Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניית וולוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות וולוו S80 T6, שנת ייצור 2001. הסיבה המרכזית היא בטיחות, 2 קטנים בבית. והסיבה השנייה היא הפינוק שאפשר לקבל בכסף הזה. יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות:

1. מה סדר גודל עלויות אחזקה ואיבוד ערך

2. האם 85K זה מחיר טוב?

3. מחלות?

4. לרכב 160Kק"מ, האם זו חתונה קתולית או שאפשר למכור גם עם 250K ק"מ

5. לרכב אין ESP, האם יש בו מערכת אחרת שמפצה על זה

6. האם הטלפון המובנה איכותי?

כמו כן עולה השאלה האם לקנות רכב ממודל גבוה יותר (נניח מאזדה 6) באותו כסף?

כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

ערן

פורסם

1) תלוי באקזמפלר . יש כאלו שמראות אמינות לא רעה , ויש כאלו שלא מפסיקות לגרום לבעליהן לפרנס את בעלי המוסכים . יש מס' שרשורים מאוד מפורטים שנוגעים ב - S80 , הייתי מציע לקרוא .

2) 85K זה מחיר שוק סביר , שוב - שווה לשלם מעל " מחיר השוק " ( שנמוך , בדיוק כמו המחירון ) , על רכב בעל היסטורית טיפולים מתועדת .

3) טורבו , גיר , בעיות חשמל . שוב , גם כאן , יש דעות לכאן ולכאן , חלקן מראות אמינות מושלמת וחלקן לא , בדוק היסטוריית טיפולים ובחן את מצבה .

4) אפשר למצוא רכבים שעברו פחות ק"מ בקלות , לא חסרים כאלו מנכים / זקנים , יד ראשונה וק"מ נמוך . השוק לא משהו בכלל , יש היצע רחב מאוד וביקוש מועט יחסית . כמו כל רכב אחר , אפשר למכור בסופו של דבר , תלוי מה תהיה ההתגמשות מצידך .

5) אאל"ט יש מערכת שעונה לשם " TCS " שכמדומני מציין - Traction Control System .

אם אתה משווה בין מאזדה 6 לוולוו S80 אתה לא יודע מה אתה מחפש . הוולוו היא בשתי רמות לפחות מעל המאזדה , שלא לדבר על ההבדל הממשי באיכות ביניהן . אם המאזדה מספקת אותך , צפה לעלויות אחזקה נמוכות יותר , אך מצד שני הספק מנוע נמוך בהרבה - 272 כ"ס בוולוו , טיל קרקע קטן . מנגד צריכת הדלק של המאזדה תהיה ככל הנראה טובה במקצת , להערכתי סביב 3 ק"מ יותר לליטר ( בנסיעה רגילה ורגועה ) .

בהצלחה .

פורסם

ראה פרוש כאן . ;)

לגבי ק"מ נמוך - ראה כאן .

נסה גם ליצור קשר עם סוכנות וולוו בת"א , אולי יוכלו לכוון אותך לרכב שיתאים לך : רח' קרליבך 23 ת"א 03-5614433 .

פורסם

תודה על המאמצים.

ראיתי את הרכבים שהפנת אותי, אחד לא T6 השניים האחרים משנת 2000. לפי מה שקראתי פה מומלץ T6 רק מ - 2001 ומעלה בשל שיפור מסויים. אתה מכיר את הטענה הזו?

פורסם

מכיר .

עם זאת , במידה והרכבים מטופלים כראוי , והיסטורית הטיפולים תקינה , הייתי שוקל בחיוב .

אגב - לא מוגדש זה לאו דווקא חיסרון , היא לא כ"כ כבדה במנוע 2.9 אטמוס' והדבר יחסוך לך בלאי שמצטבר עם השנים בדגם המוגדש ( גיר , מנוע , מגדשים ) - אך מנגד תאלץ לוותר יחסית על ההספק , כבר לא יהיה מדובר בטיל . ;)

אם הכוח הוא מה שאתה מחפש ברכב ( מלבד בטיחות ) , הייתי מציע להמשיך לחפש T6 או פשוט לחפש S60 , חוץ ממרווח ראש לא מי יודע מה מאחור , הוא מאוד מפנק , ואף חזק מאוד ב - T5 ודי חזק ב - GLT .

• תוכן חדש...