Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאמתי נסיעת מבחן לשני רכבים אלו אותם אני שוקל לקחת בליסינג כאשר השיקול הראשון הוא נושא הבטיחות. אני מבין שהרנו מגיעה די ערומה מבחינת אבזור לעומת ה-C4.

אודה להתייחסות והערות לגבי הרכבים הללו כאשר חשוב לי גם שהרכב יהיה מרווח ונוח. כיום הרכב ליסינג שברשותי הוא פורד פוקוס אולם אני רוצה את הרכב הכי בטיחותי שניתן לקחת בקבוצה 2 בשילוב הפרמטרים האחרים עליהם אני מוכן להתפשר.

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

מה זה ערומה מאיבזור ??

מבחינת בטיחות הרכב מצויד ב 6 כריות , ABS , ESP ובחמכ כוכבי ריסוק.

בדגם 2008 אשר בתחילת השבוע נוספו חלונות חשמל מאחור (התקנה מקומית) , אך הורדו משענות הראש המתכוננות, והאופציה של הקשחת מסעד המושב.

לעניות דעתי המאגאן היא הבחירה המשתלמת ביותר בקבוצה 2, ביחוד אם אתה נדרש לשנע 3 ילדים קשורים מאחור..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה,

אני לא משנע ילדים, אצלי הם נוהגים ומכאן הדרישה הראשונה היא בטיחות.

כוונתי לאבזור היא 4 חלונות חשמל, מערכת שמע, וכד', הדברים שמגיעם כסטנדרט עם הרכב.

ערן

פורסם

עם ילדים נוהגים לך על מגאן או פוקוס. ה C4 יותר זריזה ויותר תמשוך אותם לעשות שטויות.

מבחינת נוחות ומרווח המגאן עדיפה לדעתי אבל נוחות זה עניין סובייקטיבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נוחות אולי המגאן (וגם זה בסימן שאלה כי הC4 שלנו נועלת 205/55R16) מרווח פנימי - C4 ללא ספק - במיוחד לנהג.

רק אתמול ראיתי את הבחור בחניה שלנו נכנס למגאן חדשה ופשוט נאבק להכנס (190)

שלא לדבר על זה שהפנים בC4 הרבה יותר מרשים לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עם ילדים נוהגים לך על מגאן או פוקוס. ה C4 יותר זריזה ויותר תמשוך אותם לעשות שטויות.

מבחינת נוחות ומרווח המגאן עדיפה לדעתי אבל נוחות זה עניין סובייקטיבי.

שטויות ניתן לעשות בכל רכב.

אני לא רוצה את הפוקוס כי היא פחות בטיחותית, אין מערכת בקרת יציבות. מקריאה בנושא אני מבין שמדובר במערכת בטיחות מאוד חשובה, תקנו אותי באם אני טועה!

תודה

ערן

פורסם

נכון ששטויות ניתן לעשות על כל רכב אבל יש רכבים שיותר מזמינים לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומה עם נושא הבטיחות, האם עדיף רכב עם מערכות בטיחות המתקדמות ביותר או רכב פחות מפתה?

ערן

פורסם
נכון ששטויות ניתן לעשות על כל רכב אבל יש רכבים שיותר מזמינים לזה.

נכון, אבל C4 היא לא אחד מהם. מדובר במכונית שבמקרה הטוב היא קצת פחות עגלה משתי האחרות, ובהפרש מאוד לא משמעותי (עוד זכורה לי אותה עלייה במבחן דרכים עם ה-C4 והפוקוס החדשה, שתיהן התחילו מעמידה, העבירו לשני ונעצרו על 50 וקצת קמ"ש).

אבזור בטיחותי טוב, במיוחד כשמדובר בילדים נוהגים, הוא ראשון במעלה וחשוב משמעותית מעוד רדיו-דיסק מקורי או חלונות חשמל. 6 כריות ו-ESP זה הסטנדרט היום ולא כדאי לרדת ממנו.

המגאן נהנית מאחיזה מצוינת אבל גם ה-C4 לא פראיירית. הסיטרואן גם נהנית מביצועים טיפה'לה יותר טובים במבחני הריסוק של NCAP.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה רוצה לא ישתוללו צריך לחנך אותם אל תסמוך על האוטו

אפשר גם להישתולל באופל קדט 1300 ישנה נהג חדש תמיד ימצא דרך

אני חושב שהמגאן זה עדיף יש לו ESP

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אני המורה שלי יש לו כזה (רנו מגאן ) שאלתי אותו למה דווקה מגאן יש לרוב המורים לנהיגה הוא אמר כי היא ידידודית לתלמיד הכול עצלה חשמלי ופשוט קל והוא אמר שהיא אחת הבטוחות לא זוכר חפר לי שעה שהיא לא יכולה להיתאפך ויש לה חישנים וכול מיני כאלה

דאה אישית כיף לינהוג על האוטו הזה

* זה לא האוטו היחיד שנהגתי אלו אפילו שאני רק לומד והוא היה הכי נוח (מתוך שלוש מכוניות שהם שברולט לומינה ואופל אסטרה והמגן כמובן )

פורסם

ה- C4 הרבה יותר יפה, מבפנים ומבחוץ, והרבה יותר מאובזרת.

עם זאת, הגיר שלה מאוד מעצבן, מה שדווקא עשוי לעודד את ילדיך שלא להשתולל :wink: מדובר באותו גיר כמו במגאן אם אינני טועה, אך הוא מכויל שונה ומכאן הבעיה.

מבחינת בטיחות קרא באתר NCAP וודא שאתה מקבל את אותו אבזור עימם נבחנו הרכבים גם בזה שאתה קונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתה לי במשך כשנה פוקוס 2006 (הדגם החדש, 5 דלתות) ועכשיו יש לי מגאן 2007 (קבוצה 3, 5 דלתות).

אני חושב שיש לי בסיס להשוואה.

ישבתי ב C4 ולא ברור לי איך אמרו שהיא מרווחת יותר מהמגאן. זהו רכב צפוף מאוד הן באזור הנוסעים (במיוחד מאחור, אבל גם בסביבת הנהג) והן בתא המטען. אין ספק שה C4 יפה יותר. אבל חוץ מזה אני לא רואה שיש לה יתרונות על המגאן.

בנושא בטיחות, מגאן מס' 1.

בנושא אמינות, כנראה שהרנו לא מבריקה (אבל בגלל זה לוקחים רכב ליסינג).

בנושא ביצועים, כנראה שיש דימיון בין הרכבים האלו. המגאן טובה בהרבה מהפוקוס שבעיקר הצטיינה בלעשות הרבה רעש עם אפס יכולת האצה. אני לא מדבר על האצה מ-0 ל-100, אלא על מה שמוגדר כבטיחות אקטיבית, כאשר רוצים לעקוף בביטחה ובזריזות, הפוקוס פשוט עגלה (בלי סוסה). המגאן הרבה יותר נעימה לנהיגה בכביש בין-עירוני, שקטה, חסכונית יותר מהפוקוס ונוסכת ביטחון בנהג.

בנושא האיבזור, בשמחה אני מוותר על חלונות חשמל בחלונות האחוריים בשביל תוספות הבטיחות שמגיעות עם המגאן. רדיו דיסק אפשר להתקין באופן פרטי ולהחזיר לרכב את הצ'יקמוק שמקבלים מהליסינג עם תום התקופה.

יניב

יניב

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

• תוכן חדש...