט 1.0 אוטומטית, וראם עשה איתה 49.95. נראה לי שיש גם סרטון שלו עושה את זה איפשהוא באזור (אולי אפילו סרטון שאני צילמתי. אני לא זוכר, זה היה לפני המון זמן).

2. שמתם לב לזמנים הצפופים ב-MDC1 ו-MDC2? בשניהם הזמנים של הקטגוריה הפתוחה היו 47-48 בערך ושל המפלצות 43-44, כאשר לפחות אצלי ואצל קובי, ערן וגיא ההפרשים בין שתי הג'ימקאנות קטנים מאוד (לטובת MDC1, במקרה) - בכל המקרים עד כחצי שניה הפרש במקסימום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גיא, הוא לא אמר המבחן הרשמי אלא רק מבחן רשמי כלשהוא בניגוד לדיבורים באוויר שיכולים להעשות בלי הגבלה ואינם עומדים באיזה שהוא מבחן.

ברור שיש משהו יומרני בהכרזה שלו וברור שיש הרבה נהגים טובים שלא מגיעים אבל הוא גם ציין "בקטגוריה הזו" שמבחינתי לפחות הכוונה למקד ל-"הנהגים הטובים ביותר בארץ בג'ימקאנה" כי נהגים טובים יש הרבה אבל לא כולם יהיו טובים בג'ימקאנה.

אני מכיר כמה נהגים מעולים שאני מאוד מעריך אבל מה לעשות, ג'ימקאנה זה לא הקטע שלהם.

אז חלק יככבו בקארטינג וחלק בדריפטינג וחלק פשוט בשליטה מדהימה שלאו דווקא מתבטאת בזמנים טובים תחת לחץ.

גם בקטגוריה הצרה יותר של "הנהגים הטובים ביותר בארץ בג'ימקאנה" אני מניח שיש כאלה שלא מגיעים אבל פה אני מאמין שכבר לא מדובר על כמות גדולה כל-כך (יש כמובן עוסקים מקצועיים שלא משתתפים ויש מן הסתם אנשים עם פוטנציאל גבוה שלא מימשו אותו או בדקו אותו בכלל (מישהו אמר Top Driver ?) אבל קשה לי לראות הרבה אנשים שהתנסו וגילו שהם טובים ולא מגיעים בכלל להשתתף (וכן, אני יודע על קיום של כמה כאלה שבעבר היינו רואים אבל הם בודדים)).

בקיצור, גם לי בהתחלה המשפט הזה נראה קצת מוגזם, אולי אפילו מצחיק אבל בקונטקסט הנכון הוא כבר לא כזה הזוי :wink:.

* עריכה: אוף רוני, השתחלת באמצע שכתבתי את ההודעה :-).

אני מחזק את מה שאמרת בהתחלה וזה בדיוק מה שהתכוונתי. שמדובר על יכולת ספציפית ויש הרבה נהגים מעולים שבג'ימקאנות לא מככבים.

מה שכן, לא הבנתי מה רצית להגיד בשתי הנקודות האחרות שהזכרת ?

ניר

• תוכן חדש...